• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar kulubunüne neden üye oldunuz yararlarını ve zararlarını anlatın bakalım..

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Ben ilk zayıflama topiclerine yazılmak için üye olmuştum.Sonraları birçok yemek tarifinden yararlandım,iyi insanlarla tanıştım bu yararı.Zararları olarakta buradaki paylaşımlardan dolayı en yakın arkadaşlarıma bile güvenim eskisi kadar değil.CADIARZU Hadi şimdide siz yazın bakalım...

zayıflama ve gebelik topikleriyle ilgilenirken buldum kk'yı
ilk 1 ay kimseye bişey yazmadan okudum, sonra yavaştan yavaştan konulara yazmaya başladım
sonra ooooohh kızlarla coştuk gitti kaydirigubbakcemile3
ama fena halde bağımlılık yaptı başından kalkamıyorum ya

saç düzleştiricilerle ilgili nette araştırma yaparken rastladım bu siteye..daha önce başka bi kadın forumuna üyeydim..şimdi ismini vermiyim ama kafayı çocuk doğurmakla daha da vahimi doğuramamakla bozmuşların forumuydu ve başka konu yoktu..bu forumda ise her konu var..müzik,sinema,güncel konular,oyunlar..gerçekten stres atabileceğiniz bi forum ve ben de bu sebeple üye oldum..
dezavantajları var mı...var tabii..çok konu,çok farklı yerlerden insanlar,farklı görüşler..bazen çizgiyi aşanlar oluyo yada yanlış anlaşılmalar oluyo..ama yine de güzel bi forum...
her nöbetimde hastanede bana yoldaşlık ediyo..:enbuyukkk:

zayıflama ve gebelik topikleriyle ilgilenirken buldum kk'yı
ilk 1 ay kimseye bişey yazmadan okudum, sonra yavaştan yavaştan konulara yazmaya başladım
sonra ooooohh kızlarla coştuk gitti kaydirigubbakcemile3
ama fena halde bağımlılık yaptı başından kalkamıyorum ya

Ben direk üye olup hemende konuya atlamıştım.Veee zayıflama topicinde püskütt(moderatör) kim oluyorda konularımı kapatıyor diye sormuştum.kaydirigubbakcemile3 Meğer konu tekrarı yasakmış.Oda yetmemişti "püsküütt kim" diye konu açmıştım.kaydirigubbakcemile3

Ben direk üye olup hemende konuya atlamıştım.Veee zayıflama topicinde püskütt(moderatör) kim oluyorda konularımı kapatıyor diye sormuştum.kaydirigubbakcemile3 Meğer konu tekrarı yasakmış.Oda yetmemişti "püsküütt kim" diye konu açmıştım.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

benim yalnızlığımı aldı kk
kendi halime şükür etmem gerektiğini hatırlattı bana.
arkadaşlarım akrabam dostum oldu.

sıkıldığım her an kk ya giriyorum.
veee en önemlisi pozitif olmayı öğrendim.

ben gelinlik fiyatlariyla ilgili arama yapmistim...ve kk-ya rastladim hemen uye oldum...iyiki de olmusum.kk-yi soyle anlatabilirim.....ZARARI YOK,YARARI COOOOOOOOOOOOOK

Kafama soru ısaretı takıldıgında google dan once kk ya gırıp bakıyorum bazen cevabını bulamıyorum kendım cözuyorum ama yınede gırıp farklı topıc lerı okuyorum bazıları gercekten acı oluyor,üzülüyorum ıcımden bazılarıda gercekten uydurmaca oluyor onlara da guluyorum:) Güzel bır sıte insanlara sagladıgı faydaları eksık etmesın :)

google de ne arasam kadınlar kulübünde cvbı çıkıyodu..bigün dikkatimi çekti üye olayım dedimm..sonra bagımlısı oldum..iyi yönleri saymakla bitmez..amaa fazla tiryakisi olunca hayattan bagını koparıyor insan bu yönünü sevmiyorum fazla:)

Bi gün google da bişi ararken cıkmıştı k.k,arka planda kalpler fılan bılındık uyduruk bı sıtedır dedım ve hemen cıktım,aşk sozlerıyle dolu,yüzeysel,şiirler ıceren bı site gelmişti aklıma kalplerı gorunce,ama sımdı deştirkce yenı seyler buluyorum ve sevıyorum burayı

Zarar mı olur yarar mı olur bılmem ama eşime bıle guvenmemem gerektiğini öğrettı bu site,yapmaz dıyıpte takıbe almamanın yanlış oldugunu,evlılıkte saygının cok önemlı oldugunu örettı,bı nevı hayatı öğrttı,daha ne olsun :enbuyukkk:

