- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
- Konu Sahibi Bahar Yildirim
-
Soyunmayın canıım
Memelerim sarkacak korkusu yaşadığım bugünlerde bu kadar çok meme görmek hiiç iyi olmadı.
Bana da anlamsız geliyor. Hele Türkiye'de amanın.
Ben, daha kutsal saydığım bir amaç yoluna kendimi adamasaydım, muhtemelen radikal bir femen aktivisti olurdum.Hayır. .
Kadının hakkını korumak için seslerini duyurmak istiyorlar tamam çok güzel. Ama bunun yolu kadın bedenini teşhir etmek değil bana göre. Çoğu sorunun kaynağı zaten kadın bedenini bir "araç" olarak görmek değil mi. Ha seks aracı görmüşsün ha ses getirsin diye eylemde kullanmışsın benim için pek fark yok arada.Aslında en anlamsız eylemler bile, bir şekilde etki yapar.
Dogmalar, haksızlıklar vb sorgulanır oluyor.
Kadınların özgüveni artıyor, cesaret kazanıyorlar.
Fakat, "giysiye bakarak saldırıyı hak gören" bir zihniyet mevcut.Kadının hakkını korumak için seslerini duyurmak istiyorlar tamam çok güzel. Ama bunun yolu kadın bedenini teşhir etmek değil bana göre. Çoğu sorunun kaynağı zaten kadın bedenini bir "araç" olarak görmek değil mi. Ha seks aracı görmüşsün ha ses getirsin diye eylemde kullanmışsın benim için pek fark yok arada.
Bana sonuçla gelsinler .
Femen aktivistleri denilince aklıma sadece sokaklarda yarı çıplak eylem yapmaya çalışan kadınlar geliyor da ; femenler düzenledikleri şu eylemle şu konuya dikkat çekip , X yasasının çıkmasına sebep oldular gibi bir örnek gelmiyorsa ...
Boşa soyunup duruyorlar.
Ve bir nokta daha , soyunarak bir konuyu protesto etmek , konu her ne ise onun içeriğinin hassasiyetine gölge düşürür .
Femenlerin vay be dediğim bildirileri yok mesela , hoş vay be dediğim memeleri de yok
bir fizik kriteri getirilmeli, çoğu yer çekimi karşısında çaresiz
Bazılarıda yer çekimiyle aşık atamayacak kadar 70A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?