• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlarda kıl dönmesi olur mu?

Ben 😂 7 yıl önce ameliyat oldum ertesi gün otobüsle eve döndüm tabi ayakta . Çok zor olmadı sadece ilk bı hafta oturamiyosun uzanır vaziyette yemıştım yemeklerimi onun haricinde yürürken yatarken hareket ederken bı ağrı acı olmamıştı hic. Bu arada ben kapalı ameliyat olmustum açık olanlarda biraz daha zorlu oluyomus
1 hafta çok uzunmuş ama ya

Isırgan lapası diyorum.... Bu arada üst bacaklarına lazer uygulattınmı sonuç aldınmı
Aktardan mı alıcam ısırganı
Evet ben tüm bacak yaptırdım ama benim bacaklar maşallah erkek gibiydi yani
İç kısımlarda bile vardı
En çok bacaklarımdan memnun kaldım
Çabuk bittiler bir daha da çıkmadı

Aktardan mı alıcam ısırganı
Evet ben tüm bacak yaptırdım ama benim bacaklar maşallah erkek gibiydi yani
İç kısımlarda bile vardı
En çok bacaklarımdan memnun kaldım
Çabuk bittiler bir daha da çıkmadı

Bende üst bacağıma yaptırmak istiyorum, ama korkuyordum olmuyan yerlerde çıkar diye.. Kuru ısırganı al Aktardan içme suyunda yarım bardak su) 4 dakika kaynat biraz ulısın lapa şeklinde pamuk yada tülbentle koy o bölgeye

Bende üst bacağıma yaptırmak istiyorum, ama korkuyordum olmuyan yerlerde çıkar diye.. Kuru ısırganı al Aktardan içme suyunda yarım bardak su) 4 dakika kaynat biraz ulısın lapa şeklinde pamuk yada tülbentle koy o bölgeye
Olmayan yerlere atış yaptırmazsın
Ayva tüylerini siyaha çeviriyor mesela onları da yaptırma
Ben beyaz tenli siyah tüylü olunca çok işe yaradı
Yalnız birkaç yıl önce düştüm.Bacağımda avuç içi kadar bir yerde derim yüzüldü.Ordaki tüyler aynı eskisi gibi çıktı.Cilt yenilenince kıl kökleri de yenilendi heralde.
Onun dışında o kılların yok olmasına ben çok şaşırmıştım
O zamanlar yeniydi birde lazer
Bıyık bölgesine yaptırmak istiyorum şimdi
O zaman cesaret edememiştim yüzüme bişey olur diye

Canım esımdede oldu ne yaprsan yap onu aldırmadıgın surece yıne hortluyo...
Esım amelyattan cok korktugu ıcın lazerle oldu. Oldugu gun yuryerek cıktı yatmadı bıle evde... Yalnız bıraz dıger ameliyata gore tuzlu ama 10dk surup normal hayatına devam edıyosun

Kıl dönmesi kadınlarda da olur ve kıl dönmesi oluşması için illa o bölgede kıl tüy yoğunluğu olması gerekmiyor

Olmayan yerlere atış yaptırmazsın
Ayva tüylerini siyaha çeviriyor mesela onları da yaptırma
Ben beyaz tenli siyah tüylü olunca çok işe yaradı
Yalnız birkaç yıl önce düştüm.Bacağımda avuç içi kadar bir yerde derim yüzüldü.Ordaki tüyler aynı eskisi gibi çıktı.Cilt yenilenince kıl kökleri de yenilendi heralde.
Onun dışında o kılların yok olmasına ben çok şaşırmıştım
O zamanlar yeniydi birde lazer
Bıyık bölgesine yaptırmak istiyorum şimdi
O zaman cesaret edememiştim yüzüme bişey olur diye
yüze lazer önermiyorlar zaten iğneli filan yapıyolar.
geçmiş olsun bu arada.

Merhaba
Yaklaşık 15 ay önce 4 aylık hamileyken kuyruk sokumunda ağrı şişlik nedeniyle genel cerrahiye gitmiştim.Uzun süre sert zeminde oturmaktan oldu sandım ama doktor kıl dönmesi demişti.Apse boşaltıldı.Antibiyotik tedavisi uygulandı.
İki gündür yine ağrı var şişmeye de başladı.
Hiçbir kadın da kıl dönmesi duymadım şimdiye kadar.İşin tuhafı belimde sırtımda falan kıl yok.Kalçamda olanları da lazerle bitireli 10 sene oldu.
Var mı içinizde hiç yaşayan bunu
Ameliyat mı olucam şimdi ben
Çocuklarımda küçük
Toparlanması uzun sürer mi bu ameliyatların sonrası
Ağliycam:cry:
Arkadaşım yaşadı ameliyat oldu.

Stres yapınca veya içinden çıkamadığınız bir derdiniz olunca çıkıyo genelde baya sıkıntılı durum. Stresinizi azaltmaya çalışın yoksa tekrar edebilir

yasir gözü. istanbul'daymışsın bu doktora hemen gitmeni öneririm. çok kısa bir operasyonla kurtulursun. allah şifa versin

Patlatacak gibi değil ki ucu falan yok
Hani öyle sivilce gibi değil de daha derinde
Dışardan bakınca anlaşılacak gibi de değil
Sivilce gibi patlatilacak bsy değil aynen ben ilk önce beze sandım sadece sertlik vardı zamanla üzerinde sigara yanığı gibi bı yara oluştu ve kanamaya aşırı can yakmaya başladı .ameliyatta çıkardıkları parça bı elin yumruğu büyüklüğündeydi.

Canım esımdede oldu ne yaprsan yap onu aldırmadıgın surece yıne hortluyo...
Esım amelyattan cok korktugu ıcın lazerle oldu. Oldugu gun yuryerek cıktı yatmadı bıle evde... Yalnız bıraz dıger ameliyata gore tuzlu ama 10dk surup normal hayatına devam edıyosun
İstanbul da mı oldu acaba?

yüze lazer önermiyorlar zaten iğneli filan yapıyolar.
geçmiş olsun bu arada.
Teşekkür ederim
Ben tüm vücut lazere giderken annem iğneli epilasloya gidiyordu esmer olduğu için
Bıyık be birkaç tanede çenesinde vardı
Hem seansları uzun sürüyordu hem iki seans arası çok kısa sürüyordu
Acısıda cabası
Bir süre sonra bıyık bölgesi delik deşik olmaya başladı
Geçici lezyonlar sandık birde devam etti biraz daha
Daha da derin oldu delikler
Bıraktı
Bitmediler de inceldiler
Çok pişman olmuştuk
Ben yaptırmam gerçi şimdiki teknolojileri bir değildir heralde ama o riski alamam ya yüz önemli

Stres yapınca veya içinden çıkamadığınız bir derdiniz olunca çıkıyo genelde baya sıkıntılı durum. Stresinizi azaltmaya çalışın yoksa tekrar edebilir
Si böyle söyleyince düşündüm de gerçekten ilkinde de çok stresliydim şuan da da :110:
Ama işte elinde olmuyor insanın

Sivilce gibi patlatilacak bsy değil aynen ben ilk önce beze sandım sadece sertlik vardı zamanla üzerinde sigara yanığı gibi bı yara oluştu ve kanamaya aşırı can yakmaya başladı .ameliyatta çıkardıkları parça bı elin yumruğu büyüklüğündeydi.
:KK35:
Başıma gelen
Bacım oranın cürmü neki yumruk kadar parça çıksın
Korktum şimdi
Çukur olmadı mı orda o kadar doku alınınca

Back