Kadınlar külübündeki arkadaşa mektup

esmer gxuxzeli

Bismillahirrahmanirrahim"
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2007
5.987
5
156
Kırşehir
--------Arkadaşlar kk külübünde ki bi arkadaşınıza çok güzel duygulu bi mektup yazmak istermisiniz herkes sevdiği bi kişiye mektup yazsın renkil renkli yazılarla heydi bekliyorum ben yazyorum hemen sayğılarımla:kahve:

-----------nrsnkma39 mektup--
----canım arkadaşım sevgili ablam
kk külübünü senle sevdim buraya uye olduğumda o kadar acimiydimki
nasıl anlatamam ankara koşesine bakıyordum size bi merhaba değişim ve siz
hemen bana hoş geldin esmerim değişin çok sıçak ve candandı bende sana oyle bağlandımki,
artık kk benim evim gibi oldu senin sayende sen nerde bende ordaydım canım ablam oğretmenim biriçik ablam sana çok şey yazmak isterim ama sayfalar ağır geliri:)
sen kk kanatsız meleğisin sen kk olmasa olmazlardansın gönlu kalbi kendi güzel benim nurşen ablam tekrar selam ellerinde yanaklarında operimm:)

duygu2008,e

canım arkadaşım k.kda seninle ilk tanışmamız senin bana arkadaşlık teklifi göndermenle oldu..şimdi seninle iyi bi dostuz iyiki tanımışım seni canım arkadaşım benim..sorunlarımı sana rahatlıkla anlattım ve sende çözüm bulmaya çalıştın destek oldun..insanın birine ihtiyacı varmış oda sen oldun benim için..seninle aynı yolun yolcusuyuz ikimizde anne olmak için çok çabalar veriyoruz..çok üzüldük bu yolda..ama ben üzüldüğüm zaman çok teselli ettin...şu an seninle aynı şehirde yaşamayı isterdim ve birbirimize elele destek olmayı isterdim..ama çok farklı şehirlerdede olsak bile yanımda olduğunu hep biliyorum.bende seninleyim bunu bil canım benim.iyiki varsın canım.seni çok seviyorum...

esmerim,güzelim.o kadar zorki hangi birinizi ayırt edeyim.inan hepinizi çok ama pek çok seviyorum.faklı değerli taşlarsınız,çiçeklersiniz yeşilsiniz gök yüzü kadar mavisiniz geceki yıldızlar gibi parlaksınız.mektubum hepinize olsun.gözümü acar acmaz burası oluyor.önceleri geyiğe fazla uğramazdım ama şimdi,pc acar acmaz,ilk tıkladığım yer oldu.mutluyum,sizler varsınız.birinizin olmadığında meraklandığım,acabalara düştüğüm.hayatımın hemen hemen üçte birini kaplayan,şelale oldu adeta.içimdekileri fazla yansıtamıyorum .şimdilik mektubum bu kadar.herkeze doyasıya mutluluklar.a.s.a.s

Son düzenleme:
duygu2008,e

canım arkadaşım k.kda seninle ilk tanışmamız senin bana arkadaşlık teklifi göndermenle oldu..şimdi seninle iyi bi dostuz iyiki tanımışım seni canım arkadaşım benim..sorunlarımı sana rahatlıkla anlattım ve sende çözüm bulmaya çalıştın destek oldun..insanın birine ihtiyacı varmış oda sen oldun benim için..seninle aynı yolun yolcusuyuz ikimizde anne olmak için çok çabalar veriyoruz..çok üzüldük bu yolda..ama ben üzüldüğüm zaman çok teselli ettin...şu an seninle aynı şehirde yaşamayı isterdim ve birbirimize elele destek olmayı isterdim..ama çok farklı şehirlerdede olsak bile yanımda olduğunu hep biliyorum.bende seninleyim bunu bil canım benim.iyiki varsın canım.seni çok seviyorum...

canım arkaşımmm gülümm....evet şu anda çok iyi arkadaşızz...iyi ki tanımışım seni..bende canımm ne zaman sıkkın olsa gece 1 olsa dahi hemen sana yazıyorumm...içimi açıyorum sana...sende bana..bu çokkk güzelll....birbirimize her zaman destek oluyoruzz...morel veriyoruzz...çevremizdeki insanlara anlatamadıgımız bütün herşeyi birbirimize rahatlıkla anlatıyoruzz..çünkü birbirimize güveniyoruzz...keşke burda olsan gitsek gelsek birbirimizee...ama her zaman yanımdasın biliyorumm...bende seninn..ahh bi bebiş olsa teyzesi ona ne hediyeler göndercekk...inşallah...bende seni seviyorummm canımmm...:ecrin_bebek::emir_bebek:

Çok zor mektup olur bu canım.Ayırım yapamam.İnan bana yazmak isterdim.Ama hangisine Lereenime mi?Yeşilime mi?İrnama mı?

