- 30 Nisan 2021
- 8
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi serenityme
-
Adetinize kaç gün varMerhaba,benden bazen gün içinde sarı akıntı gelmekte nedenini bilmiyorum. Dün sahura kadar kestirdim 3 saat kadar uyandığımda sarı akıntı vardı pedte hafif peçeteyle bölgemi sildiğimde de peçeteye geldi kokladığımda idrar kokusu vardı keskin, ihtilam olma olasılığımı düşündüm ama dediğim gibi idrar gibi kokuyor karar veremedim napmalıyım sizde oldu mu hiç? Herhangi bir doktor ya da sağlıkçı cevaplarsa memnun olurum, bir de bu ikinci kere oldu aynı şekilde
Sürekli varsa sebebi araştırılmalı ama adete yakın akıntının rengi sarıya dönüyor o açıdan sordum. Bir kadın doğuma gitsen iyi olurbir de bu akıntı normalde bende var adetle alakalı mıdır ki
Pkos var mı sizdebir de bu akıntı normalde bende var adetle alakalı mıdır ki
teşekkür ederimSürekli varsa sebebi araştırılmalı ama adete yakın akıntının rengi sarıya dönüyor o açıdan sordum. Bir kadın doğuma gitsen iyi olur
Hıımm sürekli oluyor diyince bende de oluyor da Pkosum acaba onunla mı alakalı diye sordumpkos değil ama bir ara şikayetle doktora gitmiştim ufak bir kistim olduğunu söylemişti ama bu kist çok önemli değil adetle atılır dedi arada gelir kaybolur vs dedi ikinci gidişimde üstünde baya geçti onun ama
çok geçmiş olsun,sizde de bahsettiğim gibi bir koku var mı idrar kokusu akıntıda?Hıımm sürekli oluyor diyince bende de oluyor da Pkosum acaba onunla mı alakalı diye sordum
Yok kokusuz oluyor sadece renk sarı. Ama sizde koku varsa iltihap olma olasılığı yüksek. İdrar yaparken yanma oluyor muçok geçmiş olsun,sizde de bahsettiğim gibi bir koku var mı idrar kokusu akıntıda?
hayır olmuyorYok kokusuz oluyor sadece renk sarı. Ama sizde koku varsa iltihap olma olasılığı yüksek. İdrar yaparken yanma oluyor mu
ben rüyalanmadan mı diye şüphelendim bir de yoksa bende de bazen oluyorSarı ve kokulu olan akıntı genelde enfeksiyon göstergesidir.
Ben de vitamin kullandığımda oluyor doktor normal dedi. Herkesin farklı olabiliyor.
merhaba enfeksiyondur kuhtemelen. fitil ve antibiyotikle tedavi ediliyor bende yasadim hemde cinsel hayatim yokkenMerhaba,benden bazen gün içinde sarı akıntı gelmekte nedenini bilmiyorum. Dün sahura kadar kestirdim 3 saat kadar uyandığımda sarı akıntı vardı pedte hafif peçeteyle bölgemi sildiğimde de peçeteye geldi kokladığımda idrar kokusu vardı keskin, ihtilam olma olasılığımı düşündüm ama dediğim gibi idrar gibi kokuyor karar veremedim napmalıyım sizde oldu mu hiç? Herhangi bir doktor ya da sağlıkçı cevaplarsa memnun olurum, bir de bu ikinci kere oldu aynı şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?