- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
Şaşırmadım bu ülkede çocuklara tecavüz ediliyor ve rızası vardı deniliyorSapık yakalanmış. Ama gözümüz aydın hapis yatmayacak. Daha önce suç kaydı yoksa cezası ertelenecek ya da paraya çevrilecek.
İşin benim için kötü yanı bu adam ODTÜ etrafında çok geziyormuş. Çokça kez şikayet edilmiş. Kardeşime mahallede bi dönem arabalı bi sapık sözlü tacizde bulunmuştu. Ben bu adam olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde ODTÜ kapısının altındaki park civarında bi tanıdığımızın başına gelmiş. Şimdi bu aldığı cezayı yatmayacağı için umarım yaptığı pisliklere geri dönmez ve artırarak devam etmez. Kimseyi de katil etmez.
Maalesef yapacak hiç birşey yok bu tarz aşırı fantazileri olan çok insan var twiterda da gördüğümüz üzere adam her türlüsüne varım diyor daha ne olsunakşamdan beri karnıma kramlar giriyo bu nedır ya nasıl bişeydir edepsiz.
öyle böyle bu ceza alır teşhir de oldu ama yuzlerce begenen rt'leyen var tivitleri e onlar hala aramızda.
tek tek bulup eşşek sudan gelınceye kadar dövuceksın. iğrenç pislikler.
Benim asil sok oldugum olay kizlar goruyor ve sea cikartmiyor. Yemin ederim bana rast gelcek boylesi yerden tasi alip kafasina gecirim adi ser*fsiz . Boyun posun devrilsin!
Twiter hesabina baktim ama yemin ederim migdem kalkti.
Adam salatalik sokuyor ya seyine bune bicim bir pislikliktir.!
en çok korkumda bu. etrafımızda yanımızdan geçenler otobüste vs. bu sapıklarla yaşıyoruz. bu adama yazanlar yüzlerce. yaptığını alkışlayanlar yüzlerce. tek tek bunlarda bulunmalı. farkları yok çünküakşamdan beri karnıma kramlar giriyo bu nedır ya nasıl bişeydir edepsiz.
öyle böyle bu ceza alır teşhir de oldu ama yuzlerce begenen rt'leyen var tivitleri e onlar hala aramızda.
tek tek bulup eşşek sudan gelınceye kadar dövuceksın. iğrenç pislikler.
yalnız adamın twitterı hala açık.o kadar şikayete rağmen
çok şükürAdam yakalanmış gözümüz aydın
yalnız adamın twitterı hala açık.o kadar şikayete rağmen
korkuncKadınlara arabayla yol sorarken mastürbasyon yaptı, görüntüleri Twitter'da paylaştı
http://t24.com.tr/haber/kadinlara-arabayla-yol-sorarken-masturbasyon-yapti-goruntuleri-twitterda-paylasti,323549
Ankara Çankaya'da yaşadığı belirtilen kişinin yakalanması için kampanya başlatıldı
Kadınlara yol sorduğu esnada arabanın içinde mastürbasyon yapan ve bu tacizin görüntülerini sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan kişinin yakalanması için kampanya başlatıldı.
Ankara'nın Çankaya ilçesinde yaşadığı belirtilen bir kişi, arabayla kadınlara yol sorduğu esnada mastürbasyon yaparkenki görüntülerini sosyal medya sitesi Twitter üzerinden paylaştı. Twitter'daki paylaşımları görenlerin konuyu Ekşisözlük'e taşımasının ardından başlatılan kampanyada, Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün tacizcinin yakalanması yönünde kampanya başlatıldı.
Kadınları taciz eden kişiye ait hesaptan 12 Aralık'ta yapılan son paylaşım şöyle:
DEV...M @ankaraucuncu 11 Ara 2015
Bugün nerde adres soruyum ?hangi semt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?