guzel bir konu oldu bu.
Valla nerden baslasam bilemedim.
- Zarzor kilo alma yarismasi sayesinde 3 kilo aldim
- Kirpiklerim uzadi
- tuylerim azaldi
- gecen hafta nisanlimdan ayrildim, benim yerimde olan bir cok insan suan yatak dosek deprasyonda olurken ben hayatin tadini sizler sayesinde cikarmaya basladim bile.
- onun disindada zaman zaman indirimlerden haberim oluyo ama yurddisindayim diye bosuna hevesleniyorum ama olsun. En azindan turkiyede ucuza bir urun alip burda pahaliya satan insanlardan artik haberim var. Eskisi kadar sayenizde kazimlanmiyorum yani
guzel bir konu oldu bu.
Valla nerden baslasam bilemedim.
- Zarzor kilo alma yarismasi sayesinde 3 kilo aldim
- Kirpiklerim uzadi
- tuylerim azaldi
- gecen hafta nisanlimdan ayrildim, benim yerimde olan bir cok insan suan yatak dosek deprasyonda olurken ben hayatin tadini sizler sayesinde cikarmaya basladim bile.
- onun disindada zaman zaman indirimlerden haberim oluyo ama yurddisindayim diye bosuna hevesleniyorum ama olsun. En azindan turkiyede ucuza bir urun alip burda pahaliya satan insanlardan artik haberim var. Eskisi kadar sayenizde kazimlanmiyorum yani
2006 yılından beri kk'deyim. 2. hesabım bu.
1. hesabım ''sürmeli_kız''dı. bu hesabımı msn yüzünden kapatmak zorunda kaldım. 6 yıla yakın bu forumun müptelasıyım.
benimde kirpiklerimin uzamasına yarar sağladı
ayrıca saç dökülmemi hafifletti. uzamasına katkısı oldu. birçok saç modeli öğrendim ve uyguladım
forumu ilk keşfettiğim sıralar zayıftım kilo almamı sağladı
giyim kuşam hakkında fazlasıyla bilgim oldu.
sıkıntılarımı döküp sorularıma yanıt almak adına başvurduğum çok şeyler oldu
vakit öldürmem için oyun bölümünde fazlasıyla zaman harcıyorum
ev dekorsynyla ilgili çok fazla alternatif öğrendim
yüz, vücut maskeleri öğrenip uyguladım yararı olanlar fazlasıyla vardı. (...) saysam sabah olur heralde. yararını görüyrumki hala buradan vazgeçemeyenlerdenim
kirpikleri nasıl uzattınız bayanlar ya bi kaç kişi daha yazmış..? formülü nedir
hin yağıyla uzattım. hintyağının içine kulak çöpünü daldır. fazla olan yağı süzüp kirpiklerinin dibine, sanki gözüne likit sürermiş gibi sür. altlarına ve üstlerine ayrı ayrı hafifçe sür. gece uyuyacağın zaman sürsabah yüzünü yıka 1 aya yakın düzenli kullan yararını göreceksin. gözüne kaçırmamaya çalış yoksa bulanık görüyorsun bir müddet
hin yağıyla uzattım. hintyağının içine kulak çöpünü daldır. fazla olan yağı süzüp kirpiklerinin dibine, sanki gözüne likit sürermiş gibi sür. altlarına ve üstlerine ayrı ayrı hafifçe sür. gece uyuyacağın zaman sürsabah yüzünü yıka 1 aya yakın düzenli kullan yararını göreceksin. gözüne kaçırmamaya çalış yoksa bulanık görüyorsun bir müddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?