Yapamam ayıramam birini diğerinden..Daha ismini yazmadıklarım var.

Gerçekten o kadar güzel arkadaşlarımız varki burada hangisine yazayım diye düşünemiyorum.
Ben bütün arkadaşlarıma yazıyorum.
İyiki sizleri tanıdım ve hepinizi çok sevdim,iyi ve kötü günümde hep benim yanımda oldunuz.
Bana moral verdiniz daha iyi olmamı sağladınız,sabah olunca ilk işim hemen siteye girmek oluyor.
Herkse günaydın demek onlardan sıcaklık almak o kadar güzelki aslında
Ben herkesi çok seviyorum yüzlerini görmesem bile dostlukları bana yetiyor

Dosttan Mektup

Yüce Rahman adıyla sana verdim selam
Gel dostum oturalım edelim iki kelam
Paylaşalım acımızı dinleyelim meram
Can dostluk kolayına kazanılırmı

Sızlayan yüreği dost gibi saran olmaz
Her aradığında dost gibi can bulunmaz
Yaralıyım yanmışım sesimi duyan olmaz

Derdim çok dostum beni dinlermisin
Bir acı kahveni benden esirgermisin
Dost kapını çalsam misafir edermisin

Yaren ile muhabbet hazzı bambaşkadır
Sözleri bal gibi dili bülbül aşktadır
Dostluk ne hısımlıkta nede yaştadır

Dostluk candan öte insana yoldaştır
Yeri gelincede ciğer paren kardeştir
Bazende can ahbap bazende bir eştir

Dost demek sevgilerin sevda çağıdır
Dost demek gönüllerin yaren bağıdır
Dost demek yüreklerin yüce dağıdır

Benim de ayırd edemeyeceğim bir kaç arkadaşım var onlara tek tek mektup yazabilirim
Yazmasam da onlar kendilerini biliyorlar, onlar olmasa benim ne işim olabilir buralarda

Şimdi yazıyorum. Daha önce yazmış paylaşmıştım...
Sana.............
Anlamlı,hoş şeylere takıldım.Bizim gibilere olur arada.Kim mi bizim gibiler..
Hayatı başka gözlerle seyredenler... Biz birbirimizi tanımıyoruz ki, sadece hissettik. Birbirimize dedi ki “Seni tanıdım,seni sevdim,seni anladım..Yazdıkların da ben de varım.Sanki beni anlatıyorsun..Teşekkürler”...Bu kadar.Karşındakini tanımak için yeterli...

Bende sana yazdım...“Beni anladığın için teşekkürler”...Gittiğim her yere gönülden giderim.
Bana,bize sunduklarını..Paylaşımlarını beğendiysem,seni yüreklendirmeliyim..Bilmelisin...Bilirsen daha çoğunu sunacağını bilirim...
Sadece bunu yapabilirim.benim ödülüm bu olur sana....
Ta ki ...Birileri çıkıp sana farklı ödüller vaat edene kadar..İşte birbirimizi yeniden tanıma fırsatı...
Ve biz onu da başardık...Beni hiç yalnız bırakmayanlara ...Sana.

bügünkü mektupum kalimeraya
canım ablam seni tanıdığıma çok menmunum
beni bende daha iyi anlayan biri varsa sensin ablam neşen
gülüşün ve her şeye değer biz sanalda kalmadık bu arkadaşlığı gerek telefon knş ve gerek toplantılarda kendini gosterdi sen bizim mıhtarımızsın seni seviyom ablamkaydirigubbakcemile5

