Kadınlar Kulübü Mobil Uygulaması..

Mobil uygulama indirdim beğenmedim. Normal sayfadan giriyodum ama pc uygulamasından farkli idi. Sayfanin asagisinda full ekran yaziyodu. Neymis tiklayim dedim pc formatina döndü yaaa:43: diğerini daha cok begenmistim ben ama. Nasil doncem ona geri. Buralarda acemiyim bi yardim etseniz:26:

Duzelttim şükür ( ;

galaxy s3 indirdim sayfaları gezebiliyorum fakat üyelik girişi yapamıyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Mobil uygulamayı kullanamıyorum forum şuan etkin degildir gibi bir uyarı çıkıyor ilgililerin dikkatineo_O

Mobil uygulama acilmiyor. Asagidaki mesaji veriyor. Ne yapmam lazim?

This forum is currently not available on this app. Please contact the forum administrator.

Yav ne zaman duzelicek sıkıntı oldu gercekten bu böyle

Kazen neden hala mobil uygulama açılmadı.çok sürmedimi yapılması.bilgilendirirsen sevinirim

Tarayıcıdan çok zor oluyor umarım en kısa zamanda yeterli bir uygulama tekrar yapılır

Mobil tarayıcı ile girdiğimde kasıyor :/ mobil sürümü şart. Gece gireyim dedim girdim ama girmemişim gibi sanki. -,-

Evet ya telefonda trayıcıdan çok kasıyor.. Bir ara uygulaması varken sürekli burda takılıyordum, uzun zamandır giresim gelmiyor. Şimdinde kasıyor zaten, sinİr bozucu. Umarım en kısa zamanda uygulaması gelir

Mobil uygulamasi gelsin de indirelim yaaaaa cok sacma boyle mobilden zor oluyor !!!!!!!

Bu konuyu arıyodum ama iosa gelmemiş sanırım yapıverin bence bişeyler bu kadar zor olmaması gerek ya gerçekten bu şekilde üye kaybı oluyodur eminim

Back
X