Hemen çıksa bari. Sapık sonuçta, başka bir şeyler daha yapmayacağını bilemeyiz.Gerçi ekşi'de de bütün fotoğrafını toplayıp entry olarak koymuşlar başlığın altına ama bilemedim. Ekşi'de bir yazar adamı bulduğunu, evli ve bir kız babası olduğunu yazmış ama ne derece doğrudur bilmiyorum. Çıkar yakında meydana.
Adamın özel hayatının gizliliğini falan önemsediği yok bence. Pislik ya midem bulandı.
Bir twitter hesabı daha varmış ve şu an tweet atıyor. Bu ne rahatlık anlamadım pes.Hemen çıksa bari. Sapık sonuçta, başka bir şeyler daha yapmayacağını bilemeyiz.
Ay eşinin fotosunu mu koymuş igrenç herifBir twitter hesabı daha varmış ve şu an tweet atıyor. Bu ne rahatlık anlamadım pes.
Baktıkça şok oluyorum. "Eşimin haberi yok" diyerek eşinin yüzünün görünmediği çıplak fotoğrafını koymuş.
Nasıl ya o kadın gerçekten eşi değildir umarım. Böyle bir manyakla evli olmakBir twitter hesabı daha varmış ve şu an tweet atıyor. Bu ne rahatlık anlamadım pes.
Baktıkça şok oluyorum. "Eşimin haberi yok" diyerek eşinin yüzünün görünmediği çıplak fotoğrafını koymuş.
Ay eşinin fotosunu mu koymuş igrenç herif
Kapanmasın daha, adam bulunana kadar açık kalsın.Nasıl ya o kadın gerçekten eşi değildir umarım. Böyle bir manyakla evli olmak
Twitter kullananlar şikayet etsin de kapansın sayfa. Böyle Şey mi olur nasıl kapanmamış bunca zaman
Ben de öyle düşünmüştüm başta ama o kişi gerçekten eşiyse kapansın yazık kadına.Kapanmasın daha, adam bulunana kadar açık kalsın.
Resmen kaldıramadım kapattım sayfayı, kimbilir neler vardır daha.
Allahım hepimizi hayırlı insanlar ile karşılaştır önceden erkekler eşlerini sakınırlardı bu ne ya tövbe adamda namus kavramı kalmamışEvet.
Eşinin çıplak fotoğrafı var "bu da benim eşim" diye. Allah bilir dışarıdan da gayet normal bir adam, iyi bir kocadır ha
Bence hesap kapanmasın bulunsun pislik karısıda en kısa zamanda öğrenir inşallah kendi karısının internet kullanması yasaktır böyle tipler bunu yaparlarNasıl ya o kadın gerçekten eşi değildir umarım. Böyle bir manyakla evli olmak
Twitter kullananlar şikayet etsin de kapansın sayfa. Böyle Şey mi olur nasıl kapanmamış bunca zaman
yok artıkBir twitter hesabı daha varmış ve şu an tweet atıyor. Bu ne rahatlık anlamadım pes.
Biseksüelliği, salatalık fantezisi beni ilgilendirmiyor. Kendi tercihlerini istediği gibi yaşayabilir.adam biseksüel, salatalık fantezisi var. midem bulandı, eşime anlattım adam öğürdü resmen. bizim midemizi bulandıran şeyleri bu insan müsveddesi nasıl yapıyor. ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?