Konu hakaret etmek değil zaten canım.
At gözlüğü takanlar sadece tek bir şeye odaklandığı için onu konuşuyorlar.
Hakaretmiş bilmem neymiş.
Tekrar söylüyorum,
Hakaret siz gibilerin bedenine yaptığı işkencedir.
Pardon da istediğiniz kadar yırtının sizin demenizle kimse katil olmuyor :)
Gerçekmiş :) Senin gerçek anlayışından bize ne? Bu ülkede yasalar, kanunlar var. Herkesin de kendine göre maneviyatı...
Bir insana kendi fikirlerinizden dolayı katil demek küfürdür, hakarettir. Bu da sizin seviyesiz kişiliğinizi yansıtıyor. Bak ne güzel çıkardınız yine konuyu rayından. Tebrikler!
Pardon da istediğiniz kadar yırtının sizin demenizle kimse katil olmuyor :)
Gerçekmiş :) Senin gerçek anlayışından bize ne? Bu ülkede yasalar, kanunlar var. Herkesin de kendine göre maneviyatı...
Bir insana kendi fikirlerinizden dolayı katil demek küfürdür, hakarettir. Bu da sizin seviyesiz kişiliğinizi yansıtıyor. Bak ne güzel çıkardınız yine konuyu rayından. Tebrikler!
Niye bu kadar tahammülsüzsünüz acaba ?
Ben farklı düşündüm diye mi bu tahammülsüzlük ?
Benim maneviyatıma göre de keyfi olarak kürtaj yaptıran katil oluyor, bunu kabul etmek zorunda değilsiniz ama siz de bana saygı duymak zorundasınız o zaman.
İsterse yasalar gitsin ödül versin kürtaj yapanlara...
Benim düşünceme göre öyle, maneviyatıma göre öyle..
Bu arada kişiliğimize kadar hakaret eden sizsiniz ve seviyenizi gayet güzel belli ediyorsunuz. Biz sizin kişiliğinize hakaret ettik mi ?
Pardon siz neden bu kadar rahatsız oldunuz ve niye bu kadar kürtajı savunuyorsunuz??
Burda farklı düşünceleri paylaşıyoruz. Diyelim ki ben haksız bir düşüncedeyim, boşyere suçluyorum kürtaj yapanları , ama sizin "Bu da sizin seviyesiz kişiliğinizi yansıtıyor" lafıyla direk kişiliğe hakaret ediyorsunuz farkında mısınız ? Konuyu rayından çıkaran da sizsiziniz.
Neyse sizlerle polemiğe girmiycem !
Lütfen bana bir daha yazmayın !!!
Yırtınmak siz ve sizin gibi sokakta protesto edenlere yakışır
Farklı düşündün diye değil. Katil diyerek hakaret ettiğin için! başkaları senin hakkında neler düşünüyor belki ama herkes aklından geçeni süzmeden söylerse hadsizlik, edebsizlik olur! Sen de edebini takın.
Ben de zamanında birçok kadın gibi seni ilgilendirmeyen sebeplerden ötürü kürtaj oldum. Sen bana katil diyemezsin. İnatla diyorsan da bu senin terbiyesizliğin.
İster sokakta, ister başka mecralarda yasaların bana verdiği olanaklarla itiraz ettiğim her şeyi protesto ederim. Bu benim hakkım :) Sen de ancak böyle sanal ortamda millete hakaret ettiğinle kalırsın...
Farklı düşündün diye değil. Katil diyerek hakaret ettiğin için! başkaları senin hakkında neler düşünüyor belki ama herkes aklından geçeni süzmeden söylerse hadsizlik, edebsizlik olur! Sen de edebini takın.
Ben de zamanında birçok kadın gibi seni ilgilendirmeyen sebeplerden ötürü kürtaj oldum. Sen bana katil diyemezsin. İnatla diyorsan da bu senin terbiyesizliğin.
İster sokakta, ister başka mecralarda yasaların bana verdiği olanaklarla itiraz ettiğim her şeyi protesto ederim. Bu benim hakkım :) Sen de ancak böyle sanal ortamda millete hakaret ettiğinle kalırsın...
Bana hakaret ederek ne yapmaya çalışıyosun ki ?
Git kendi vicdanınla hesaplaş !
Bir de yasalar izin verdiği herşeyi yaparım mı diyorsun yani ? Yasalar dışında ahlak, edeb, din, vicdan vs.vs. kavramlar da var..
Yasalarla belirlenmeyen kurallar da var toplumda. Bundan haberiniz yok galiba ?
Kimseye hakaret etmişliğim yoktur..
Gerçekler acıdır..
siz yasalarınızla yaşamaya devam edin.
Yasalarınızla hakkınızı arayın, ama doğmamış çocuğun hakkını bi çırpıda silip atın.
Hak hak deyip duran insanlar küçücük bedenin hakkını neden düşünemiyor acaba..
Bir tek siz 'hak'lısınız..
valla tatlım kusura bakma ama ben tamamen haklı buluyorum desem yerı
bız kadın kadına bırbırımızı anlayıp konuşamadık guzelce tartışamadıkkkı konular nereye geldı
kadın kadını anlamzsa devlet bızı nerden anlıcak bende sezeryan topiğinde bulundum o kadar cırkın hakaretler vardıkı
sahsen bana sezeryanla cocuk dunyaya getırceksen anne olma dendı
kımı normal doğurana anıra anıra doğuryon dedı cok cırkınlerdı ya bence yerınde karar oldu kapanması
olurmu cnm öle sey sezeryan yapan anne deıl demek buyuk hadsızlık olur bende mecbuı sezeryan oldum ama normal dgumu destelıyorm yapabılene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?