Kadınlar Kulübünün size de katkısı oldu mu :) İyi ki üye olmuşum :)

derya_51

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
631
2
46
Adana
Çünkü;
Kişisel bakımla ilgili bir sürü şey öğrendim(saç,kirpik)
Yalnız olmadığımı gördüm
Kampanyalardan çekilişlerden haberdar olmamı sağladı
Tanımadığım insanlarla hoş sohbetler etmemi sağladığı ve karşılıklı bilgiler paylaşmama sebep olduğu için çok çok mutluyum :) Sıkıldıkça bu foruma girip bir şeyler okuyorum evde bunalmaktan bir nebze kurtulmuş oldum :)
TEŞEKKÜRLER KADINLAR KULÜBÜ :)

bende kadınlar kulubüne ve çok değerli üyelerine teşekkür etmek istiyordum uzun süredir
böyle bi başlık açman çok iyi olmuş canım :)

guzel bir konu oldu bu.
Valla nerden baslasam bilemedim.

- Zarzor kilo alma yarismasi sayesinde 3 kilo aldim
- Kirpiklerim uzadi
- tuylerim azaldi
- gecen hafta nisanlimdan ayrildim, benim yerimde olan bir cok insan suan yatak dosek deprasyonda olurken ben hayatin tadini sizler sayesinde cikarmaya basladim bile.
- onun disindada zaman zaman indirimlerden haberim oluyo ama yurddisindayim diye bosuna hevesleniyorum ama olsun. En azindan turkiyede ucuza bir urun alip burda pahaliya satan insanlardan artik haberim var. Eskisi kadar sayenizde kazimlanmiyorum yani

Birçok konuda birçok bilgi edindim, yine birçok konuda yalnız olmadığımı gördüm Kadınlar Kulübü'ne kucak dolusu sevgiler...

ben de cok memnunum bu klupeten kırpık kas ve yaglar hakkında bayagı bılgım oldu :) bu arada buradakı sohbetlerde cn sıkıntımı gıderıyo gayet keyıflı bı klup keske onceden farketseymısım dıyorum :)

hahaha atladığım yerler varmış iyi oldu bu :)

Sayesinde vajinusmusu azospermi hamilelere hamiş denildiğini öğrendim.Devamlı ekranda bunları görsemde diğer konularada rastlayıp konuşmak daha güzel

şu ana kadar onlarca forum sitesine üye oldum ama mesaj sayım asla 500'ü geçmedi. burada ilgimi çeken o kadar çok şey var ki

birinci olarak saç boyama hakkında aşırı katkısı oldu, sonra da bakım konusunda tabiki de.. bende iyi ki üye olmuşum diyenlerdenim:119:

çok güzel insanlar tanıdım ..ve kk sayesinde kilo verebildim daha da vericem inş... daha ne olsun..kk sız günüm yok...

sağolasın kazeeen ve kk......

ha bir de kilo vermemi de sağlarsa -ki 1 kilo gitti-; ''kadınlar kulübünü övmek'' adlı bir site açabilirim

Son düzenleme:

ay kirpiklerini nası uzattın ilk kez duyuyorum.. konuyla ilgili olmadı ama merak ettim wala.. bu arada nişanlından ayrılmana üzüldüm ama bence zarraın neresinden dönsen kar.. etraf ne der düşüncesi yıkıar insanı en başta ama sonra anlıosunki en önemlisi senin hayatın

kk sayesinde 11 kilo verdim hala vermeye devam ediyorum
ayrica tuy sorunumdan da yavas yavas kurtuluyorum aycangul sagolsun bitanem benim..
ve de son olarak, solotica lenslerimi artik brezilya'dan tek tek siparis edip 1 ay beklemek zorunda degilim, kk sagolsun Vetman10 ile tanistim artik lenslerimi ondan temin ediyorum 1 gunde teslim
sosyal acidan da buyuk etkisi oldu cunku yurtdisinda yasiyorum fazla arkadasim da yok - burada edindigim iyi arkadaslarim oldu yuzyuze de gorusmeyi cok istedigim...
ayrica unutmadan sunu da ekleyeyim, turkce'yi gun icinde kullanabildigim tek yer de burasi.. bu da bir nimet benim icin

actigin konu cok iyi olmus canim...
iyiki üye olmusum,burasida olmasa evde sabahtan aksama kadar vakit gecmez,
ayrica bircok seyi burdan ögrendim kendimi gelistirdim diyebilirim,
bir sürü degerli arkadas edindim hepsine selamlar onlar kendilerini bilirler
daha yazacagim cok sey varda aklima gelmiyor
kadinlar kulübünü seviyorum beni taniyan herkese selamlar

2006 yılından beri kk'deyim. 2. hesabım bu.
1. hesabım ''sürmeli_kız''dı. bu hesabımı msn yüzünden kapatmak zorunda kaldım. 6 yıla yakın bu forumun müptelasıyım.

benimde kirpiklerimin uzamasına yarar sağladı
ayrıca saç dökülmemi hafifletti. uzamasına katkısı oldu. birçok saç modeli öğrendim ve uyguladım
forumu ilk keşfettiğim sıralar zayıftım kilo almamı sağladı
giyim kuşam hakkında fazlasıyla bilgim oldu.
sıkıntılarımı döküp sorularıma yanıt almak adına başvurduğum çok şeyler oldu
vakit öldürmem için oyun bölümünde fazlasıyla zaman harcıyorum
ev dekorsynyla ilgili çok fazla alternatif öğrendim
yüz, vücut maskeleri öğrenip uyguladım yararı olanlar fazlasıyla vardı. (...) saysam sabah olur heralde. yararını görüyrumki hala buradan vazgeçemeyenlerdenim

kirpikleri nasıl uzattınız bayanlar ya bi kaç kişi daha yazmış..? formülü nedir

Bu konu iyiki de açılmış..
Bayılıyorum şu kk ya
İyiki de bu foruma üye olmuşum
aşktan yani şikayetlerim vardı. Sağolsun arkadaşlar yorum yapınca içim cok rahatlıyor. Tanımadığım kişilerin fikrini almak onları dinlemek hoşuma gidiyor.
İyiki varsın KK

kirpikleri nasıl uzattınız bayanlar ya bi kaç kişi daha yazmış..? formülü nedir

hin yağıyla uzattım. hintyağının içine kulak çöpünü daldır. fazla olan yağı süzüp kirpiklerinin dibine, sanki gözüne likit sürermiş gibi sür. altlarına ve üstlerine ayrı ayrı hafifçe sür. gece uyuyacağın zaman sürsabah yüzünü yıka 1 aya yakın düzenli kullan yararını göreceksin. gözüne kaçırmamaya çalış yoksa bulanık görüyorsun bir müddet

Aaaa bu cok güzel ya :)
Benim kirpiklerim cok kısa . Yapıp denemek istiyorum hemen :)

tamam teşekkürler aktardan mı alacam bu yağı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…