Kadınlar yardım edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Neden yalan söyleyeyim nen Kesınlıkle zorlamadım ıster onan ıster ınanma

24 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki bir kadın için iyi bir seçim olmasa da çocuk değildir. Konu sahibinin bütün altınlarını isteyecek kadar aklı başında.

Başlık ne ya.. Kadınlar bakar mısınız
Yavrum erkk mi var burada yada hanımlar bır bakar mısınız gıbı kıbar olsaydınız keske
Konuya gelecek olursak sana nekadar akıl verılse bos. Hala hoca moca dıyor. Ayol hoca mı kaldı etrafta herkes olmus badecii
Senın kocan akıllanmaz ama sende bu kafayla cok cekersın. Şu teli azıcık egıtım gelısım ıcın kullnsanız bu kocaları zaten bu kadar onemseyıp cekmezsınız

Hem boşanma durumu var hemde kocayı eve döndürmek var,üstünede cin hocadan medet ummak var.
Hiç sağlıklı değilsiniz bunu düşünene kadar aklınızı kullanım destek alın hemen.

Birden ilham geldi. Evet benim boşanmam lazım dedi sizi hacı hoca kurtarmaz. Dini kirli emellerinize alet etmeyin. Bu işler işe yaramaz. Sizi istemeyeni yanınızda neden zorla tutmaya çalışıyorsunuz??? İntihar da sizi kurtarmaz. Hem dünyan hem ahiretin biter. Yuvan bu şekilde kurtarmaz. Zaten seni istemeyen sen olmayınca temelli kurtulur. Bir erkek için kendi canına kıymak nedir? Allah sizi doğru yola iletsin. Bir an önce tedavi ol.

Hocaya gerek yok. Adam y*vşak.

Sorma sen, adamın zihniyeti bozuk, sadakatsiz bu da hoca derdinde. Kendini öldürme derdinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…