Merhaba herkese yüksek çoğunluğu kadınlar olan bir forumda kadınlara sitem etmek için açtığım bi konu bu arkadaşlar . Bugün bir iş görüşmesine gittim karşımda erkekli kadınlı bir komisyon halinde mülakat gerçekleştirirken aradan bir tanesi çıkıp ki bunu diyen bir kadın çocuk düşünüyormusunuz diye sordu bana . Yanındaki 40 50 i geçmiş gerizekalılarda niyeyse sorusu çok komikmiş gibi güldü. Zaten hazırda bi bebem var fakat o an okadar garip hissettimki ne cevap vereceğimi şaşırdım . Yine çevremden tanıdığım tanımadığım ayak üstü tanışıp konuştuğum kadınların çoğu yine çocuk yapıp yapmayacağımı neden çalışmadığımı çalışmıyorsam evde boş boş oturduğumu ima edecek şekilde patavatsız patavatsız konuştuğu için artık bıkmış durumdayım . Birine cevap versem biriyle kavga etsem ertesi gün bir diğeri çıkıyor . Seneler çnce burada bir konu açmıştım çocuğum varken sınava hazırlanıyorum diye . Aranızdan bir tane kendini bilmez kocaya evde ders çalışmak içinmi gidiyosun minvalinde bir şey yazmıştı . Bunlar artık biriktikçe fark ettimki illallah ettim . Zaten erkekleri görünce içimde bir nefret uyanıyordu artık kadınlar içinde aynısını hissediyorum maalesef . Niçin böyle bir millet olduk biz anlayamıyorum .