- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
- Konu Sahibi Herhangi bir bayan
Canm aslında geç gidim diyorm 10 gün sonra felan öyle diyor herkes ama bende bilemedimDoktora git hafta içi baksın bir karnına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm aslında geç gidim diyorm 10 gün sonra felan öyle diyor herkes ama bende bilemedimDoktora git hafta içi baksın bir karnına
İnşallah ben de hamileyimdir bu ay. Doktora git ama pazartesi muayene ol aksatmaAdet günümde yaptım canım dün yaptım sende öyle yap
Doktor Adet gecikmesi nden 5 gün sonra gel diyor. Muayene etmek için. 5 gün sonra git o haldeCanm aslında geç gidim diyorm 10 gün sonra felan öyle diyor herkes ama bende bilemedim
TM canm herkes ayrı bişey diyo valaDoktor Adet gecikmesi nden 5 gün sonra gel diyor. Muayene etmek için. 5 gün sonra git o halde
Canım senin üstüne görme kanaman oldu mu? Tutunma kanaması yaniTM canm herkes ayrı bişey diyo vala![]()
Yok canm olmadi sadee akıntım vardı kremsi okadarCanım senin üstüne görme kanaman oldu mu? Tutunma kanaması yani
Zaten 3 te 1 inde oluyormuş sanırım ondan herhalde. Bende de yok ama inşallah hamileyimdirYok canm olmadi sadee akıntım vardı kremsi okadar
Aynen canm herkesde olmuyor inşallah inşallahZaten 3 te 1 inde oluyormuş sanırım ondan herhalde. Bende de yok ama inşallah hamileyimdir
Doktora hiç görünmüş müydün yumurtan küçük mü senin deAynen canm herkesde olmuyor inşallah inşallah
Evet canm bana hormon testi yaptı iyi çıktı ama yumurtalıkların güçsüz dedi klomen verdi kullandım sonra kontrole gitt 13 14mm olmuş dedi 1 tane yumurtan sonra da zaten gebelik oluştuDoktora hiç görünmüş müydün yumurtan küçük mü senin de
Evet canm bana hormon testi yaptı iyi çıktı ama yumurtalıkların güçsüz dedi klomen verdi kullandım sonra kontrole gitt 13 14mm olmuş dedi 1 tane yumurtan sonra da zaten gebelik oluştu![]()
Evet canm bana hormon testi yaptı iyi çıktı ama yumurtalıkların güçsüz dedi klomen verdi kullandım sonra kontrole gitt 13 14mm olmuş dedi 1 tane yumurtan sonra da zaten gebelik oluştu![]()
Aynen bana da öyle dedi ilişki olsun vala cnm bizde pek düzgün giremedik strese sokma kendini olucak inşallah Allah'ın izniyleİşte benim ki de aynı oldu. 13-14 mm olmuş dedi. İlişki takvimi verdi( 2 güne 1 dedi) eşim şehir dışında çalışıyor asker. Stresten çocuğum olur mu bilmem
Canım seni çok merak ediyorum gittin mi doktoraAynen bana da öyle dedi ilişki olsun vala cnm bizde pek düzgün giremedik strese sokma kendini olucak inşallah Allah'ın izniyle
Yok canım gidicem bugün inşallah adet sancılarim azaldı cok şükür kanama felanda yok umarım herşey yolundadır değerlerim güzel artmıştırCanım seni çok merak ediyorum gittin mi doktora
Sen yine değer filan biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum gebelikle alakalı. Allah ım sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin gebeliğinin. Darısı da bana oşsYok canım gidicem bugün inşallah adet sancılarim azaldı cok şükür kanama felanda yok umarım herşey yolundadır değerlerim güzel artmıştır
darısı da bana olsun Allah ın izni ile. Allah ım sağlıklı bir şekilde gebeliğin geçmesini nasip eylesin canımYok canım gidicem bugün inşallah adet sancılarim azaldı cok şükür kanama felanda yok umarım herşey yolundadır değerlerim güzel artmıştır
Doktorum ikinci ayımın daha iyi geçeceğini söyleyerek klomen verdi yine. Bu defa umutlu konuştu aöa bilemiyorım. Aslında bu çocuk mevzusu üzerinde de artık bu kadar çok durmasam daha iyi olacak sanırımHormon ilaclari hemen ilk ayda her bunyeye ayni etkiyi vermez. Ilk ayiniz boyleyse 2nci ayin daha farkli olur. Bu cok normal. Boyle stres yaparsan başlamadan biter tedavi seruvenin. Bi rahatlat kendini kismet hersey.
Ilaclarda hemen etki goremeyebilirsin.
Baktin bu ilacta olmuyor ki illaki olur denedikce diger hormon ilaclarini denersin.Yumurtalarin direnclidir ondan bu ilac hafif gelebilir uzulme formul cok.
Elbette.. kafani daģit. Nasipte yoksa hicbir saglik sorunun olmasin gene olmadimi olmaz.Doktorum ikinci ayımın daha iyi geçeceğini söyleyerek klomen verdi yine. Bu defa umutlu konuştu aöa bilemiyorım. Aslında bu çocuk mevzusu üzerinde de artık bu kadar çok durmasam daha iyi olacak sanırım![]()