• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kadınlarda Yumurta Küçüklüğü Gebe Kalmaya Engel Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canm bana hormon testi yaptı iyi çıktı ama yumurtalıkların güçsüz dedi klomen verdi kullandım sonra kontrole gitt 13 14mm olmuş dedi 1 tane yumurtan sonra da zaten gebelik oluştu 🙏
Evet canm bana hormon testi yaptı iyi çıktı ama yumurtalıkların güçsüz dedi klomen verdi kullandım sonra kontrole gitt 13 14mm olmuş dedi 1 tane yumurtan sonra da zaten gebelik oluştu 🙏

İşte benim ki de aynı oldu. 13-14 mm olmuş dedi. İlişki takvimi verdi( 2 güne 1 dedi) eşim şehir dışında çalışıyor asker. Stresten çocuğum olur mu bilmem

Yok canım gidicem bugün inşallah adet sancılarim azaldı cok şükür kanama felanda yok umarım herşey yolundadır değerlerim güzel artmıştır
Sen yine değer filan biliyorsun ben hiçbir şey bilmiyorum gebelikle alakalı. Allah ım sağlıklı bir şekilde ilerlemesini nasip etsin gebeliğinin. Darısı da bana oşs
Yok canım gidicem bugün inşallah adet sancılarim azaldı cok şükür kanama felanda yok umarım herşey yolundadır değerlerim güzel artmıştır
darısı da bana olsun Allah ın izni ile. Allah ım sağlıklı bir şekilde gebeliğin geçmesini nasip eylesin canım 🙏🏻🙏🏻

Hormon ilaclari hemen ilk ayda her bunyeye ayni etkiyi vermez. Ilk ayiniz boyleyse 2nci ayin daha farkli olur. Bu cok normal. Boyle stres yaparsan başlamadan biter tedavi seruvenin. Bi rahatlat kendini kismet hersey.
Ilaclarda hemen etki goremeyebilirsin.
Baktin bu ilacta olmuyor ki illaki olur denedikce diger hormon ilaclarini denersin.Yumurtalarin direnclidir ondan bu ilac hafif gelebilir uzulme formul cok.
Doktorum ikinci ayımın daha iyi geçeceğini söyleyerek klomen verdi yine. Bu defa umutlu konuştu aöa bilemiyorım. Aslında bu çocuk mevzusu üzerinde de artık bu kadar çok durmasam daha iyi olacak sanırım 🙏🏻

• Beğen
Reactions: H M
Doktorum ikinci ayımın daha iyi geçeceğini söyleyerek klomen verdi yine. Bu defa umutlu konuştu aöa bilemiyorım. Aslında bu çocuk mevzusu üzerinde de artık bu kadar çok durmasam daha iyi olacak sanırım 🙏🏻
Elbette.. kafani daģit. Nasipte yoksa hicbir saglik sorunun olmasin gene olmadimi olmaz.

Slm herkese kızlar benimde sorunum aynı yumurta buyumemesi 3 senedir mücadele ediyorum.
Klomen femara tüp bebek igneleri Bi cok şey kullandım fayda etmiyor.
En son Aralık ayında yumurta görüldü fakat ufak ıgnelerden sonra ise fazla büyümedi. Ocak ayına ertelendi.
Ocakta ise hiç görülmedi Yumurta bakalım bu ay ne olacak cyclo-pro relg düzenleme hapı kullanıyorum bittiği zaman tekrar kontrole gideceğim inşallah Rabbım yüzümüzü güldürür 🙏

Back