- 19 Temmuz 2024
- 15
- -5
- 1
- 23
- Konu Sahibi minikpaklava
-
hayır gerçek bir şey bilmiyorum ilk kez buraya üye oldum yanlış başlık üzerine mi açtım *+18 diye bir başlık vardı ama cinselliğe dair bir şey yazmıyordu o yüzden bende bu başlığa açtımFeridun abi, yine seks hikayesi mi yazıyorsun
Ben ikna oldum.biri beğenmemiş sorumu anlamadım biri de gülmüş aga ben ağlıyorum neyse bilmiyorum
hayır gerçek bir şey bilmiyorum ilk kez buraya üye oldum yanlış başlık üzerine mi açtım *+18 diye bir başlık vardı ama cinselliğe dair bir şey yazmıyordu o yüzden bende bu başlığa açtım
Nasıl aykırı yaşadığım bizzat şey. Yalan borcum mu var ? İster inan ister inanma bak işte sen bile inanmıyorsun böyle bir şey olduğuna internette de bir şey yok.Yav bırak yazdığın şey kadın anatomisine bile aykırı. İzleyip izleyip geliyosunuz.
Dayı falan değilim has be has kızım. Yanlış kategoride mi sordum ilk defa üye oldum. Bilmiyorum tam gerçektenMahmut dayı hoşgeldin ne içersin çay kahve ban?
Burada bu tarz sorular sormak yasak mı? Biraz önce internetten baktım bu tarz dertleri olanlar yazmış kimse onlara bir şey dememiş bendeki sorun neBu konular genelde hep 00'ı geçince açılıyor ouuuğ
Belki de bu galaksiye?üzgündüm iyice kırıldım millet gülme emojisi atıyor sanırım bu siteye ait değilim(
Neden bu kadar kötü ve kırıcı şeyler yazıyorsunuz ki derdim olmasa neden yazayım.Belki de bu galaksiye?
Ona retro diyoruz ahleksizErkek falan değilim gerçekten hiç yardımcı olmadınız neyinden yararlanacağım ki erkek olup.bin yıl önceden kalma web sitesi arayüzü ile reklamlara boğuluyorum. İnanın derdim olsa yazmadım. Hiçbir şekilde
Neden bu kadar kötü ve kırıcı şeyler yazıyorsunuz ki derdim olmasa neden yazayım.Belki de bu galaksiye?
Bu sitedeki herkes toksik mi yoksa bana mı denk geldi? Böyle bir soru sormak çok mu abes neden böyle davrandığınızı çözemedim kompleOna retro diyoruz ahleksiz
Ben toksikim. Öbürkülerini de ben toksikledim.Neden bu kadar kötü ve kırıcı şeyler yazıyorsunuz ki derdim olmasa neden yazayım.
Bu sitedeki herkes toksik mi yoksa bana mı denk geldi? Böyle bir soru sormak çok mu abes neden böyle davrandığınızı çözemedim komple
Gerçekten fake değilim. Erken orgazm derken bir sıvı falan çıkmıyor hafiften ama aşırı hafif bir rahatlık hissediyorum o kadar. Bu normal bir orgazm değil çünkü eskiden böyle olmuyordu. Düzgün olmadığım için bu sefer iyice sinirleniyorum. Kasık bölgem ağırıyor. Ve birde orgazm olduğum anda hem hafif oluyor hemde sanki bin saat şey yapmışım gibi canım acıyor ve acayip bir şekilde isteksizlik ve yorgunluk çöküyor halbuki bir dakika bile olmamış oluyor. Geçen hatta dokunmadan oldum. Çok kötü bir şey bu konu hakkında bir bilgi de bulamıyorum. Baksana herkes yalan söylediğimi düşündü.Ben toksikim. Öbürkülerini de ben toksikledim.
Detaylı bi erken orgazm tanımı alabilirsek belki fake olmadığına inanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?