• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarda kıl dönmesi olur mu?

:KK35:
Başıma gelen
Bacım oranın cürmü neki yumruk kadar parça çıksın
Korktum şimdi
Çukur olmadı mı orda o kadar doku alınınca
Bizde şaşırdık ablam hala der bana oradan nasıl o kadar büyük parça çıkmış diye ameliyat sonrası Dr vermişti bize suyun içinde .bnm kapalıydı ameliyat içine ne doldurup diktiler bilmiyorum🤗 ama o günden beri mindersiz sert bı zamine oturayım uyuşup açımaya başlıyor. Tabi ben onunla 3 4 sene yaşadım ondan büyük olabilir

İstanbuldayım
Tanıdık doktora da gidemem şimdi ben ya
Nerden çıktıysa bu tı:KK34:
Ertelemeye sakin basit geliyor bize ama ciddi sonuçları olabiliyor . yanlışım yoksa iki çeşit ameliyat var açık ve kapalı açık ameliyatta günlük hayata çabuk dönüyorsun ama her gün pansuman gerektiriyor ve tekrar riski daha fazla kapalı ameliyatta tekrar riski daha az ama iyileşme süreci uzun. Ben yaklaşık 15gun yüzüstü yattım wc disinda. Sonra da 15gun biraz yamuk oturdum 😂 Ama avantajın bekar olmamdi çok geçmiş olsun sizecocuk varken daha zor tabii.ısırganlı bir kür yapıyorlar ama nasıl bilmiyorum bir araştırın bir de son zamanda ameliyatsız tedavi diyorlardi iğneyle ilaç salarak belki daha çok uygulanmaya başlamıştır

Bizde şaşırdık ablam hala der bana oradan nasıl o kadar büyük parça çıkmış diye ameliyat sonrası Dr vermişti bize suyun içinde .bnm kapalıydı ameliyat içine ne doldurup diktiler bilmiyorum🤗 ama o günden beri mindersiz sert bı zamine oturayım uyuşup açımaya başlıyor. Tabi ben onunla 3 4 sene yaşadım ondan büyük olabilir
Yaaa sizde mı benim de hala sert zeminde uyuşuyor diyorum eyvah yeniden mı 😂

Yaaa sizde mı benim de hala sert zeminde uyuşuyor diyorum eyvah yeniden mı 😂
Yeniden değilde bence içi boş kaldı kemik batıyo😂😂 acıdığı zaman yüzümden anlaşılıyo yine kuyruk mevzusu diye dalga geciyorlar bide😂🙄Dr bide bize bu hep erkeklerde olur sen nasıl başardın olmayı demişti nasıl denk gelmediyse hiç ögünden beri dalga konusuyum

Merhaba
Yaklaşık 15 ay önce 4 aylık hamileyken kuyruk sokumunda ağrı şişlik nedeniyle genel cerrahiye gitmiştim.Uzun süre sert zeminde oturmaktan oldu sandım ama doktor kıl dönmesi demişti.Apse boşaltıldı.Antibiyotik tedavisi uygulandı.
İki gündür yine ağrı var şişmeye de başladı.
Hiçbir kadın da kıl dönmesi duymadım şimdiye kadar.İşin tuhafı belimde sırtımda falan kıl yok.Kalçamda olanları da lazerle bitireli 10 sene oldu.
Var mı içinizde hiç yaşayan bunu
Ameliyat mı olucam şimdi ben
Çocuklarımda küçük
Toparlanması uzun sürer mi bu ameliyatların sonrası
Ağliycam:cry:

Sakın ameliyat olayım deme, kaç gün ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun. Ben geçen sene Yasir Gözü'ye göründüm, sağolsun kendisi lazerle kıl dönmesini çekti aldı. Aynı gün içerisinde de taburcu oldum, daha önce ameliyat olan biri olarak sana Yasir hocayı tavsiye ederim. Bakırköyde Avrupa Cerrahi hastahanesinden ulaşabilirsin.

Sakın ameliyat olayım deme, kaç gün ne oturabiliyorsun ne yatabiliyorsun. Ben geçen sene Yasir Gözü'ye göründüm, sağolsun kendisi lazerle kıl dönmesini çekti aldı. Aynı gün içerisinde de taburcu oldum, daha önce ameliyat olan biri olarak sana Yasir hocayı tavsiye ederim. Bakırköyde Avrupa Cerrahi hastahanesinden ulaşabilirsin.
Lazerden önce kesi yapılıyor değil mi
Onun iyileşmesi ne kadar sürüyor
Birde apse daha tam iyileşmedi
Tamamen kuruyunca mı gitsem
Kara merhem aldım
Acısı durdu ama sertlik hala var
Çok stres yaptım

Lazerden önce kesi yapılmıyor. Ben sana kendi tedavimi anlatayım istersen, önce muayene oldum sonra lokal anestezi uyguladılar bana. İşte lazer ile kesi olmadan tedavi etti beni Yasir hoca. Kesi olmadığı için iyileşmesi de çok kısa bir sürede oluyor. İşlem 15 dakika sürdü sonrasında dinlenmem için beni bir odaya aldılar yarım saat dinlendikten sonra evime gittim. Ne bir ağrı vardı ne de herhangi bir durum. Sen yine de en kısa sürede git bence, zaten doktor sana ne yapmanı ve kendi nasıl bir işlem uygulayacağını anlatır.

