• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadınlar kulübü mail adresimiz olsun mu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi EcinniliBarones
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xxxx@kadınlarkulubu.com mail adresimiz olsun mu?

• Ankete Katılan
    53
  • Anket Kapalı .
bazı siteler msn.com uzantılı msn adresi veriyorlar
ordaki uzantıyı kandınlarkulubu.com yazsak oluyoda
o zamanda adres doğrulatmak lazımmış bak o nası olacak onu çözmedim işte :bbo:

adresi doğrulatmasan da kullanabiliyorsun adresisositososito

konu geyiğe taşınırsa yakarım çıranızı
kazen duy sesimizi mail adresi ver bize yoksa fena olcak bu bir tehdit ve cami duvarı ilişkilendirmesidir -tatlicadiarzu-

senin konunun kaderi belli de işte bilmezlikten gelelim bakalım:delphin:

Buarada ben adres alınır dememin nedeni kartlı kartsız muhabbetleri kapansın diyeydi.
Çünkü bögh gelmişti artık bu muhabbetten.
Bu özellik kartlılara verilirse sizde üzülenler olacak çünkü işte ozaman bu dediğim şey
devreye girer biraz çakma adres olur ama yine de olur içiniz rahatlasın eyter kartlıların karşısında boynumuz bükülmesinalkisalkisalkis

Çokta bir işe yaradığı yok zaten olmasa da olur hani.lülülülülülü

Her konuyu tartışmaya yada adamın uğraşıp bize sunduğu PRO ÜYELıK hakkını bile yerin dibine vuran hatunlara ben olsam mail adresi değil smiley bile vermezdim be 14 sayfa olmuş konu ama içi fos kusura bakmayın. Konu açanın istediği belli kimileri saptırmış konuyu kimileri başka yerlere çekmiş gerek var mı bunlara ya. Konu mu yok kk da başka. Sonra konu sahibine saygı diyolar eee hani saygı

ıstanbul bogazında kk maratonu duzenlıyım kazananlara maıl adresı verelım boyle daha ıyı:roflol:

bu çok kolay bi yöntem olmuş :dilcikar:
bence kk kartı ve önlüğünü yanına katıp köprüye çıkan kaydirigubbakcemile
kk bir numaraaa şeklinde dans edip :dance:
kendini boğazın serin sularına bırakıp
ulusal kanallara çıkabilen üyelere mail adresi verilsin :lepi:

Ama bence sevgili munenin adresi iptal olsun ona vermeyin hatta siteden atın bunu :dilcikar: zemuszemus

Muna abla seni bir sallandırıcak KK meydanında görecen :delphin:

Her konuyu tartışmaya yada adamın uğraşıp bize sunduğu PRO ÜYELİK hakkını bile yerin dibine vuran hatunlara ben olsam mail adresi değil smiley bile vermezdim be 14 sayfa olmuş konu ama içi fos kusura bakmayın. Konu açanın istediği belli kimileri saptırmış konuyu kimileri başka yerlere çekmiş gerek var mı bunlara ya. Konu mu yok kk da başka. Sonra konu sahibine saygı diyolar eee hani saygı

Valla aynen katılıyorum, Allah sabır versin Kazen abiye :sinifsinif:

bence .......@kadinlarkulubu.com adresi alanlar buraya adreslerini yazsın birbirimizi ekleyelim.ama sadece adresi bu şekilde olan ..........@kadinlarkulubu.com.

mendeee istiyorum bişiyden de eksik kalmayayım demi kaydirigubbakcemile3

ben aldım yeni adres yada alanlar özele yazsın ben eklim

oyyyy Allahım güzel olur am aben istemem 2 tane mail adresi zor olur, alanlara iyi günlerde kullanın dilerim a.s.

oo canlar msnde zirve yapmışız :delphin:

ben sadece isteyen alsın içinde kalmasın diye dedim ben iki msn kullanamam zaten konuştuğum görüştüğüm insanlarda var mesenem fazlasına da ihtiyacım yok :kahve:
başa çıkamam zaten iki mesene bir kk hani bana kalacak vakit:delphin:

konu acıldıgından berı takıp edıyorum ama yazmak kısmet olmamıstı.. bende cok ısterım yaa herseyımıı kk ya odaklamıssken msn de burdan olsun.. :enbuyukkk: dıgerını zaten degıstırecektım.. yalnız gecmısı soyle bı okudum ama alanlar olmus sanırım.. yalnıs anlamadıysam... :uhm: nasıl yaptınız kızlar yaa basvuru fılan mıı ? Kazen kabul ettı mı?

Kartı cazibeli hale getirmek için çabalıyorsun çok güzel bakalım hangi seçenekte alma kararı alacağım merak ediyorum :kedi:
Alamayanlar arasında ayrımcılık yapılacak gibime geliyor alan var alamayan var

önerilerde miyiz geyikte miyiz? ona göre yorum yapacağım da...
bu arad ceylan kartı cazibeli hale getirmek üyelerin değil site sahibinin işi
onun problemi yani
arkadaşımız karttan tamamen bağımsız olarak bi fikir sunmuş o kadar
kartla ilgisini kuran başkalrı olmuş farkettiysen

Kartı cazibeli hale getirmek için çabalıyorsun çok güzel bakalım hangi seçenekte alma kararı alacağım merak ediyorum :kedi:

hayır arkadaşım yanılıyorsun ecinnili konuyu açarken böyle bir şey dememiş kartlılara değil herkese yapılsın bu diyen iki arkadaşa karşı mesajında ironi yapmış defalarca açıkladı zaten

bunu da kartı almayan ve almayı düşünmeyen ayrıca mail adresini de almayacak bir üye olarak yazıyorum yani orada ironi var mesajlara karşılık yoksa kartın alınması için girişilen bir çaba değil

afferim sana bak ne güzel anlamışsın ..
konu başlığı zaten kartlı üyelere mail adresi verilcek şeklinde..
yetmedi tüm mesajlar o yönde.. bende kk nın sahibesiyim. kartı pazarlıyorum.. almıyosan dükkanın önünü boşalt olur mu şekerim sengözlerimebaksanabmüşterilerimi kaçırıyosunşakkıdı
bu arada yaş kaç ? forumu okur musunuz ? nasıl bir kullanıcısınız ?:delphin:

Back