Kadınlar Kulübü'nü Protesto Ediyorum Çünkü....

8 HAFTALIK BEBEĞİN GELİŞİMİ BİYOLOJİ DERSİ 1
BEBEĞİNİZİN BOYU 10-13 MM EBADINDA OLUP AĞIRLIĞI 1 GRAMDIR
BEBEĞİNİZİN BAŞI BÜYÜK OLUP BUNUN NEDENİ BEYNİN HIZLA BÜYÜMESİDİR
BEBEĞİN KALBİ DÖRT ODACIK HALİNDE BÖLÜNÜR VE KAN VÜCUDUNDA DOLAŞMAYA BAŞLAR
BEBEĞİN ARTIK KULAK KEPÇESİ OLUŞMUŞTUR, GÖZLER KULAKLAR VE BURUN NET OLARAK İZLENMEKTEDİR
CİNSİYETİ BELİRLEMEK MÜMKÜN OLMAMAKLA BİRLİKTE HÜCRELER YUMURTALIK VE TESTİS OLARAK BELİRMEYE BAŞLAR
BAĞIRSAKLAR GÖBEK KORDONUNUN İÇİNDE OLUP YAVAŞ YAVAŞ KARIN BOŞLUĞUNA İNMEYE BAŞLAR
kOLLAR UZAMAYA DEVAM EDİYOR ELLRİN OLUŞUMU BAŞLADI VE PAMAKLAR HENÜZ SADECE TASLAK HALİNDEDİR
kIKIRDAK VE KEMİK OLUŞMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

bak bakalım organları sistemleri gelişmemiş bir organizma mı bir canlı mı siz ve sizin gibiler sizin gibi düşünmeyi cahil olarak nitelendirme küstahlığından ne zaman vazgeçekler biyoloji de okudum türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde lisans+lisans üstü eğiitimi de aldım sandığın gibi cahil sürüsünden biri değilim benim bilgimi görgümü sorgulamak da sana düşmez ayrıca fikrime katıl katılma ama aşağılayamazsın bilgisizlikle suçlamayamazsın efendi efendi fikrini söylersin ayrıca kimin ne bildiği de ortada

sen benim eğitim durumumu nerden biliyorsun, hava mı atıyorsun şimdi. yazık...

ben tartısmak istemem ama doktorlar ilk ayda hep yumurta diye bahsediyo..ve bu sitede baska konularada baktım hepsi en erken 4 haftada kese gözkütüüğünü kalp atısını 7 haftadan sonra duyuldugunu yazmıs..

şu su götürür bi gerçektir ki o yumurta büyüdüğünde bizim gibi insanlar olucaktır.ama ilk ayda kalp atısı yoktur..

ıncı4 arkadasım ultrasonda görmysoun dıye o kalp atmıyormu sanıyosunuz .neyse ardına sıgınacak guzel bahaneler bulmussunuz .katıl lafına kızıyosunuz ya o arkadaslarr eksık solemısler ben olsam b zıhnıyeet bebek katılı derdım...

sen neden böle cırpınıysunkı tmm anladık .ck sacmalamaya basladın benı bıle cıleden cıkarıysun.ck bagıarark bılgılıyım demeye calısılmaz unutmakı dolu tenekeden bosu kadar ses cıkmaz...

sen neden böle cırpınıysunkı tmm anladık .ck sacmalamaya basladın benı bıle cıleden cıkarıysun.ck bagıarark bılgılıyım demeye calısılmaz unutmakı dolu tenekeden bosu kadar ses cıkmaz...

neden çileden çıkıyorsun ki??

herkes kendı fıkrını yazmıs

daha fikirsel bir yaklaşımla yazabılırsın bence...

neden çileden çıkıyorsun ki??

herkes kendı fıkrını yazmıs

daha fikirsel bir yaklaşımla yazabılırsın bence...

hayr saldırmaya basladıgı ıcın tepkı alıyor.yksa kürajı savunmasına lafım yok.savunma hakkınada sakıp savunmama hakkınada kımse karısamaz.ama saldımadan.

hayr saldırmaya basladıgı ıcın tepkı alıyor.yksa kürajı savunmasına lafım yok.savunma hakkınada sakıp savunmama hakkınada kımse karısamaz.ama saldımadan.

cnm ben pek saldırgan bır tavır sezmedım..neyse .

yorum yazarken sınırlendıgını sezdım, gerçi sen yine iyisin

öyle çirkefler var ki..

kürtajla ilgileri konuları bır okusan, şaşarsın..

ben kürtaja karşı değilim ama ılerıde bır bebegım olsa aldırmam heralde..
benım karsı oldugum sey; insanların özelıne müdahale etmeleri
herseye burunlarını sokmaları..

cnm ben pek saldırgan bır tavır sezmedım..neyse .

yorum yazarken sınırlendıgını sezdım, gerçi sen yine iyisin

öyle çirkefler var ki..

kürtajla ilgileri konuları bır okusan, şaşarsın..

ben kürtaja karşı değilim ama ılerıde bır bebegım olsa aldırmam heralde..
benım karsı oldugum sey; insanların özelıne müdahale etmeleri
herseye burunlarını sokmaları..

hayır arkadas celıskılı knusuyr bı bakıyosun ılımlı bı bakıysun öfkelı neyse.ben kasıyım abı zorunlu olmadıkca.doğum kntrol yöntemı olarak kllanılması benı uzuyor.benım yasam hakkım elımden alınsa tepkı verırım.ama o masum veremıyr neyse herkes kendı hesabını kendısı verecek.ALLAH ısteyenleı evlatsız bırakmasın ınss.