Yeniden değilde bence içi boş kaldı kemik batıyo😂😂 acıdığı zaman yüzümden anlaşılıyo yine kuyruk mevzusu diye dalga geciyorlar bide😂🙄Dr bide bize bu hep erkeklerde olur sen nasıl başardın olmayı demişti nasıl denk gelmediyse hiç ögünden beri dalga konusuyum
Bana da aynısını dedi bir de beyaz tenliyim nasıl başardın diye. İçi boş değil ama yana doğru kesip içini doldurdular benim ama çok hassas 😂😂

Bana da aynısını dedi bir de beyaz tenliyim nasıl başardın diye. İçi boş değil ama yana doğru kesip içini doldurdular benim ama çok hassas 😂😂
Komik bı durum ya daha önce bı operasyon geçirdiniz mi sorusuna evet kıl dönmesi deyince hep bı tuhaf bakiyolar bı guluyolar hep bununla yasiycaz

Yıllar önce oldum ameliyat.Lokal anestezi oldum.Yarım saat ancak sürmüştür.Aynı gün işe gittim.Beş yıl boşuna çekmişim dedim😊İnanın hergün çektiğiniz acının yarısı bile acımıyor.

Yıllar önce oldum ameliyat.Lokal anestezi oldum.Yarım saat ancak sürmüştür.Aynı gün işe gittim.Beş yıl boşuna çekmişim dedim😊İnanın hergün çektiğiniz acının yarısı bile acımıyor.
Bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine lazerle tedavi oldum
İnşallah tekrarlamaz :110:

O zaman lazer tedavisi yoktu.Doktorum ameliyat önerdi.Benim bir kere daha tekrarlar gibi oldu iki yıl sonra kendiliğinden geçti nasıl oldu anlayamadım.İnşallah sizin de tekrarlamaz.

Bende burdan aldığım tavsiyeler üzerine lazerle tedavi oldum
İnşallah tekrarlamaz :110:

Merhaba ben de sizin gibi hamileyken yaşadım bu sorunu. 3 aylık hamileydim ve kesi yaparak apseyi boşalttılar. Tekrar ameliyat olman gerekiyor filan demediler ama ara ara o bölgede ağrı hissediyorum ve korkuyorum. Lazerle işlem yaptırırken acı duydunuz mu çok?

Hamilelikten dolayı uyuşturamadılar bir de resmen travma yaşadım

Merhaba ben de sizin gibi hamileyken yaşadım bu sorunu. 3 aylık hamileydim ve kesi yaparak apseyi boşalttılar. Tekrar ameliyat olman gerekiyor filan demediler ama ara ara o bölgede ağrı hissediyorum ve korkuyorum. Lazerle işlem yaptırırken acı duydunuz mu çok?

Hamilelikten dolayı uyuşturamadılar bir de resmen travma yaşadım
Benim hamileyken de lokal yapmışlardı ama apse uyuşmuyor ki :110:
Lazere gidereken de apseliydi.Öyle gel dediler.Gittim orda da önce apse boşaltıldı.O zaman yine ağrıyor tabi ama dayanamayacak kadar değil.Sonra dr geliyor lazer zaten 1 dakika bile sürmedi.Yanık kokusu alıyorsun :confused: ama yakarken acımıyor uyuşmuş oluyor.
İlk pansumanı orda yapıp kapatıyorlar iki gün sonra eve hemşire çağırdım o “baya oyulmuş içi” demişti.
Ameliyat olmaktan bin kat iyidir
Biraz tuzlu bir yöntem yalnız

14 yaşında kıl dönmesinden ameliyat oldum.
Benden 1 sene sonra aynı yaştaki kız kuzenim olmuştu.

Mayis ayında ameliyat oldum.. yaklaşık 15 gün sonra ameliyat bölgeminalt tarafı anüse doğru yırtılma oldu. Yırtılma olan alan lokal anestezi ile dikildi. Ama tam tutmadı sanirim ve 4 gün önce sonradan yırtılan yer bir daha dikildi. Bu sefer genel anestezi ile deri altından 4 kat dikti doktor. Şuan hala agrım var. 2 çocuk var. Ve insallah artık kurtulurum. Çünkü agrım çok. Ve çocuklardan dolayı dinlenme yatma imkanım yok. Ayaklandım ama hala çok agrım var. Bilseydim bu kadar sorun yaşayacağımı olmazdım ameliyat.
Not: Ameliyat yerim iyi sonradan yırtılan yerde sorun yaşıyorum..

Ne kadar verdiniz ameliyata acaba? Bende de çıktı doktor ameliyat dedi ama korkuyorum lazerle de oluyormus
Anlaşılan kimse konuyla ilgilenmiyor ve yardımcı olacak kimse yok :110:
Canım esımdede oldu ne yaprsan yap onu aldırmadıgın surece yıne hortluyo...
Esım amelyattan cok korktugu ıcın lazerle oldu. Oldugu gun yuryerek cıktı yatmadı bıle evde... Yalnız bıraz dıger ameliyata gore tuzlu ama 10dk surup normal hayatına devam edıyosun

😔

Back