- 26 Aralık 2021
- 219
- 121
- 26
-
- Konu Sahibi Benibanasor
Bende de bu sekilde ama ben hic ugrasmadim demekki igrassam da bisey olmauacakmisMerhabalar ben 23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır saç dökülmesi ile uğraşıyorum. Defalarca farklı şehirlerde farklı doktorlara gittim kan değerlerim normal hormonlarım normal gittiğim her doktor erkek tipi dökülme deyip minoksil verip gönderiyor bende bir ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum. Ne şampuanlar ne kremler ne yağlar kullandım kaç para harcağımı evdeki ürünleri artık sayamıyorum. Psikolojim berbat dışarı çıkmak insan içine karışmak istemiyorum aynaya bakamıyorum bunlarıda ağlayarak yazıyorum bu durumu yaşayan bir nebze olsun çözüm bulan yol gösterecek biri varsa duacısı olurum
Bana herhangi bir şey demediler Prof dr bile dökülür yapacak bir şey yok dedi hastane önünde saatlerce ağladım bir kadın olarak çok zor bir durum gerçekten allah yardımcımız olsunBende de bu sekilde ama ben hic ugrasmadim demekki igrassam da bisey olmauacakmis
Kardesimjn saçları benden daha iyi durumda olmasina ragmen dokuluyor diye o da çıktı doktora falan
10 gündür falan kolajen kullanmaya basladi vucuttaki kolajen dususunun de sebep oldugunu soylemisler ona
Uzun saclarim topluyorum serce parmagi kadar bir kalinlik var benjm goruntuku konusmada ust kisim kel gibi gozukuyorBana herhangi bir şey demediler Prof dr bile dökülür yapacak bir şey yok dedi hastane önünde saatlerce ağladım bir kadın olarak çok zor bir durum gerçekten allah yardımcımız olsun
Benimde aynı şekilde fare kuyruğu gibi ve üst bölgem açık durumda parlak ışık altında güneş ışığında ön kamerada aynı sizinki gibi oluyorUzun saclarim topluyorum serce parmagi kadar bir kalinlik var benjm goruntuku konusmada ust kisim kel gibi gozukuyor
Merhaba ben de bu sorunu yaşadım, ilaç şampuan iğne sprey kullandım ve bunları devşet karşılamıyordu özelden yaz bana atayım sana bak ürünleri kullandığından mıMerhabalar ben 23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır saç dökülmesi ile uğraşıyorum. Defalarca farklı şehirlerde farklı doktorlara gittim kan değerlerim normal hormonlarım normal gittiğim her doktor erkek tipi dökülme deyip minoksil verip gönderiyor bende bir ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum. Ne şampuanlar ne kremler ne yağlar kullandım kaç para harcağımı evdeki ürünleri artık sayamıyorum. Psikolojim berbat dışarı çıkmak insan içine karışmak istemiyorum aynaya bakamıyorum bunlarıda ağlayarak yazıyorum bu durumu yaşayan bir nebze olsun çözüm bulan yol gösterecek biri varsa duacısı olurum
Kardeşimde daha yeni bu sebepten doktora gitti zehirli guatr teşhisi konuldu, saç dökülmesine sebep oluyormuş siz de bir baktırabilirsiniz.Merhabalar ben 23 yaşındayım ve yaklaşık 2 yıldır saç dökülmesi ile uğraşıyorum. Defalarca farklı şehirlerde farklı doktorlara gittim kan değerlerim normal hormonlarım normal gittiğim her doktor erkek tipi dökülme deyip minoksil verip gönderiyor bende bir ilaca bağımlı yaşamak istemiyorum. Ne şampuanlar ne kremler ne yağlar kullandım kaç para harcağımı evdeki ürünleri artık sayamıyorum. Psikolojim berbat dışarı çıkmak insan içine karışmak istemiyorum aynaya bakamıyorum bunlarıda ağlayarak yazıyorum bu durumu yaşayan bir nebze olsun çözüm bulan yol gösterecek biri varsa duacısı olurum
Bu kan tahlillerinde çıkan bir şey değil mi çok kan verdim detaylı çıkmadı hiç ama babamda vardı guatr belki bende de vardır çok teşekkür ederimKardeşimde daha yeni bu sebepten doktora gitti zehirli guatr teşhisi konuldu, saç dökülmesine sebep oluyormuş siz de bir baktırabilirsiniz.
Rica ederim, kardeşimde uzun zamandır kan veriyordu çıkmamıştı doktoruda şaşırdı nasıl farkedilmedi diye.Bu kan tahlillerinde çıkan bir şey değil mi çok kan verdim detaylı çıkmadı hiç ama babamda vardı guatr belki bende de vardır çok teşekkür ederim
Şimdi bende dahiliye bölümüne randevu aldım özellikle bakılmasını isteyeceğim belki de rabbim sizi aracı göndermiştir sayenizde şifa bulurum çok sağolunRica ederim, kardeşimde uzun zamandır kan veriyordu çıkmamıştı doktoruda şaşırdı nasıl farkedilmedi diye.
Ne demek inşallah en kısa sürede şifa bulursunuzŞimdi bende dahiliye bölümüne randevu aldım özellikle bakılmasını isteyeceğim belki de rabbim sizi aracı göndermiştir sayenizde şifa bulurum çok sağolun
Sürekli gidip kan veriyorum hormonlarıma vs bakılıyor öyle bir teşhis konulmadı. Genel olarak seyrelme var ama tepemden daha çok belli oluyorPolikistik overiniz var mı? Bu arada dökülme bölgesel mi genel mi her yerden dökülüyor?
Tekrar randevu aldım kadın doğuma dediklerinizi söyleyeceğim sivilce sırtımda oluyor kılınma pek yok adetin 3. Günü baltırmadım hiç bunu isteyeceğim çok teşekkür ederimVücudunuzda kıllanma sivilcelenme var mı varsa polikistik over olabilirsiniz kan değerlerinize kadın doğumdan randevu alıp adetin 2. 3. günü baktırıyorsunuz hormonlara yani bir de muayene şart yumurtalıklara bakılması lazım. Dhea-so4 hormonu yüksekse de olabilir bu da pkos a bağlı zaten.
Adetinizde problem var mı aşırı kanama ya da düzensizlik, kilo vs. Mutlaka baktırın ordan endokrine yönlendirirler birşey çıkarsa bende uğraşıyorum şimdi saç dökülmesi hariç herşey varTekrar randevu aldım kadın doğuma dediklerinizi söyleyeceğim sivilce sırtımda oluyor kılınma pek yok adetin 3. Günü baltırmadım hiç bunu isteyeceğim çok teşekkür ederim
Adetimde düzensizlik yok 28 güne bir oluyorum. Ama az kanamam var max 3 gün sürüyor bunun için daha önce gitmiştim yumurtalıklarıma bakıldı sorun yok demişlerdi inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz sizde kadın olmak çok zorAdetinizde problem var mı aşırı kanama ya da düzensizlik, kilo vs. Mutlaka baktırın ordan endokrine yönlendirirler birşey çıkarsa bende uğraşıyorum şimdi saç dökülmesi hariç herşey var
Amin inşallah, umarım sizde şifa bulursunuzAdetimde düzensizlik yok 28 güne bir oluyorum. Ama az kanamam var max 3 gün sürüyor bunun için daha önce gitmiştim yumurtalıklarıma bakıldı sorun yok demişlerdi inşallah en kısa zamanda şifa bulursunuz sizde kadın olmak çok zor