Anket Kadinlar

Kadinlar hemcinslerinden hoslanmazlar

• Ankete Katılan
    38

Askisi

Kizimiz ile cekirdek aile
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2007
1.684
4
116
Almanya
Kadinlar hemcinslerinden hoslanmazlar!!!
Sizce?? Dogru mu, katilioytrmusunuz peki???

katılmıyorum. kişiye göre değişir. ben çok iyi anlaşırım mesela.....................

katılmıyorum ama hassas olduğumuz için bazı yönlerden bizden fazlası varsa hafif bir haset durumu oluyo sanki tabi herkes için geçerli değil bu durum

katılmıyorum
ben hemcinslerimden hoşlanırım
iyi olanlardan kendime örnek alırım
vede çok iyi anlaşırım

benim için tehlike arz etmiyorsa, kaşi gözü, orası burası oynamıyosa hoşlanmamam için sebep yok
ha aksi bi durum ise yapacaklarım karşısında o benden hoşlanmayabilir, ben ondan değil yerimseniben

Benim için önemli olan kadının kadınlık özelliklerini tam anlamışyal taşıyıp taşımamasıdır.
Yani ben bir bayan olarak örnek aldığım birçok bayan arkadaşım vardır ki gıpta ile bakar ve çok ama çok özeldirler benim için.Yani hoşlanmak yada hoşlanmamak görecelidir.
Benim için önemli olan ne verdiği ve ne aldığıdır.

genelde oyle oluyor ozellıkle de ıs hayatında ama tabı karsılıklı olarak ınsanların ozellıklerıne de baglı bısey bu

cogu zaman hoslanmam. ozellıkle tehlıkelı bulduysam. zaten bır kadının baska bır kadına yaptıgını su dunya uzerınde hıc bır canlı baskasına yapmaz. bız hep kendımıze yapıyoruz.

yok ben katilmiyorum,hemcinslerini cekemiyen kisi kiskanctir ,asagilik kompleksi olan insandir,,,oysaki her kadin guzeldir,guzel olmasini bilirse,,yerimseniben

malesef bazı kadınlar böyle. özellikle ofis ortamında. iki bayan bir odada iyi anlaşıyor ama 3. gelince nedense ortalık karışıyor

Değişir.....ışyerinde ve trafikte çok gıcık olanlar var mesela.
Önyargılı olmamak lazım, hiç kimse kötü değil aslında. Birinin sevdiğini diğeri hazetmeyebilir.
Anlaşma meselesi.

genelde evet ama duruma ve kişisine görede değişir genelde benden ilk hoşlanmazlar sonrada ayrılmazlarzemuszemus

karşımdaki insanın karakterinin nasıl olduğu önemli benim için.hemcinslerimle de iyi anlaşırım genelde.

katılıyorum dedim; ancak kişiden kişiye değişir bu durum. karşısındakini kıskanıp, çekememeye başlayınca bu durum ortaya çıakr zaten. kendine güveni olan kişi hemcinslerinden hoşlanır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…