Kadınlar Kulübünün size de katkısı oldu mu :) İyi ki üye olmuşum :)

hahahah televizyondan selam yolluyon sanki hehehehe benden selam olsun tüm dostlara ya bir haftadır düzgün giremiyordum misafirlerim vardı baya konu kaçırmışım :)))

ayy canım benim ya yabancı bir yerde olmak kadar kötü bir şey olamaz vatan bambaşka bir şey inşallah alışırsın canım. kilolarını vermene de inan çok sevindim

kadınlar klübüne iyiki üye olmuşum keşke daha erken üye olsaydım burada çok değerli insanlarla tanıştım hamileliğimde ve doğumdan sonrasında bebek bakımıyla ilgili çoook şey öğrendim
bir sıkıntı durumunda hemen sorup fikir danışabildim her konuda her bilgiyi burada bulmak mümkün iyi ki varsın KK

KESİNLİKLE!!İyiki üye olmuşum özellikle düğün hazırlığında en büyük destekçimdi kk:))))))))) şimdi işim düşmediği halde bile yine burdayım bağımlılık yapıo:))

Olmaz mı oldu tabi burada hem eğleniyorum vakit geçiriyorum hemde bişiler öğreniyorum özellikle evlilik konularıyla ilgili bölümlerde takılmak çok hoşuma gidiyor (evlilikle alakam olmasada)herkesin heycanını paylaşıyorum fikir veriyorum falan iyi ki varsın KK

bende kk teşekkür etmek için konu açıyım derken böyle bir konunun var olması beni daha da mutlu etti çünkü sizler sayesinde yanlız olmadığımı sözlümden ayrılmıştım ayrılmakla çok doğru bir karar verdiğimi ve bir çok şeyde bana destek olduğunuz için teşekkürler iyi ki kk dayız kızlar :))

teekkürler kk merak ettiğim herşeye sende cevap buluyorum. ayrıca çok eğlenceli vakitler geçiriyorum iyiki varsın:)

henuz yeni uye oldum ama yinede cok mutlym.. ilk defa üye oldugum bi forum sitesine bu kadar cok yazıyorum.. hemde ilk gunden:))
insanlar cok samimi ve sıcak kanlı buda benim yorum yazmama daha fazla etki ediyoo:) bi cok konu var gerckten aklına gelebilecek her konu var yaa cok guzell hemde sadece hemcinslerim varr:) derdimi istediğim gibi paylasıyorum ve hc tanımadıım insanlardan cok guzel yoorumlar alıyorum.. bu kk cok guzell:))

Önceden cilt bakımı içi giriyordum okuyordum falan ama üye olmamıştım.
Sonra göğüs büyütmeyle ilgili sürecime devam ediyorum
daha çok yararlanmak için ben niye hala üye olmadım ki? dedim kendime ve üye oldum
İyi ki varsın kk ve onun cici üyeleri ! :)

olmammı bağımlılık yaptı bende . inşallah ters tepmez.

konu ile alakalı değil ama ben rimeli fırçasını bir güzel yıkadım ve öyle sürdüm. hem kendime hem kızıma .

kk dan cok tatlı çok cici arkadaslar edındım

en fenası jinekolojı konsuunda tez yazacak kıvama geldım

ki hamılelık belirtisini dahı bılmeyen bı ınsandım

iyi ki varsın kk

en kotu zamanlarımda onerıldı bana kk..
oyle ıyı geldıkı..o zamanlar chet odamız vardı..
sabahlara kadar yazışır guluşur eglenırdık..
ıyıkı varsın kk..

kadinlar kulubüyle beraber büyüdüm
cok saf oldugumu ögrenmis oldum cok dar baktigimi her kezi kendim gibi olmadigini
cok iyi dostlarin oldugunu
cilt bakimini
estetik hakkinda baya bir seyler
cocuklarima bakimi daha sayamiyacam cokkkkkkk seyleri aslinda kk hayati ögredim
ayyyy diyeti unutum ben ac kalinarak zayiflanir saniyordum
bu arada 30 kilo verdimmm saglikli beslenmeyi sporuuuuu
esimin degerini daha neler nelerrrrr
kk seviyorummmmm
tabiki doslarimida kizlar sizi bana kattiginiz bilgilerlerle hepinize ayri ayri tesekürlerrrrrrrrr
özelikle kazen ve eliffffffffffffffffffff özlemisim cet odasinda bilgisayardan anlamayinca eliffffffffffffffffffffffff diye bagirmayida özlemisimmmmm
tabiki bilgisayari burda yazarak ögrendim bak onuda unutmusummm her seyyyyyy kk den ögrenmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…