Sevgili Esmerim,

Mektubuma başlarken evvela selam eder, güzel yanaklarından öperimŞeniz,
canım benim nasılsın? iyimisin?
beni soracak olursan hamdolsun iyiym, sağlığım sihhatım çok şükür yerinde, aynen en son gördüğün gibi, yani kısacası besili tosun gibiyim şekerim;=),

sen nasılsın neler yapıyorsun? sağlığın sihhatin iyidir inşallah, 22 kasımdaki ankara buluşmasına gelecekmisin? behçet emmimi ikna ettinmi? gel mutlaka bekliyoruz, nursen ablamla konuştuk seni aştiden alacağız, sen yeterki geliş saatini bize bildir,
yalnız ben bişeyi anlamadım bacım, bana açıklarmısın lütfen? mektuplaşmak yerine telefonla konuşsaydık, yada msn de yazışsaydık olmazmmıydı acep? sen bana eziyetmi etmeye çalışıyosun bacım? ben mektup yazmayalı nekadar zaman geçti sen biliyomusun? nerden bilecen, en iyisi ben söyliyem sana, 21 yaşımdan beri kimseciklere mektup yazmadım valla, 21 yaşımda en son mektubuda abime yazmıştım, abim o zaman sudiarabistan'daydı, bu nostalji oldu valla, neyse şekerim bu günlük bu kadar yeter,

Mektubuma burada son verirken, büyüklerimin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim, seni sevgiyle kucaklıyorum :1hug: arkadaşım, yarin görüşmek ümidiyle hoşçakal a.s................

:lepi:KESTANE KEBAP, YEMESİ SEVAP, ACELE CEVAP :lepi:

birileri bana mektup yazmıştır diye bi sayfaları karıştırayım dedim ama nerdee :delphin:
kimse bana yazmamış ki dostum yokmuş benim mirmirmirmir

sevgili KK

sen hayatıma girdin gireli kendimi pek mutlu pek umutlu hissediyorum , sen hiç yanımdan ayrılma emi kaydirigubbakcemile
ama bu aralar bozuğuz neden mi site error veriyor sürekli benneyaptımki
bi tek ben yasıyormuşum ne kadar acı siz kaynaşım ben burda kafayı yiyim laelaelaelaelae
inşallah tez zamanda şirket şu bilgisayara el atar da sana kavuşurum..

sevgiler
Lady :))))

Eveet geleyim benim mektubuma :) esmerim biçim biçim çok teşekkürler bunu bende düşünmüştüm sen benden önce davranmışsın kaydirigubbakcemile5

Sevgili KK bana kalbin kadar bu sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim :1rolleyes:
Nerden başlanır böyle bir mektuba nasıl anlatılırki...
Bir dolu insan..çoğusu sahte,çoğusunun çıkarı var, adı üstünde sanal alem.Burdan dost olur mu insana ya ?....

Hiç tahmin etmediğim bir zamanda karşıma çıkan güzellik:

_nur1835_

Tatlım benim balım ne desem ben sana nasıl anlatsam :utangac: Hiç tanımadığın birisi nasıl böyle yakın olur sana, nasıl içini okur, nasıl paylaşır içinde kaybolduğun yalnızlığını,nasıl ısıtır yüreğini bu donmuş dünyada hala anlamış değilim.
Yaşıyorum ben sende şahidimsin a.s.

Aynı uçurumun kenarında durduk seninle.Aynı karanlık kuyuya baktık çoğu zaman.Aynı korkuları hissettik.Yaralarımız aynı oldu aynı şeyden yaralandı kalbimiz.Demedik, kimseye anlatmadık.

Biri olmalı benim gibi ya diyodum.Bunları yalnız ben hissediyo olamam.

Sen hayatıma girince ben yine korktum,yine durdum o uçurumun kenarında,o kuyuya yine baktım,düşücem sandım,düştüm dedim...
Ama sen düştüğümü sandığımda kaldırdın bakma oraya bana dayan dedin,her şey güzel olucak,düzelicek dedin.Ben korktuğumu söylemeden korkma ben yanındayım dedin.
Ben hep dinledim seni bundan sonrada ömrüm yettiği kadar dinlicem.

Böyle yazınca çok basit gibi geliyo insan ancak yaşayınca anlıyo.Aman bu kadar da olurmu canım niyahetinde hiç görmediğin tanımadığın bi insan diye düşünebilir herkes.
Ama oluyomuş anladım ben,öğrendim.
İki kalp aynı anda atabiliyomuş meğer,birbirini görmeden de dost olabiliyomuş,elini tutup geçti diyebiliyomuş.

En kötü anlarımda hep yanımda oldun.Ben o arabadan çıktığımda ne haldeydim Allah biliyo. :çok üzgünüm: Titreyerek seni aradığımı hiç unutmicam. :1no2:

Benimle paylaştığın onca şey için çok teşekkür ediyorum sana.
Hem gülüp hem ağladığımız için bi daha teşekkür ediyorum. :1hug:
Özellikle emreyle ilgilenirken bana hep sakin ol dediğin için bi daha teşekkür ediyorum.
Sen çok iyi bi annesin dediğin için bi daha a.s.