Yok cilt bakımı,yok saç bakımı falan derken ne ararsam karşıma hep bu site çıktı..Herşeyin cevabı var..Bütün sorunlarını rahatça paylaşabiliosun sonuçta karşındakide senden anlabilio seni..Ayrıca deneyimli kişilerin yardımını alabiliosun..Karşılıklı yardımlaşma,o sıcaklık çok hoşuma gitmişti..Sürekli takip etmeye başladım sonunda üye oldumhihoyyytDirekde daldım konuya..Daha öncede birçok sitede yöneticilik yaptığım için yabancılık çekmedimkaydirigubbakcemile3

Zararı yokmu tabi var:
Çok kötü bağımlılık yapıyokaydirigubbakcemile3

ben anneme elısı orneklerıne bakarken karsıma cıktı bu sıte uye oldum bence guzel temız ve faydalı bır sıte herseyı sınırsızca paylasabılecegım arkadas bulabılıyorum ben cok sevdım bu sıteyı emegı gecen herkesın elıne yuregıne saglık....

gebelikle ilgili bişiyler ararken buldum burayı cok sey ögrendim harika dostluklarım oldu zararı ise cok vaktimi alıyo

efendiiim nasıl buldum inanın unuttum nette sörf yaparken buldum sanırım
önce yararları bir sürü arkadaşım oldu
bir sürü yeni şeyler öğrendim ve hergünde öğreniyorum
insanların hiç tanımadığı ve görmediği kimseleri kıskanabileceğini gördüm
vede aynı şekilde sevebileceklerinide gördüm
daha vardır ama birazda zararları
birkere vaktimin çoğunu burda geçirmeye başladım
eşim bile kk ya gıcık kapmaya başladı
işlerimin çoğu hep erteleniyor yakında az yiyip bi uşak bulucam
vede bak bu saat oldu uyku gözümden akıyo hala ps başında pinekliyorum

googleda bicok sey araken takildim sonra inceledim bakdim hep hatun bende uye oldum sonra...
faydasi ne faydasi bir cok konuda bilgi sahibi olabiliyorum dertlesebiliyorum icimi dokuyorum
zarari ise girdimmi cikamiyorum isimi yapamiyorum :p :)))
1 haftam var doguma ondan sonra ne yapicam bilmiyorum artik kizim uyuyuncami giricem bakalim cok ihtiyacim olucak kk ya ilk bebisim ogrenecegim cok sey var kk hatunlarindan :enbuyukkk:

saç dökülmeme çare ararken buldum bu siteyi faydası oldu önerilerinizin ama zararıda çok hala ev işi yapamıyorum ya yemin billah daha kahvaltı etmedim ama 1 saattir burdaım

bir gün canım çok sıkkın girdim goola (eltime sinirliydim)
yazdım elti diye bir baktım bir site eltisiyle sorun yaşayıp
anlatanlar onlara yardımcı olmaya çalışan kadınlar.
annnaaammm dedim arayıpda bulamadıgım yer.
hemen üye oldum.hiç incelememiştim bile.
yeni gelenler merhaba bölümü varya oraya bile bişey yazmadım bilmiyordumki.
ilk meajımı eltimle yaşadıgım sorunları anlatmak oldu bir dedim var bölümüne.
saolsun bir çok arkadaş bana çok yardımcı oldu.
artık çok huzurluyum ve cool takılıyorum malum kişiye karşı.
o gün bir geldim pir geldim bir daha da kk dan çıkamıyorum.:enbuyukkk:
bana kazandırdıgı çok şey var herşey hakkında bilgi alabiliyorum.
benimde işler kalıyor evde gözümü kk da açıyorum valla.

kafamı dağıtabildiğim,
rahatladığım,
içimi döktüğüm,
neşelendiğim,
en büyük hüzünlerimi,
mutluluklarımı,
kimseye anlatamadıklarımı anlattığım en büyük kardeşlik kulubüm..

allah razı olsun KK kurucularından kaydirigubbakcemile3

iyiki varsınız benim canım ailemm...!!!

Sanırım dr.arıyordum.2-3 ay kadar mısafır oldum sonra da üye.Henüz hiç bir zararını görmedim..Okumayı ve bilgi, fikir edinmeyi seviyorum.Burdan o kadar çok şey öğrendim ve uyguladım ki.Ben kendi adıma yararını daha çok gördüm.Şimdi kopamıyorum.arkadaşlarım var ve her gecen gün yeni şeyler öğreniyorum.Çok da güzel vakit gecırıyorum.:enbuyukkk:

Back