• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar ve amansız çelişki :)

BenBihter

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
764
3
96
Eskişehir
Öperseniz beyefendi değilsinizdir,
Öpmezseniz adam değilsiniz.

İltifat edersiniz "YALAN" der,
Etmezseniz bırakır gider.

Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz,
Karşı çıkarsanız anlayışsız.

Çok yanına giderseniz "SIKILDIM" der,
Az giderseniz küser.

İyi giyinirseniz "ÇAPKINSIN" der,
Dikkat etmezseniz zevksizlikle suçlar.

Kıskanırsınız "HUYUN KÖTÜ" der,
Kıskanmazsınız "SEVMİYORSUN" der.

Siz bir dakika geç kalın kıyamet kopar,
Kendisi bir saat gecikirse "BUNDA NE VAR???".

Arkadaşınızla buluşursunuz adı ihmal olur,
Buluşur "BİZİM KIZLAR" olur.

Siz başka kadına bakacak olsanız gözleriniz oyulur,
Başka bir adam ona baktığında adı "HAYRANLIK" olur.

Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister,
Dinlediğiniz anda "NEDEN KONUŞMUYORSUN?" der.kaydirigubbakcemile5 (yalanda sayılmaz hani:lepi:)

aaaa aynı been beni tanımlamışssın bu yazıyla...napayım ben böleyim çeken çeker çekmeyene güle gülee kötükedihüso

guzeldı tskler.. opuyorumnanaktan kadın ıste.. delikafadulden olsun yıne de harıka bısey.. zemuszemus ee canım onlarda laf ettırecek seyler yapmasınlar.. :delphin: herseye bı cvbımız var.. :enbuyukkk:

Evet beren herşeye ama herşeye bir cevabımız var maaşallah nazar değmesin..kaydirigubbakcemile3

Biraz fazla kaprisli olduğumun söylenilebilir fakat biz buna değerizsengözlerimebaksanab

eee ortasını bulmak ta onların işleri :1closedeyes:
biz napalım:1closedeyes:

iyide canım bu çelişkilerin bir orta noktası yokmu bu erkeklerde hep uçlarda . işin şakası bir yana aslında bütün kadınlar bu yazışanların orta noktasını istiyor örneğin ne herşeye evet diye nede herşeye karşıçıkan ,sevdiğine anlayış gösterecek kadar yumuşak karakterini ortaya koyacak kadar sert.....

paylaşım için teşekkürler arkadaşım

Back