Bilmiyorum ya yaşı 30 gelmiş bir kadının çok olgun bile olsa kendinden 5 yaş küçük 20 lerinin başında bir erkekle olması bana absürt geliyor. Konularına bi göz gezdirdim sebebi de gerçekten o yaşlarda erkeğin asla evliliğe hazır olamamaları. Eşi kendinden ne kadar olgun olursa olsun 30 yaşında kadının ne işi var 24 yaşında çocukla. O çocuk daha gezecek tozacak olgunlaşacakta öyle evlenecek. Bence anlatmıyor ama eşini evlenmeye kendisi zorlamış.
Konu sahibi aklınız varsa terapiye verin o parayı. Eşiniz de boşanmak istiyorsa boşanın kurtulun kendinize bu kadar dert ettiğinize değmez. Ayrıca sizi istemeyen birini büyüyle muskayla evde tutsanız ne tutmasanız ne ? İğrenç bir şey kendinize bunu mu reva görüyorsunuz gerçekten.
Bilmiyorum ya yaşı 30 gelmiş bir kadının çok olgun bile olsa kendinden 5 yaş küçük 20 lerinin başında bir erkekle olması bana absürt geliyor. Konularına bi göz gezdirdim sebebi de gerçekten o yaşlarda erkeğin asla evliliğe hazır olamamaları. Eşi kendinden ne kadar olgun olursa olsun 30 yaşında kadının ne işi var 24 yaşında çocukla. O çocuk daha gezecek tozacak olgunlaşacakta öyle evlenecek. Bence anlatmıyor ama eşini evlenmeye kendisi zorlamış.
Konu sahibi aklınız varsa terapiye verin o parayı. Eşiniz de boşanmak istiyorsa boşanın kurtulun kendinize bu kadar dert ettiğinize değmez. Ayrıca sizi istemeyen birini büyüyle muskayla evde tutsanız ne tutmasanız ne ? İğrenç bir şey kendinize bunu mu reva görüyorsunuz gerçekten.
O zaman ihtiyacin olan psikiyatrist, intihara kadar dusunuyorsan hocada degil doktorda ara careni.Sağlıklı düşünemiyorum farkında mısın
Paragöz dememin sebebi de oydu mesela :) Cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor.24 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki bir kadın için iyi bir seçim olmasa da çocuk değildir. Konu sahibinin bütün altınlarını isteyecek kadar aklı başında.
Hem boşanma durumu var hemde kocayı eve döndürmek var,üstünede cin hocadan medet ummak var.Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Birden ilham geldi. Evet benim boşanmam lazım dediEşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Hocaya gerek yok. Adam y*vşak.Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Sorma sen, adamın zihniyeti bozuk, sadakatsiz bu da hoca derdinde. Kendini öldürme derdinde.Birden ilham geldi. Evet benim boşanmam lazım dedisizi hacı hoca kurtarmaz. Dini kirli emellerinize alet etmeyin. Bu işler işe yaramaz. Sizi istemeyeni yanınızda neden zorla tutmaya çalışıyorsunuz??? İntihar da sizi kurtarmaz. Hem dünyan hem ahiretin biter. Yuvan bu şekilde kurtarmaz. Zaten seni istemeyen sen olmayınca temelli kurtulur. Bir erkek için kendi canına kıymak nedir? Allah sizi doğru yola iletsin. Bir an önce tedavi ol.