Kadınlar Kulübü Özel İndirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ballicay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
25
24
3
25
Merhaba hanımlar, ben işe yeni başlamış bir Herbalife distribütörüyüm. Bugün, ayın 18'inde ürünlere zam geleceği ile ilgili haber geldi. Ben de durur muyum hemen Kadınlar Kulübü'ne yetiştireyim dedim :) Zaten ülkenin ekonomisi, alım gücü belli bari ürün kullanan varsa haberiniz olsun istedim. Yeni başladığımdan indirim oranım çok az o yüzden eğer benden almak isterseniz yüzde on-on beş indirimle satabilirim size :) Seve seve koçluk da yaparım. Bu arada elinizi çabuk tutmanızı öneririm çünkü şirketi yağmalamışlar resmen. Ailem ve kendim için kadın-erkek vitamini ve omega3 alayım dedim stoklarda kalmamış.

%10-15 indirim verirsek biz de ürün satabiliyor muyuz?
konu sahibi kusura bakma, meraktan soruyorum, burası çok ziyaretçi alan bir forum, evde otururken kendime bir kazanç kapısı daha açabilir miyim diye yazdım :) yaratıcı geldi

Ürün reklamı, satışı, alt kadro oluşturmak amacıyla üye toplamak, satış sitesi, satış sayfası, isim soyad, referans numarası paylaşılmış üyelik formu linki, facebook, instagram sayfası, whatsapp vb yönlendirmek yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X