Kadınlar Kulübünün size de katkısı oldu mu :) İyi ki üye olmuşum :)

ya kk sayesinde öğrendiğim ve bugüne kadar en kör olduğum konu kozmetik endüstrisinde hayvanlara yapılan eziyeti onlar üzerinde deneyler yapılarak üretimler yapıldığı oldu! henüz temmuzda üye olmama rağmen o kadar çok şey öğrendim ki... her şeyden önce yalnız olmadığımı, benim gibi pek çok kadın olduğunu gördüm, şimdi daha güçlüyüm, daha bilinçliyim, teşekkürler kk ve kk yı oluşturan tüm kadınlar, "biz de varız" bilinci, teşekkürler... 200 mesajımın şerefine bu teşekkürü yapmak istedim:)))

kadınlar kulübü sayesinde öncelikle, unilever markalı ürünleri bir daha tercih etmeyeceğimi kavradım.site sayesinde muhammet dilber'i tanıdım.sağlığıma kavuştum.albümler ve hastaların yorumları sayesinde gerçek hastaların ağzından, tanısamda tanımasamda bir sürü faydalı bilgi aldım.keşke ilk ameliyatımı kadınlar kulübüne üye olduktan sonra olsaydım teşekkür ederim:)

kafana takılanı sorabileceğin
aynı dertten müzdarip ve belli bir tecrübeye sahip olmuş nice kadın konularının dile getirilemediği
hatta annemizle kardeşimizle bile paylaşılamayan çok özel sorunların çözüme kavuştuğu bu eşsiz siteyi herkese ama herkese tavsiye ediyorum çevremde
kimi zaman takdir edildiğin kimi zaman ay ne safmışım diyebildiğimiz
hergün türlü türlü konularda bilgi sahibi olduğumuz için vazgeçilmez olan kk ne her konuda teşekkür eder saygılarımı sunarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…