Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

vee ekliyorum

350 serefsdiz askerimize saldirirken

bu 350 serefsizleri kim besledi acaba

kim bu 350 serefsize ucaksavari verdi kim ya kimmm

Bakmayın onların öyle boyları kadar silahlarla afili pozlar verdiklerine…
Annelerine gönderdikleri resimlerde arkalarına karlı dağları alıp magrur magrur baktıklarına kanmayın…
Çoçukluga hakkın yoksa , mecbursun çalışmaya, hayat izin vermeszse şımarıklığa erken büyürsün..
Onlarınki, de aynı hesap..
En büyüğü 22 sinde ..
Çocuk olmadan şehit oldular..
Kim bilir nasıl öldüler?
Hangisi vuruldu ilkin?
Kurşun ilk neresine değdi?
Üzerlerine şarjörler dolusu mermiler boşalırken akıllarına en son hangı resim düştü acep?
Hamallık yaparaken okuttugu kardeşleri mi ?
Bir haftalık gelinken bıraktığı Ayşe simi?
Sakat babası mı?
Adını koyup askere geldiği kızı mı?
Ne geldi akıllarına en son ?
Kim bilir şehadet getirebildiler mi?
Orada , kanlar içinde delik deşik yatarken uğruna öldüğü bize hakkını helal edebildiler mi?
Biz…….
Biz bir Pazar gecesi o saatte evde oturup ..
Olan bit yenden habersiz futbol proğramlarıyla PopStar Alaturka arasında gidip gelirken….
Ya da ‘Ne olacak bu memleketin hali ?’ diye ahkam keserken ..
En cokta pişkin pişkin televizyonda demec verenler..
Utanmadam söz üstüne söz verip ,IRAK a bile sözünü geciremeyenler….
İçeride kurt , dışarıda kuzu kesilenler..
^^ASKERLİK YAN GELİP YAN YATMA YERİ DEĞİLİDİR^^ deyip oğullarını askere göndermeyenler
‘Sayın Başkan a danışmadan tek laf edemeyenler..
Nasılda borçluyuz onlara aldıgımız her nefesi…
Biz böyle onların haberlerini okuyup
En fazla bir Elham okuyup devam ederken hayata..
Ve daha fazla gazetenin sayfasını çevirdiğimizde unutruken isimlerini , şehit cenazeleri haberlerinin hemen ardın başlayan dizilerle uyuşturken beyinlerimizi..
Ve yaşamaya seçme hakkı bile olmayan çoçukların üzerinden savunurken demokrasiyi..
O en büyüğü; 22 yaşında , çocuk olmadan şehit düşenler…
O kanlar içindeki delik deşik bedenler..
Ve bayram sabahleri oğulları yerine soğuk mermer taşları kucaklayacak anneler
AFFEDEBİLECEK Mİ BİZLERİ?

BİZ BİR 13 ŞEHİT DAHA UĞURLAMIŞTIK…

Eğer 13 asker şehit olduğunda yayın akışları değişmeyecekse ..
İbo şov dansöz göbek atıp
Pop starda yarışmacı
Kara Üzüm Habbesini söyleyecekse..
Bu işte bir yanlışlık var!
Eğer haber kanalları alarma geçip ,
Telefon bağlantıları, canlı yayın ve uzman görüşleriyle olan biteni an be an aktarmaktansa…
Kısa bir son dakika habeiryle geçiştirip
Futbol sohbetlerine devam edecekse
Ve ortalıkta Biz haberciyiz iddiasıyla gezinecekse
Bu işte bi yanlışlık var’
Eğer bu yanlış cezasız kalacaksa ,
Bu ülkenin yüreğinde nasır tutmuş bi şeyler var’

ELDE VAR 15 ŞEHİT

23 yıla 23 milletvekili..23 yıldır bu ülkenin erkekleri askere ‘Acaba şehit olurmuyum?! Diye gider..
23 yıldırbu ülkenın anneleri oğullarını askere ‘şehit olurmu mu?’ korkusuyla yolluyor..
23 yıldır bu ülkenin güneydoğusundan şehit haberleri geliyor..
23 yıldır bu ülkenin lideri ^ Terörü Bitireceğiz^ diye söz veriyor.
23 yıldır bu ülkenın askerleri karanlıkta operesyonlara devam edıyor
Ve terörünün 23.yılında .. ya terörist diyemeyen 23 millet vekili meclis koltuğunda oturuyor..
Ronhgillere ve AB lilere çağrı..

