Kadınlar Kulübü Mobil Uygulaması..

ben şuan memnunum belli çalışılmış emek verilmiş ,teşekürler

Arkadaşlar merhaba; mobilden internet üzerinden ve kadınlar kulübünün kendi uygulamasından giriş yapamıyorum. Şifre yanlış deyip duruyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Bunu nasıl çözeceğiz??

Aynen indirdim ama ugulamada sorun var umarim halledilir

Ben bunu ındırmedım ama telefonumdan giriyorum surekli buraya. Google kadınlar kulübü yazıp karşıma çıkan sayfada forum dedıgıımde uyelık adı ve sıfremı girdiğmde cök daha guzel mobil site çıkıyor. Ama beğen butonu yok :) gayet memnunum.

androidden uygulamayı indirdim..her türlü işlermi yapabiliyorum fakat ne bilgisayarımdan nede mobilden fotoğraf yükleyemiyorum....her defasında error veriyor...bence birilerinin bu duruma bi el atması lazım :50:

Bu forumun yapısı böyle fotodan çok yazı onu ancak foto yükleme sitelerinden yükleyim kk yapıştırırsın
androidden uygulamayı indirdim..her türlü işlermi yapabiliyorum fakat ne bilgisayarımdan nede mobilden fotoğraf yükleyemiyorum....her defasında error veriyor...bence birilerinin bu duruma bi el atması lazım :50:

Canim sen android uygulamada nerden foto yukluosun ben bir turlu bulamadim yaws ne sacma bi uygulama

Canim sen android uygulamada nerden foto yukluosun ben bir turlu bulamadim yaws ne sacma bi uygulama

Canım android uygulama ile uğraşma. Normal internet sayfasından gir, en altta pc görüntüsü veya masa üstü diye bir şey var, ona tıkla. PC de girdiğin sayfa açılıyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php

Login olunca, aynı pcdeki sayfa açılacak. Kolay gelsin

mobil uygulamasını bir kaç aydır kullanıyorum ama diyelim ki bir mesajım alıntılandı. bana gelen bilgi mesajından alıntılanan mesaja verilen yanıtı göremiyorum. alıntılanan mesajı görmek için buraya tıklayın diyor ve link benzeri olan yazılara tıklayamıyorum. sonra profil bilgilerinden verdiğim cevaplara bakıp o mesajı bulmaya çalışıyorum. uğraş babam uğraş. hoş verilen cevaplarında son bilmem kaç tanesi gözüküyor. eğer eski bir mesajsa alıntılanan mesajı hiç bulamıyorum.

bilen biri var mı ki bana yardımcı olsa???

merhaba telefonum galax note 2 kadınlar kulübü uygulamasını indirdim mesajlar görünüyor ama yorum yapamıyorum yorum yapacak bir alan yok yardım edin lütfen fotolar zaten hiç görünmüyo ama en büyük sıkıntım gönderilere youm yazamamak

ben mobil uygulamayı yükledim ama telefondaki resimlere ulaşmak zorunda diyor
tekrar sildimm neden özel bilgilerime ulaşmak zorunda!!!!! :30::20:

Mobil uygulama indirdim beğenmedim. Normal sayfadan giriyodum ama pc uygulamasından farkli idi. Sayfanin asagisinda full ekran yaziyodu. Neymis tiklayim dedim pc formatina döndü yaaa:43: diğerini daha cok begenmistim ben ama. Nasil doncem ona geri. Buralarda acemiyim bi yardim etseniz:26:

Son düzenleme:
Back
X