Kim kimi çileden çıkarıyor Allah aşkına. Ben ki çok sakin bir insanımdır. 2008den beri bu siteye üyeyüm, kimseyle kavgam - tartışmam olmamıştır. Benim esas anlamadığım ve tepki gösterdiğim konu önceden de defalarca tartışılmasına rağmen bu konu (ilk mesajlarda da açıkladım); hala cinayet diye gelip burda nutuk atanlardı. Hala gelip yazılınca artık sinirlendim cevap yazdım ama anladım ki değmez... Anlamak isteyen benim ne demek istediğimi ve niyetimi anlamıştır. Kimseyle böyle tartışmaya girmek istemiyorum ben de ama dayanamadım artık. Nato kafa nato mermer hala aynı hakaretlere devam. Biyolojiyle ilgili yazımda da bilgi eksikliğinden bahsettim, okumamışsınız cahillersiniz demedim. Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlamışsınız. Bundan sonra cevap yazmayacağım. İyi günler herkese.

Allah allah. Abimin kız arkadaşı olayındada tartışıyordun sen. Tartışma kritirin nedir senin sakinim diyorsun. Sakin değilken nasılsın acaba?

Allah allah. Abimin kız arkadaşı olayındada tartışıyordun sen. Tartışma kritirin nedir senin sakinim diyorsun. Sakin değilken nasılsın acaba?
sen bosver cnm hep böle derler :)))) ama cuk oturttun ebrıkler:)
Kim kimi çileden çıkarıyor Allah aşkına. Ben ki çok sakin bir insanımdır. 2008den beri bu siteye üyeyüm, kimseyle kavgam - tartışmam olmamıştır. Benim esas anlamadığım ve tepki gösterdiğim konu önceden de defalarca tartışılmasına rağmen bu konu (ilk mesajlarda da açıkladım); hala cinayet diye gelip burda nutuk atanlardı. Hala gelip yazılınca artık sinirlendim cevap yazdım ama anladım ki değmez... Anlamak isteyen benim ne demek istediğimi ve niyetimi anlamıştır. Kimseyle böyle tartışmaya girmek istemiyorum ben de ama dayanamadım artık. Nato kafa nato mermer hala aynı hakaretlere devam. Biyolojiyle ilgili yazımda da bilgi eksikliğinden bahsettim, okumamışsınız cahillersiniz demedim. Siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlamışsınız. Bundan sonra cevap yazmayacağım. İyi günler herkese.

''Nato kafa nato mermer'' kısı kendınden bılır ısı...
sen bnca laf saydın dıye altın degerını kaybetmedı.

sen de benim eğitim durumumu bilmiyorsun, bilmeden konuşma. senin gibi şöyle yaptım böyle yaptım diye hava atacak değilim.

yawrucum sana laf atan mı war :)) hawa mı atmışım, atmışım ki sen üstüne alınıp tutmuşsun! :) kompleks kötü birşey yahu! hani sen şöyle aklı selim! olanlardan mısın acaba??? ay walla şaştım kaldım ben yahu ne tuhaf insanlar war ya şaşmış kalmış waziyetteyim, bunalıma gircem bu insalık yüzünden :27: :27: :27: :27:

ayy resmen bu micra denilen arkadaş beni gülmekten şekle soktu burada! aynı düşünceyi zıt düşünceyle bize ders wermeye çalışana yazmış! :)) yahu sen ne istiyorsun biliyor musun?? acaba?

yaw nasıl bir zıtlıktır bu? hem 8.haftada organizmaya kalbi atmaz de, sonra atar de, kopyala yapıştır! ne saçmasapanlık ya aaaaaaaaaaaaaa :20: :20: :20:

ben dıs gebelik gecirdim..dıs gebelik oldugunu anlamadının bir yolu keseyi görmemekmiş ben 5. haftadaa gittim doktora daha kese gözükmez dediler..eve yolladılar...benim doktor yalancıymıs sanırım :))

Beta hcg 1000-1500 civarı oldu mu kese görünmeye başlar,ki bu da yaklaşık 4+ lı haftalarda başlar genelde...Bir hafta kadar sonra kalp atışı gözlenir,normal bir gebelikse tabi...Bazan kalp atışı ve yol kesesinin gözlenmesi daha ileri haftalarda olur ki 8.haftaya dek bekler genelde doktorlar en fazla..8.hafta olmasına rağmen hala kalp atışı gözlenmiyorsa ve yolk kesesi de oluşmamışsa boş gebelik olduğuna kanaat getirilir ve gebelik sonlandırılır...

8.haftada kalp atışı hala alınamamışsa o gebelik sorunlu bir gebeliktir özetle........

Back