Yok edememiştir. Kimliği tespit edilip yayılmasından bir süre once twitterda yattığını yazmıştı, hatta o tweetinin altına bile millet haber linkini paylaşıp durumu yazmıştı. Muhtemelen görmedi. Zaten polis de gece yarısı almış evinden, haberi yoktur muhtemelen.http://m.milliyet.com.tr/ankara-daki-sapik-yakalandi--gundem-2176669/
Evde delil bulamamışlar büyük ihtimal korktu yok etti ama kesin olarak polis tespit etmiş şahsi
Yok edememiştir. Kimliği tespit edilip yayılmasından bir süre once twitterda yattığını yazmıştı, hatta o tweetinin altına bile millet haber linkini paylaşıp durumu yazmıştı. Muhtemelen görmedi. Zaten polis de gece yarısı almış evinden, haberi yoktur muhtemelen.
Zaten karısı ve kızıyla yaşadığı evde somut delil tutmaz. Bilgisayardaki kayıtlardan yakalanır anca.
Kızlara çifte travma. Hem öyle bir şeye tanık olmak, hem yüzleri belli halde bu videoların internete yayılması. Çoğunun arkadaşı izlemiştir o videolarıAllah belasını versin kendi başıma geleni hatırlattı bu iblis
Yazık kızlara da ne tepki vereceklerini bilememiş çoğu ki normal şok anı çünkü
Kızlara çifte travma. Hem öyle bir şeye tanık olmak, hem yüzleri belli halde bu videoların internete yayılması. Çoğunun arkadaşı izlemiştir o videoları
kadınlar neden tepkısız kalmış diyenler olmuş ki çogu daha liseli üniversiteli benım için çok kuçukler
yıllar önce okurken kaldıgım yurdun önunde delinin biri açıp göstermişti tek bir tepkı vermeden bakakalmıştım,
bugun bu yasımda yıne korkup çekınebılırım şoka girebılırım özellıkle kadınların neden kızlar tepkı vermemişler ben olsam kafasını yarardım mesajlarını anlayamıyorum.
Zaten montla gizliyor. Yani kameradan çekerken görünüyor ama, o kızlar görmüyor kopasıca yerini. Yani kızların haberi yok, orda yer anlatıyorlar habersiz habersiz. Bide pislik herif hep yazmış, onların da canı çekiyor, görüyor ama gitmiyor diye.
Yaşamayan yok heralde yada az kadınların kaderi oldu taciz çükleri kopasıcalar
yaa neden bu kadar igrenc olabiliyor erkeklerrr
Pislik adam ilk ifadesinde cinsel sorunları olduğunu söylemiş . Senin cinsel sorunlarını 0 genç kızlar mı çare olacak gidip tedavi olsana
Pislik adam ilk ifadesinde cinsel sorunları olduğunu söylemiş . Senin cinsel sorunlarını 0 genç kızlar mı çare olacak gidip tedavi olsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?