İyi ki varsın balım iyi ki hayatımdasın.
Ömrün boyunca bütün güzelikler seninle olsun.Şeniz

KK ya çok şey borçluyum ben.Hepinizi çok seviyorum.Burda bi yerlerde olup birbirimize destek olmak inanılmaz bişey.

Tamam ortam sanal ama yürekler gerçek. :enbuyukkk:

Son düzenleme:
Canımın içi, Biricik Dostum, Sırdaşım, Bonusum;Şeniz

İlk kez mektup yazıyorum sanırım. Yani hatırlamıyorum daha önce yazıp yazmadığımı. İlkler özeldir. Ve ilk mektubumu senin gibi özeeelll birine yazdığım için çok mutlu oldum:utangac:

Bu siteye ilk girdiğimde Mune ablam bana demişti ki bak burası sana çok iyi gelicek. Burdaki insanlarda. Haklıymış. Burda çok güzel dostlar tanıdım. Ama senle bağımız çok farklı. Sanki daha önceden tanışıyormuşuz gibi..

Seninle neleri paylaştık biz Bonusum. Ve sanıyorum ömrümüz devam ettikçe e paylaşmaya devam edicez. Sen benim can yoldaşım olarak hep kalıcaksın hayatımda. Hep ama mucukkkkkkk

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzman berşulem..
Sen gerçek bir dostsun.Beni hep uyardığın ve destek olduğun için çok teşekkür ederim.Sohbetini özlüyorum hep böyle girerdin :jeyyar:Görüşemesekte ben senin gönlünü biliyorum mat değil netsin
Oğlun ve kızınla inş hep mutlu olursun.Bütün bıngıldaklar sana feda olsun.

Nazlı mı nazlı kibar mı kibar Nazlı ablam...
Nazlı san osss :)) Sakinliğin,duruşun bana güven veriyo tamam diyosun demek ablalık bu oluyo.
Herkese karşı çok sıcak ve çok samimisin.Banada tabi.Bunu görmek huzur veriyo insana.
Biliyorum ne zaman ihtiyacım olsa burda olucaksın.Herşey o güzel yüzün kadar güzel olsun.
Şeniz

Konya şekerim datlum elif ablam..
Ya bana hakkını helal et nolur.Gece demem gündüz demem habire bişey sorarım :utangac: bazen sormasamda orda msn de olduğunu görmekte yetiyo bana
çok teşekkürler her şey için ablam

Tulpzaad...
Lalem benim Şeniz Güzel şeyler paylaştık biz çok mutluyum seni tanıdığım için.İnş bir gün kısmet olurda görüşebiliriz.O zamana kadar ben kocakarı olmazsam tabi -tatlicadiarzu-

Sergü hanım gülbeşekerim...
Seni seviyom ama kırgınım biraz. :1closedeyes: Tamam eski sohbet yok daha az görüşüyoruz ama msn demi yok :mymeka: zorla şiddet kullandırdın bana.

Fatoşşş...
Burda ilk konuştuğum sendin.Çok şekerdin hala da öylesin.Hayat telaşı görüşemiyoruz ama şarkın aklımda OY TOMBULUM TOMBULUM YOLDAN GELDİM YORGUNUM diyodun bana :))) en kısa zamanda ikinci bebenide kucağına alırsın inş.Şeniz

Tılsım ablam,yeşilırmağım,seyranım ..
sizleride çok seviyorum.Bi gece sohbette size ifadeleri yaptırmaya çalışıyodum hiç unutmuyom ya gülmekten ölmüştüm. roflol diyodum yazıyodunuz olmuyodu meğer ben rolfol diyomuşum 1 saat sonra fark etmiştiklaelaelaelaelae beni hep güldürdünüz allah ta sizi güldürsün :)))

Moon danası...
Önce tenezzül etmemiştim seninle konuşmaya ama sonra çok yalvarmıştın -tatlicadiarzu- kulun kurbanın olam demiştin.
Kör merhametim dayanamamıştı öyle canım sıkıldımı sana bulaşıyodum :)))

Masalım tatlı hocam öpüyorum seni.
Ceyhan ablam teşekkürler sana da beni kardeşin gibi gördüğün için.

