kadınlar kulubundeki tüm anne olmak isteyen bayanlara ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi lillu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lillu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
K.K.T.C.
öncelikle forumda belki bu şekilde konu açmam yanlış anlaşılabilir ama herkesin görmesini ve okumasını istedim ;

çok uzun bir süre anne olmakla alakalı forumdaki her konuyu herşeyi takip ettim her ay regli olmama yakın süreçlerde acaba bu sefer mi ? diye butun gebelik belirtilerini defalarca okudum biri yeni birşey değişik birşey yazacakmı diye hep tetikteydim ...

sonunda çift çizgiyi gördüm :)) "Allah isteyen herkese nasip etsin ..."

bir nebze yardımım olur belki diye bunları yazmak istedim anne olmayı bekleyenlere ...

forumda milyonlarca belirtiler yazılmıştı ... herkesde aynı olan ama farklılık gösteren belirtilerde vardı okuduklarımdan bir türlü içimdeki heves yuzunden belki tatmin olmuyordum bire bir kendimle aynı şeyleri yaşıyan birinin arayışı içindeydim ...

öncelikle siz ne kadar plan yaparsanız yapın ... bebek geleceği zamanı kendi seçiyor ... ben en olmaz dediğim anda hamile olduğumu öğrendim ...

ocak ayında son reglimi oldum ve reglimin son gununde enfeksiyon kaptığım için agır ilaçlar kullandım yaklaşık on gun kadar ... bu kadar ilaç kullanımı ve enfeksiyon bu ay bebek gelmesini engeller diye düşündüm ...

şubat ayının ortalarında yani reglime 7-8 gun kala başlayan bir akıntım oluştu gunde bir yada ıkı defa gelen bembeyaz kokusuz bir akıntıydı enfeksiyondan korktum ve doktora gittim herhangi mikrobik birşey çıkmadı ...
sonrasında göğüslerim sızlamaya başladı ama benım her reglimde aynı sızlama oldugu için regli olacağıma yordum bu sızlamayı ...
ve birebir regli sancıları çekmeye başladım her an oldum olucam gibi hissettim bir kaç gun boyunca ... ve çalışma saatlerimin dengesizliği yuzunden uzerımdeki yorgunluguda işime yordum ... yanı aslında butun belırtılere bir mazeret uydurdum :) sonra televizyonda bir konusmaya denk geldim hamıle bir bayan hamıle oldugunu daha önce hiç yemediği birşeyi yediğinde ve hoşuna gittiğinde hamile oldugunu farkettiğini soyledi bende denemek istedim ve 27 yıl boyunca asla yemem dediğim yeşil zeytini yedim ve bir anda bir kaseyi bitirdiğimi farkettim :)

reglim 2 gun gecikti ama forumda genellikle testlerin 7 gun kadar sonra yanıt verdiğini yazdığı için beklemek istedim tabikide bekleyemedim ve eczaneye gittim eczacıya testle ilgili sorular sordum bana verdiği yanıtlardan bir tanesi eğer hamileyseniz regliniz geçmese bile sonuç çıkar dedi yanılma payının çok düşük oldugunu bununda genellikle regli sonrası geç döllenmelerden kaynaklandığını normal ovilasyon surecınde hamıle kalan bayanlarda sonucun reglı gecıkmeden cıktıgını söyledi ...

çift çizgiyi gördüm :)) inanamayıp 2 tane daha test aldım ayrı eczanelerden :))

şimdi 6.haftam bitmek üzere mide bulantılarımın esiri oldum ... dilerim anne olmak için bu forumda bir ay önce benim gibi dolaşan bir kaç kişiye yazdıklarım yardımcı olur .. ve dilerim bebeğiniz en sağlıklı biçimde ve hayırlı bir evlat olarak tüm yaşantınızda size mutluluk huzur verir ...

burda bu sitede paylaşım yapıp bana yardımcı olan herkese çok teşekkürederim ... ve hala burdan okuyarak öğrendiğim bir çok şey var ... paylaşmaktan vazgeçmeyin :))

Ben şuna inanıyorum zaten

hiç takmayacaksın olacağı varsa olur olmayacağı varsa olmaz...Ben 3 yıllık evliyim,açıkçası 2 sene daha çocuk düşünmüyordum,ama eşimin "korunmayalım belki 1-2 seneyi bulur hamile kalman"(2 sene d.k.hapı kullanmıştım belki geç olur demiştim)demesinden dolayı 2 ay önce korunmayı bıraktık.Ve bu ay adetim gecikti hiç aklımda yokken birde ne göreyim"çift çizgi":53:
1 haftadır şoklardayım..

Haftaya dr takibine geçicem kısmetse...

O yüzden bence herşeyi oluruna bırakın,"ay niye olmuyo,nolur olsun çocuksuz naaparım" gibi düşüncelerden biraz sıyrılmalı bence bir çok arkadaşımız...
Allah herkesin gönlüne göre versin...

çok doğru önce herşey beyinde ... rahat bir psikoloji en iyi ilaç ...

aynı şekilde korunmayı bıraktık bizde eşimle nasıl olsa hemen olacak diye bir durum yok biz deneyelim artık ne zaman olursa dedik ve bu ay bende bir testte çift çizgiyi gördüm hala şoktayım yarın sabah tekrar test yapıcam eğer tekrar çift çizgi görürsem inanıcam :)

çok güzel bi paylasımdı teşekkürler bizde bu ay bıraktık korunmayı adetime 1hafta var daha ama bende gecen hafta iş yerinde hiç yemedigim yogurt çorbasını yedim ve cok güzel geldi :)) işte bunları okuyunca düşünmeden edemiyorum hamilemiyim diye insan okudukca yogunlasıyo ve stres yapıyo aslında ama engelleyemiyrm kendimi Allahım herkese annen olmayı nasip etsin

çok güzel bi paylasımdı teşekkürler bizde bu ay bıraktık korunmayı adetime 1hafta var daha ama bende gecen hafta iş yerinde hiç yemedigim yogurt çorbasını yedim ve cok güzel geldi :)) işte bunları okuyunca düşünmeden edemiyorum hamilemiyim diye insan okudukca yogunlasıyo ve stres yapıyo aslında ama engelleyemiyrm kendimi Allahım herkese annen olmayı nasip etsin

umarım sende bu güzel haberi alırsın en kısa zamanda :)):49:

aynı şekilde korunmayı bıraktık bizde eşimle nasıl olsa hemen olacak diye bir durum yok biz deneyelim artık ne zaman olursa dedik ve bu ay bende bir testte çift çizgiyi gördüm hala şoktayım yarın sabah tekrar test yapıcam eğer tekrar çift çizgi görürsem inanıcam :)

hayırlı olsun :) Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah :49:

hamile arkadaşlarıtebrik ederim öncelikle.inşallah sağ salim kucaklarınada alırlar.ve dilerim bebek isteyen herkes bir gün en umulmadık zamanda bile olsa çift çizgiyi görür

Back