benim ısrarla vurguladığım nokta basit sebeplere dayanılarak ya da sebepsiz kürtaj yapılması... yoksa geçerli mazeretler tabii ki var hatta kürtaj yaptırmış arkadaşlara da lafım yok "yaptırdım üzgünüm" diyenleri biliyorum asla eleştirmiyorum ama bunun çok normal bir şeymiş gibi savunulmasına yasalarla serbest olmasının bahane edilmesine hatta en son alınan bebeğin "organları sinir sistemi bile gelişmemiş bir organizma" olarak nitelendirerek bu işin bu kadar basite indirgenmesine çok karşıyım, tabii buna karşı çıkanların da "biyoloji bilmeyen cahiller" olarak yaftalanmasına ki biyolojik olarak zaten onun öyle olmadığı yukarda açıkladım, yani lüften bunu bu kadar basit görmeyelim. benim kararım kime ne, yasada serbest, o daha embriyo organları bile yok falan bunları okuyunca kanım donuyor siz orada bir insanın var olup olmayacağına ilişkin kararı veriyorsunuz bilmem farkındamısınız. Ben de istenmeyen 3. bebek olarak doğmuşum mesela, ailemin durumu kötüymüş, aldırmayı düşünmüşler, eğer aldırsalardı şu an ben olmayacaktım dünya tatlısı iki evladım olmayacaktı anne olmayı tadamayacaktım mutluluk nedir bilmeyecektim öğrencilerim olmayacaktı, insan yetiştiremeyecektim, annem de olsa bunları elimden almaya hakkı var mı? İyiki doğurmuş beni..