Adını yazamadığım burdan tanıdığım arkadaşlarım için KK ya ço tesekkürler

Bonus orhan der ki...
Aklıma geldi buncası
KK da açtı gül goncası
Unuttuğum varsa affola
Kalın sağlıcakla

Son düzenleme:
Nazlı mı nazlı kibar mı kibar Nazlı ablam...
Nazlı san osss :)) Sakinliğin,duruşun bana güven veriyo tamam diyosun demek ablalık bu oluyo.
Herkese karşı çok sıcak ve çok samimisin.Banada tabi.Bunu görmek huzur veriyo insana.
Biliyorum ne zaman ihtiyacım olsa burda olucaksın.Herşey o güzel yüzün kadar güzel olsun

Naptın sen sabah sabah ablacım yaa..Nasıl gönlümü doldurdun anlatamam..Hatırnaz ,unutmaz ,gönül tatlısı Ossss sanadakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kesinlikle ve kesinlikle ne zaman ihtiyacın olsa burada olmaya çalışacağım Rabbim bir kaza bela vermediği sürece:1hug:

Canımsın yaa Canım o tatlı muhabetlerimizi hiç mi hiç unutmuyorum emin ol ablacım.Ve hala birlikte olmamız inan banada huzur veriyor..Ne yazacağımı şaşırdım zira ilk dediğim gibi içim çoştu yine öyle mutlu oldumki anlatamam..

Seninde hayatın güzel gönlün, tatlı yüzün kadar muhteşem olsun..Kocaman öpüyorum canım seni Bonusummmm ossss:)))

Evett bende birkaç kişiye mektup yazmak istiyorum...

Önce Süpürge =

Onu bi başka seviyorum, hele onunla oda oyunu oynamayı çokkk seviyorum...
Çok iyi , cana yakın ve espirili biri...
Geceleri msn de muhabbet edip derdimi anlatıyorum ...
Sağolsun beni hep dinliyor ve her zaman dinleyeceğini de biliyorum....

Ve Larisa = Onunla baya şey onuştum ya , beni dinlemekten bıkmış olabilirsin canım ama kusura bakma anlatmaya devam edeceğim...
Uzun zamandır yoksun ne kk da nede msn de özledim seni ya...

#CHOCOLATE# =Çok komik biri ya, beni çok güldürüyor sağolsun...
Muhabbetine doyum olmayan bir diğer arkadaşım ....
Canım her zaman yanımda sağolsun...

Devamı gelecek ...

Adıvar : Çok narin , çok tatlı birisin sen...Hiç kimseyi inciltmemeye o kadar özen gösteriyorsun ki ..
Önceden daha çok geyik muhabbeti yapardır artık pek olmuyo , özlemedim değil yani ...

Çirkin Bety : O benim hemşerim , ablam...
Ben ondan biraz korkuyorum aslında sert biri ama çok tatlı her zaman seslensem hemen cevap verir... Eskisi kadar muhabbet edemiyoruz be çirkinim ...

Gözek : Allahım sen varya süper birisin... Karnım ağırana kadar gülmek istersem hemen sana müracaat edeceğim ama Süpürge de olacak yanımızda , derslerin devamını bekler selam ederim :)

Dolun@y...:jeyyar:

İnce hassas bi o kadar da güçlü arkadaşım benim Şeniz unutuyom sanma sakın olurmu.
Sen çok yoğun çalışıyon biliyorum.Bundan sonra her şey istediğin gibi olur inş her şey güzel olur.
Allah yavrularını sana bağışlasın :Saruboceq:

KK dostum lereenim’e....

Siteye ilk girdiğim günden itibaren kendimi sana yakın hissetmek istedim. İyi ki istemişim yanılmamışım, Üç sene az zaman değil.
Tanışmadan, görüşmeden nasıl olabilir diye sordum kendime kaç kez, bazen sebepsiz de sevebilir olduğunu öğrendim

Umarım hayal ettiğimiz gibi bir gün birbirimize sarılabilir, uzun sohbetler edebiliriz.
Yine umarım bu zaman daha da uzamaz, buluşunca güzel bir anı olarak belleğimizde albümden sayfalar olarak kalır.

İnce ruhlu arkadaşıma iyi ki varsın, iyi ki seni tanıdım.
Kucak dolusu sevgilerimle

Kendimi sorgularken yazdığım ufacık şiirim...

Neden ararız dostluğu ?
Sığınacak liman mı ?
Anlatacak sırlar mı ?
Yaslanacak omuz mu ?
Sıkışınca para mı ?

Neden, nedeni olmalı ki
Bazen hepsini içermeli
Bazen sebepsiz sevmeli.

Yeşilimin duyguları Şeniz

Back