- 12 Nisan 2014
- 99
- 38
-
- Konu Sahibi lovelydreamer
Vajinal sıvının artması spermi yumurtaya taşımada etkili ama vajinismus oldugu halde hamile kalanlar var. Orgazm olunmasada olacaksa olur bence. Pek ilgisi olduğuna inanmıyorum.Merhaba bebek için tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var anneannem o gelince sende gel aynı anda gelsin falan dedi bana olması için. Ben açıkçası her seferinde zevk alıyorum ama öyle orgazmdır birşey yaşıyor muyum falan bilmiyorum yani böyle birşey var mı bana saçma geldi benden herhangi bir şey gelmediğini farkettim ama eğer öyleyse bu bir bozukluk mu doktoruma söylemeliyim tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim
orgazm hakkında yorum yapan bir anneanne mi..Merhaba bebek için tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var anneannem o gelince sende gel aynı anda gelsin falan dedi bana olması için. Ben açıkçası her seferinde zevk alıyorum ama öyle orgazmdır birşey yaşıyor muyum falan bilmiyorum yani böyle birşey var mı bana saçma geldi benden herhangi bir şey gelmediğini farkettim ama eğer öyleyse bu bir bozukluk mu doktoruma söylemeliyim tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim
Maşallah annane yeMerhaba bebek için tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var anneannem o gelince sende gel aynı anda gelsin falan dedi bana olması için. Ben açıkçası her seferinde zevk alıyorum ama öyle orgazmdır birşey yaşıyor muyum falan bilmiyorum yani böyle birşey var mı bana saçma geldi benden herhangi bir şey gelmediğini farkettim ama eğer öyleyse bu bir bozukluk mu doktoruma söylemeliyim tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim
Orgazm sırasında vücutta oluşan kasılmalar spermin yumurtaya ulaşmasında ekstra katkıda bulunuyor diye okumuştum bi yerde ama Orgazm olmadan da hamile kalınabiliyorMerhaba bebek için tedavi görüyorum. Merak ettiğim birşey var anneannem o gelince sende gel aynı anda gelsin falan dedi bana olması için. Ben açıkçası her seferinde zevk alıyorum ama öyle orgazmdır birşey yaşıyor muyum falan bilmiyorum yani böyle birşey var mı bana saçma geldi benden herhangi bir şey gelmediğini farkettim ama eğer öyleyse bu bir bozukluk mu doktoruma söylemeliyim tecrübesi olanlar yardım ederse sevinirim