Kadınlardaki testesteron hormonu yüksekliği

ciceksevenben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
1
0
26
Merhaba arkadaşlar uzun süredir burda yazıları okuyorum bende bazılarımız gibi çok muzdaribim. Ergenliğimden beri pcosum olduğunu biliyorum buna rağmen çok şükür bir oğlum var ve yaklaşık 1 yıldır adet düzensizliği geri geldi ve aşşşıırrıı tüylenmem var. Kadın doğum doktoruna göründüm yasmin ilaç kullandım aylarca bırakır bırakmaz kendi kendime adet olamadım. Yeniden muayene oldum yumurtalığımdaki kişilerin çoğaldığını söyledi doktorum ilaç kullanmak istemediğim için ibrahim Saraçoğlu kürlerini araştırdım. Soğan kürünü denedim ama sonuç alamadım. Bende birkaç gün maydanoz suyu içtim adet oldum ama birdaha olamadım. Bugün gene doktora göründüm. Pcos olduğum için yumurtalamamın çok tembelleştiği ve testesteron hormonunun yüsek olduğunu söyledi doktorum. Cyclo progynova ilacı verdi tüylenmen yavaşlar dedi adeti düzenlemek için. Arkadaşlar tüyleri lazer olmadan azaltmak ve adeti düzene sokmak için doğal başka ne yapılabilir hayıt tohumu ve keten tohumu nane çayı bilgilerini okudum. Östrojen yükseltip testesteron düşürmek için ne yapışabilir yardımcı olur musunuz????