Siz Türkiye yi komşu kapısı yapanlar ,..Türkiye yi birtek Diyarbakır dan ibaret sananlar..her fırsatta Türkiye nin iç işlerine karışanlar..Genelkurmay Başkanı Büyükanıt a dil uzatıp…’Barışı kabul etmeyen DTP değil Büyükanıt ‘ diyenler….Orhan Pamuk u mahkeme kapısında desteklemek için Türkiyeye gelenler.. ASKERLİK YAN GELİP YAN YATMA YERİ DEĞİLİDİR^^ deyip oğullarını askere göndermeyenler

15 ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNDE SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTERİZ.
BUGÜN CENAZELER KALKIYOR..
HEPİNİZİ BEKLERİZ’’’!

Neden her tarafi daglarla cevrili bir yere karakol kurulur?

1 haftada 3 kez saldiriya ugradigi halde neden önlem alinmaz?

Neden cevresindeki beton bloklar guclendirilmez?

Neden Bu karakolun yeri degiştirilmez?

Neden güpe gündüz 8 saat çatişma sürdügü halde ucaklarimiz,bordo berelilerimiz
Onlari Etkisiz Hale getiremez?

Neden sekiz saat boyunca degilde bugun yola cikarlar ?

NEDEN NEDEN NEDENNNNNNNNNNNNNN

UYAN EY TÜRK evladi..

Türk'ün Türk ten başka dostu yok bunu artik su kafamiza sokalim

Son düzenleyen: Moderatör:
bir papaz öldürüldü hepimiz hristiyan olduk.hrant öldürüldü hepimiz ermeni olduk.bir günde 15 şehit verdik kaç kişi Türk oldu.Türke Türkten başka dost yok. şehitlerimize allahtan rahmet,geride kalan yakınlarına ve tüm ülkeme allahtan sabır diliyorum. şehitler ölmez vatan bölünmezzzzzzzzzzzz.............

Onbeş Candık Dün Onbeş Delikanlı

Onbeş Candık Dün Onbeş Delikanlı

onbeş candık dün hepimiz
hepimiz delikanlı
uykuda değildi yüreğimiz
ne de pusuda
güpegündüz yolda…

onbeş candık dün hepimiz
gidiyorduk bir heyecanla
bayramda telefon bekler diye
anamız,babamız ve sevdalarımız
hepsi bir umutla yüreğimizde..

Kara gecelerde korkmadık
İnce vücutlarımız yenmişti
Gecenin içindeki sessiz pusuları
Ne de dermanı kalmamış oldu
İnce ve güçlü bacaklarımızın

Bir sevda taşıyorduk hepimiz ellerimizle
Hepimizin yüreğinde bir inanç
Bakmayın sırtımızda ölüm makinelerine
Hepimiz yüreğimizde sevgi taşıyorduk
Gözlerimiz geleceğini arıyordu sevdaların

Güpegündüz analarımızın yüreğine ateş düştü
Babalar yine “vatan sağolsun” diyecek
Başsağlığı telgraflarına konu olacağız yine
Yine resimlerimiz çıkacak gazetelerde
Yayın yönetmenlerinde haber yapmanın mutluluğu

Hep böyle onbeş can birden ölelim diyoruz artık
onbeş can toplasan bir haber ediyor ancak gazetelerde
adımız anca yazılıyor,basılıyor resmimiz
ancak ilk haber oluyoruz toplanıyor kabineler
ve sesimiz ancak duyuluyor yüreklerinizde

Bizi sevdayla uğurladığınız coğrafyalardan
Canhıraş ağlamalarla karşılıyorsunuz şimdi
Şimdi değil vakti amaçsız ağlamaların
Sırtımızdan alın yüklerimizi kalmasın
Kalmasın sevdamız yollarda, yüreklerimiz susmasın

Onbeş candık dün hepimiz
Onbeş delikanlıydık
Dün sırtımızda taşıyorduk kurşunları
Şimdi içinde vücutlarımızın
Dün bilmezdi hiçbiriniz varlığımızı
Şimdi dillerinizde adlarımız

bir Hilal uğruna Yarab ne güneşler batıyor
çanakkalede yan yana diyarbakırlısı,adanalısı,izmirlisi,hakkarilisi,istanbullusu yan yana yaterken oluşan o birliği o sevgiyi o gücü kim bozdu,nedir dertleri bu güzel ülkenin bu güzel insanlarıyla...

