- Konu Sahibi esmer gxuxzeli
--------Arkadaşlar kk külübünde ki bi arkadaşınıza çok güzel duygulu bi mektup yazmak istermisiniz herkes sevdiği bi kişiye mektup yazsın renkil renkli yazılarla heydi bekliyorum ben yazyorum hemen sayğılarımla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygu2008,e
canım arkadaşım k.kda seninle ilk tanışmamız senin bana arkadaşlık teklifi göndermenle oldu..şimdi seninle iyi bi dostuz iyiki tanımışım seni canım arkadaşım benim..sorunlarımı sana rahatlıkla anlattım ve sende çözüm bulmaya çalıştın destek oldun..insanın birine ihtiyacı varmış oda sen oldun benim için..seninle aynı yolun yolcusuyuz ikimizde anne olmak için çok çabalar veriyoruz..çok üzüldük bu yolda..ama ben üzüldüğüm zaman çok teselli ettin...şu an seninle aynı şehirde yaşamayı isterdim ve birbirimize elele destek olmayı isterdim..ama çok farklı şehirlerdede olsak bile yanımda olduğunu hep biliyorum.bende seninleyim bunu bil canım benim.iyiki varsın canım.seni çok seviyorum...