Kadınlar Kulübü Mobil Uygulaması..

kedi35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
6.759
360
0
31
İngiltere
Kadınlar Kulübü Mobil uygulamasıyla,

Kadınla Kulübü Forum sayfalarına Android uyumlu bir mobil cihaz kullanarak bağlanabilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KK Mobil Uygulamasının bazı özellikleri:

:- Özel Mesaj alıp gönderme

:- Forumlarda yeni konu açma ve konulara cevap verme

:- Kullanıcı Profillerini görebilme

:- Mobil hesabınızı kişiselleştirebilme

:- Ve daha fazlası...

[h=2]Uygulamanın Ekran Görüntüleri[/h]
left_fade.png
qI5r-QIMt0iNFNQ8CHJzIn7lxTojllBwg1n_uGZEn-BFEvVo6nqt0LwryPEhSbvkKwk=h230

5kppXIQVvzM6oeDlz2313xNEYGxRYc-9DEOL1im8aam4JxctEB_7dL8eCZPjI7WUErm2=h230

4Ul7ax8P8SO4pCZAk3QkUmum6IU9Pkzc61cokgWCIiQ6gM08YsgIWLY4zcL-ynXj0I4=h230

HEEA601bchgvqz3tj5DP4VljZSe-oz8NZ8QwG03fdny_rm3tu8YDwYs9X15i15AyuO3K=h230

0UpNpE5hPRC03Wr6BzW6x5AmLtKsvwH1ttTkN4u4O1lNEoiI8j-kmat30jBLO2w7kBk=h230

Uygulama adresi : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vbulletin.build_1419&hl=tr

:- Ben çok beğendim sizlerede tavsiye ederim ÜCRETSİZ 'dir kesinlikle telefonunuzda bulunması gereken bir uygulama.

Ben bu uygulamayı defalarca yukledım ve sıldım. Cunku cok yetersız buluyorum. Geliştirilmesi gerek. Bilgisayarımdan girdigim gibi keyif duyamıyorum.

bencede biraz daha geliştirilmesi lazım yetersiz:100::100::100::100::100:

Android uygulamaniza birkaç gündür giriş yapılamıyor. Yazilimla ilgili bir sorun mu var?

Bende bu uygulama hic calismiyor nedense...

bende mobil den giriş yapıyorum ,her defasında 2 kez şifremi soruyor, sistem berbat, direk giriş
yapamıyorum sorekli şifre gir , bunaltıyor, buna bir çözüm bulsanız sevinirim tel, markası nokia ,samsung markası hemen arızalanıyor,pek düşürmeye dayanıklı değil birde ..........çözüm bekliyoruz

Dün uygulama çalışmıyordu, bugün tekrar denedim çalışıyor. Sanırım bir iyileştirilme yapıldı.

Yalnız uygulamada;
-kontrol paneli, profile girdiğimizde aktiviteler, abone olduğumuz konular görünmüyor.
Forum takip ederken en çok kullandığım yerler:50:

Ben iPhone telefonumdan fotoğraf yükleyemiyorum.
Bu site neden buna izin vermiyor?

ipaddan safariyle girince mobil uygulamaya girmiyor. internet sayfası olarak açılıyor buna bi çözüm bulunması gerek.

Back
X