tüm şehitlerimize allahtan rahmet yakinlarina başsağliği diliyorum

--------------şehitler ölmez, vatan bölünmez-------------

Minik Bir Yürekten Babaya Mektup
Yine seni özledim.Yine aklım karıştı baba..Özlem aklı karıştırır mı? Bunu öğretmemiştin bana.
Bugün benim doğum günüm.Şimdi sekiz yaşımdayım.büyüdüm erkek oldum ama hala anlamıyorum sen neden yoksun baba.Önlük bana çok yakıştı. Senin hep görmek istediğin gibi pırıl pırıl bir öğrenci oldum ama sen göremedin üzgünüm çok üzgünüm baba...Karlı bir kış günüydü.seni bir tabutun içine koymuşlardı.Yine çok yakışıklıydın. Derin bir uykuya dalmıştın.Çağırdım defalarca seslendim sana,cevap vermedin küstüm sonra.Hani söz vermiştin. Kartopu oynayacaktık ilk kar yağdığında. Hava çok soğuktu ama babannem ağlarken ''oooyyy ciğerim yanıyor'' diyordu.
İnsanın ciğeri nasıl yanar baba?
Çok büyük bir kalabalık vardı.Herkes ama herkes ağlıyordu.Hep bir ağızdan ''ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ'' diyorlardı.Sen şehitsen ölmüş olamazsın.
Ölmediysen nerdesin baba?
Kocaman bir Türk bayrağına sarmışlardı tabutunu.Sen onu hep göklerde görmek isterdin.''Kutsal sevdam bayrağım'' derdin ya hani. Nedense biraz da kıskandım o zaman seni. Affet baba.Peki neden anlamıyorum hala.
Şimdi sen öldün mü? O zaman vatan bölündü mü?
Çok karıştı aklım baba.Vatanı kim bölmek ister ki.Bu büyük günah değil mi? Dedem anlatırdı ya hep ''benim dedem Çanakkalede şehit oldu vatanı kurtarmak için'' derdi ya...O zaman büyük büyük dedem yok yere mi öldü? neden tekrar vatanı bölmek istiyorlar baba? Hani okula gidince her şeyi öğrenecektim.Bunları neden öğretmiyorlar baba? Bildiğim tek şey var.
O da sen yoksun yanımda.
Annem çok özlüyor seni biliyorum. Babanla gurur duyuyorum diyor. İnsan gurur duyunca ağlar mı? Özleme alışır mı baba?
Peki gurur senin yerine kardeşimi koklar mı? Beni maça götürür mü acaba?
Biliyor musun baba,benim ciğerim yanmıyor elledim sıcak değildi fazla. Hem duman da çıkmıyor. Ama içimde bir yer var. Seni her düşündüğümde orası çok acıyor,sızlıyor,sanki kopacakmış gibi oluyor.Sanki birileri devamlı kalbimi sıkıyor.Galiba sen yokken hep hasta oluyorum baba.
Bu acı nasıl diner? Ellerin ellerimi nerde bekler? Koşabilmek için seninle yollar bizi nasıl özler?

Vatanı hangi canavar böler? Onlara senden başka kim dur der?
Gel de anlat bana.Anlat, öğret ki bende şehit olayım baba..

Son düzenleyen: Moderatör:
ewet lanet olsun pkk dedikleri namussuzlara bugun bizim burdada vardı 15 şehidin biride burdandı yandı tüm yürekler biri artıkın bi dur desin allah rızası için ellerini vicdanlarına koysunlar

analarının kınalı kuzularını;
uğrunda can verdikleri toprak kucakladı.
türkiyenin yüreği yanarken;
uydudan yayın yapan mezopotamya adlı tv kanalında, altyazıda;
şerefsizin biri.

;tc. karakoluna yapılan saldırıyı kutluyorum, gerillalarımızı kucaklıyorum.
tc. yalan söylüyor. 15 ölü değil. daha fazla. karakol yok edildi ; diyor.

bu gibi kanalları bile engelleyemiyoruz.
nasıl buna bile gücümüz yetmez.
kabul edemiyorum.

rahat uyuyun, analarının bebeleri.
biz sizi unutmayacağız.

bizler bıktık genç yaşta gençlerimizi toprağa vermekten.. doğmamış bebeklerimizin öksüz kalmasından...senağlamanasıl bir vicdandır bu nasıl bi anlayış....bebekleri yokmu bunların aileleri yokmu doğmamış bebeğini görmeden hayata gözlerini yumdularmıki hiç...gencecik fidanlar askerlerimiz vatanımızın namusumuzun bekçileri hak ettilermi böyle haince bir saldırıyı...hem kim hakederki bu kalleşliği...
ya geride kalanlar...
daha 40 ı çıkmamış ya 40 ıçıkmamış!görmemiş bebeğini canım şehidim.. ölen şehit arkadaşının adını vermiş bebeğine ne yüce bi davranış...ya biri karnında daha gözlerini açmamış dünyaya...hayata karşı şimdiden bir adım eksik bir adım yenik...
allahım helal etmiyorum hakkımı o hainlere TÜRKİYE'YE bu acıları yaşatan şerefsizlere hakkımı helal etmiyorum....okadar duygulandımki haberleri izlerken anlatamam kızlar daha 1 hafta öncede şehit cenazesindeydimsenağlama gerçekten ARTIK BIKTIK YETER !!!!!:enbuyukkk:

asena 66 yazdığınız cevapta birçok email adresi var, modlardan rica edip sildirirseniz daha iyi olur zannımca

size gelen maili aynen kopyalamışsınız

Bitsin artık bu acıLar gencecik insanlar ölmesin aileleri ölmekten beter olmasın acılarıyla senağlama Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabır dayanma gücü diliyorum :Saruboceq:

Kahrolsun PKK !!! klava:

Allah'ım kahretsin bütün o şerefsiz teröristleri ve onları besleyenleri...

HER GÜNÜM CENAZE HER GÜNÜM ŞEHiT

BUNLARIN SEBEBİ BİR İT OĞLU İT

UYAN TÜRK EVLADI UYUMA UYAN

OTUZ KUPONA ALINMADI BU VATAN

VURULUP TERTEMİZ ALNINDAN UZANMIŞ YATIYOR,
BİR HİLAL UĞRUNA YARAB NE GÜNEŞLER BATIYOR.......

Daha kaç güneş batıp ardında acı ve karanlık bırakacak ? Daha kaç ana vatan sağolsun deyip yüreğine taş basacak ? Daha kaç kalleşin kurşunu analarının öpmeye kıyamadığı yavruların canına mal olacak ? En kötüsüde hem sorumlusu , hem çaresi bilinen bu kirli savaşın bir türlü bitirilememesi ve yetkililerin kalıcı bir çözüm getirmemesi.İnşallah bu son olsun , inşallah yeni ateşler düşüp yakmasın yürekleri.Ülkemiz ve insanımız için can veren tüm şehitler inşallah haklarını helal eder bizlere.Tüm ulusumuzun başı sağolsun ve ne olur birileri artık bu hayin teröre dur desin.

ah anam
saya,saya
biteremedim
şu safağı
şafak sayması
bitti artık
yollarımı
gözleme anam
hiç ağlama
bir damlan
akmasın
tabutuma sarılı
şanlı al bayrağıma
şehitler ölmez
bunu kalbine
yaz anam
delikanlı oğlun
şehit oldu
başın dik olsun
haykırışlarını
sustur anam
nasıl davullarla
uğurladın
öyle karşıla
şehidini anam
karaları bağlama
yüreğini dağlama
şehitler ölmez
söyleyin:anama
söyleyin babama
söyleyin:çocuğuma
söyleyin:eşime
söyleyin:kardaşıma
bin canım olsada
veririm bu vatanıma
düşmüyecek al bayrağımız
şehitler ölmez
vatan bölünmez

ne mutlu türküm diyene..

şehitlerimizin anısına
askere giden tüm askerlerimiz
sağ sağlım dönerler an

ölüm onlar için hiç birzaman son almadı kı aksine ölüm anlar için yeni bir başlangic oldu hemde en güzel bir baslangıc. Onlar şimdi haksızlıkların olmadıgı, ve birdaha onlara kara yureklerın n dokunamayacagı yerdeler Allah huzurunda şahadet serbetını içmekteler arkalarında gözu yaslı annelerı babaları ve turk mılletını bıraktılar ve yıne o anneler babalar kı övgolerın en guzellerıne layık olanlardır şehitlerimizi canlarının bir parcası olan ogullarını hain terore yüzünden kaybetmiş olmalarına ragmen hiç bırzaman bedenlerınden sabrı ve dillerinden kelımelerınn en mutavazısı olan`` Vatan sağolsun `` u düşürmediler şimdi o mubarekler sayesınde vatan sağ ama aynızamanda vatanın yüregi kan aglamakta. beduaların ve lanetlerın hepsi şehide uzanan ellere olsun bütün şehit annelerimizin ve babalarımızın ALLAH yar ve yardımcısı olsun bizi en cok cesaterlendıren söz ise `` ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ`` BİZİ BU HALLERE GETIREN O CANILERE IKI SATIR SÖZÜM VAR

geldı olumlu yalan giiti ölümsüz gercek
siz hayat süren lesler sizi kım dırıltecek !!!
hepsinin ruhları şaad mekanları cennet olsun ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…