- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
8 HAFTALIK BEBEĞİN GELİŞİMİ BİYOLOJİ DERSİ 1
BEBEĞİNİZİN BOYU 10-13 MM EBADINDA OLUP AĞIRLIĞI 1 GRAMDIR
BEBEĞİNİZİN BAŞI BÜYÜK OLUP BUNUN NEDENİ BEYNİN HIZLA BÜYÜMESİDİR
BEBEĞİN KALBİ DÖRT ODACIK HALİNDE BÖLÜNÜR VE KAN VÜCUDUNDA DOLAŞMAYA BAŞLAR
BEBEĞİN ARTIK KULAK KEPÇESİ OLUŞMUŞTUR, GÖZLER KULAKLAR VE BURUN NET OLARAK İZLENMEKTEDİR
CİNSİYETİ BELİRLEMEK MÜMKÜN OLMAMAKLA BİRLİKTE HÜCRELER YUMURTALIK VE TESTİS OLARAK BELİRMEYE BAŞLAR
BAĞIRSAKLAR GÖBEK KORDONUNUN İÇİNDE OLUP YAVAŞ YAVAŞ KARIN BOŞLUĞUNA İNMEYE BAŞLAR
kOLLAR UZAMAYA DEVAM EDİYOR ELLRİN OLUŞUMU BAŞLADI VE PAMAKLAR HENÜZ SADECE TASLAK HALİNDEDİR
kIKIRDAK VE KEMİK OLUŞMAYA DEVAM ETMEKTEDİR
bak bakalım organları sistemleri gelişmemiş bir organizma mı bir canlı mı siz ve sizin gibiler sizin gibi düşünmeyi cahil olarak nitelendirme küstahlığından ne zaman vazgeçekler biyoloji de okudum türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde lisans+lisans üstü eğiitimi de aldım sandığın gibi cahil sürüsünden biri değilim benim bilgimi görgümü sorgulamak da sana düşmez ayrıca fikrime katıl katılma ama aşağılayamazsın bilgisizlikle suçlamayamazsın efendi efendi fikrini söylersin ayrıca kimin ne bildiği de ortada
sen neden böle cırpınıysunkı tmm anladık .ck sacmalamaya basladın benı bıle cıleden cıkarıysun.ck bagıarark bılgılıyım demeye calısılmaz unutmakı dolu tenekeden bosu kadar ses cıkmaz...
neden çileden çıkıyorsun ki??
herkes kendı fıkrını yazmıs
daha fikirsel bir yaklaşımla yazabılırsın bence...
hayr saldırmaya basladıgı ıcın tepkı alıyor.yksa kürajı savunmasına lafım yok.savunma hakkınada sakıp savunmama hakkınada kımse karısamaz.ama saldımadan.
cnm ben pek saldırgan bır tavır sezmedım..neyse .
yorum yazarken sınırlendıgını sezdım, gerçi sen yine iyisin
öyle çirkefler var ki..
kürtajla ilgileri konuları bır okusan, şaşarsın..
ben kürtaja karşı değilim ama ılerıde bır bebegım olsa aldırmam heralde..
benım karsı oldugum sey; insanların özelıne müdahale etmeleri
herseye burunlarını sokmaları..
sen bosver cnm hep böle derler :)))) ama cuk oturttun ebrıkler:)Allah allah. Abimin kız arkadaşı olayındada tartışıyordun sen. Tartışma kritirin nedir senin sakinim diyorsun. Sakin değilken nasılsın acaba?
Kim kimi çileden çıkarıyor Allah aşkına. Ben ki çok sakin bir insanımdır. 2008den beri bu siteye üyeyüm, kimseyle kavgam - tartışmam olmamıştır. Benim esas anlamadığım ve tepki gösterdiğim konu önceden de defalarca tartışılmasına rağmen bu konu (ilk mesajlarda da açıkladım); hala cinayet diye gelip burda nutuk atanlardı. Hala gelip yazılınca artık sinirlendim cevap yazdım ama anladım ki değmez... Anlamak isteyen benim ne demek istediğimi ve niyetimi anlamıştır. Kimseyle böyle tartışmaya girmek istemiyorum ben de ama dayanamadım artık. Nato kafa nato mermer hala aynı hakaretlere devam. Biyolojiyle ilgili yazımda da bilgi eksikliğinden bahsettim, okumamışsınız cahillersiniz demedim. Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlamışsınız. Bundan sonra cevap yazmayacağım. İyi günler herkese.
sen de benim eğitim durumumu bilmiyorsun, bilmeden konuşma. senin gibi şöyle yaptım böyle yaptım diye hava atacak değilim.
yaw nasıl bir zıtlıktır bu? hem 8.haftada organizmaya kalbi atmaz de, sonra atar de, kopyala yapıştır! ne saçmasapanlık ya aaaaaaaaaaaaaa
onu dedımya zaten kendısıyle celısıyo.ya cok ıckılı yada cok uykusu gelmıs.
ehehe :)) aynen öyle sanırım!
ay cewap yazmıcam diyorum, illa beni bir dürtüyolar arkadaş yahu :)
bsver ıdare eden bız olalım :))) oda fıkrını söledı ıyı yada kötu kendınce .bız knmuza dönelım.tek derdım o deıl valla.:)))
ben dıs gebelik gecirdim..dıs gebelik oldugunu anlamadının bir yolu keseyi görmemekmiş ben 5. haftadaa gittim doktora daha kese gözükmez dediler..eve yolladılar...benim doktor yalancıymıs sanırım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?