• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kadınlarda Yumurta Küçüklüğü Gebe Kalmaya Engel Mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Benim yumurtalarım 13 mm - 14 mm ymiş. Ve gebe kalmak için 18 - 25 mm olması gerekiyormuş. Doktor klomen ilaç verdi. Günde 2 tane sabah akşam ve 5 gün boyunca ilacı kullan dedi. Kullandım ama hala boyutu bu kadar. Yumurtası küçük olup hamile kalabilen var mı? 1 sene 3 ay oldu evleneli. Ve 5 aydır korunmasız deniyoruz olmuyor arkadaşlar. Bir çare lütfen. Doktor da ultrasonda baktı ilaç tan sonra küçük dedi. Şu günler deneyin dedi. Adetin gecikirse gel dedi. Sizce bu boy yumurta döllenir mi?
Adet düzensizliğimden dolayi dr gittiğimde yumurtalıklara bakıldı ve büyüme yoktu klomen verdi kullanıp gittim yine büyüme olmadi catlatma iğnesi vurdu sonucu olumsuz oldu tekrar denedik yine ayni oldu sonuç yine olumsuz olunca ara vermek istedik. Araya ramazan girdi bazi seyler girdi derken 4 ay geçti o sırada adetlerim düzene girmişti. Herşeyi kafamdan atmıştım o ay adetim 10 günü geçti aha dedim yine duzensiz olmaya başladı umutsuz bi sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift çizgiyi gördüm şükürler olsun suan 16 haftalığız 😊

Adet düzensizliğimden dolayi dr gittiğimde yumurtalıklara bakıldı ve büyüme yoktu klomen verdi kullanıp gittim yine büyüme olmadi catlatma iğnesi vurdu sonucu olumsuz oldu tekrar denedik yine ayni oldu sonuç yine olumsuz olunca ara vermek istedik. Araya ramazan girdi bazi seyler girdi derken 4 ay geçti o sırada adetlerim düzene girmişti. Herşeyi kafamdan atmıştım o ay adetim 10 günü geçti aha dedim yine duzensiz olmaya başladı umutsuz bi sekilde test yapayim dedim yaptim ve çift çizgiyi gördüm şükürler olsun suan 16 haftalığız 😊
Ya Ne kadar tatlı 😍🙏🏻 Darısı başıma. Benim karnım çok ağrıyor. Senin de ağrıyor muydu

Evet canm hamileyim hiç ama hi beklemiyordum inşallah darısı başınıza çok duat ettim hepinize dün
Yaaa o kadar sevindim ki şuan senin adına. Allah ım gözlerim doldu şuan sende çok istiyordun 🤗 bende çok istiyorım . Darısı başıma inşallah. Allah ım tamamına erdirsin 🌹Allah razı olsun benim için dua etmişsin çok teşekkür ederim. Allah ım kabul eder inşallah. Rabbim bana da senin gibi sevinç yaşatır inşallah 🤗🤗❤️

Yaaa o kadar sevindim ki şuan senin adına. Allah ım gözlerim doldu şuan sende çok istiyordun 🤗 bende çok istiyorım . Darısı başıma inşallah. Allah ım tamamına erdirsin 🌹Allah razı olsun benim için dua etmişsin çok teşekkür ederim. Allah ım kabul eder inşallah. Rabbim bana da senin gibi sevinç yaşatır inşallah 🤗🤗
İnşallah canım çok teşekkürler rabbim sana da nasip eder inşallah tez zamanda hiç belirtim yok diye üzülme canım valla adet belirtilerinin hepsini yaşıyordum haylada yaşıyorum akıntı sadece çok vardı bende canm bide klomen kullandım ben dua edicem sana ve isteyen herkese canım inşallah sağlıkla ilerler de kalp atışını duyarım

İnşallah canım çok teşekkürler rabbim sana da nasip eder inşallah tez zamanda hiç belirtim yok diye üzülme canım valla adet belirtilerinin hepsini yaşıyordum haylada yaşıyorum akıntı sadece çok vardı bende canm bide klomen kullandım ben dua edicem sana ve isteyen herkese canım inşallah sağlıkla ilerler de kalp atışını duyarım

Nasıl anladın hamile olduğunu hayatım. Benim karın ağrım ve krem rengi akıntım var. Başka da birşey yok şuan. Reglim perşembe günü 😔

Nasıl anladın hamile olduğunu hayatım. Benim karın ağrım ve krem rengi akıntım var. Başka da birşey yok şuan. Reglim perşembe günü 😔
Anlamadım ki canm sadece akıntım vardı esimn ısrarı üzerine test yaptım baktm pozitif tabi inanamdm sonra kan vermeye gittim öğrendim canım çünkü hiç bir belirtim yoktu evet krem gibi canm benim de akıntım

Anlamadım ki canm sadece akıntım vardı esimn ısrarı üzerine test yaptım baktm pozitif tabi inanamdm sonra kan vermeye gittim öğrendim canım çünkü hiç bir belirtim yoktu evet krem gibi canm benim de akıntım
Adet gecikmen oldu mu peki. Geciktiyse kaç gün gecikti hayatım. Bende yapayım ne zaman yaptıysan

Back