E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
konu geyiğe taşınırsa yakarım çıranızı
kazen duy sesimizi mail adresi ver bize yoksa fena olcak bu bir tehdit ve cami duvarı ilişkilendirmesidir -tatlicadiarzu-
esse ekledim anam noldu oluyormuş dimi.
KArtı olan olmayan alsın
bazı siteler msn.com uzantılı msn adresi veriyorlar
ordaki uzantıyı kandınlarkulubu.com yazsak oluyoda
o zamanda adres doğrulatmak lazımmış bak o nası olacak onu çözmedim işte :bbo:
konu geyiğe taşınırsa yakarım çıranızı
kazen duy sesimizi mail adresi ver bize yoksa fena olcak bu bir tehdit ve cami duvarı ilişkilendirmesidir -tatlicadiarzu-
la nası aldın anlamadım :uhm:
benim nickimede alsana be nolar :1rolleyes:
ıstanbul bogazında kk maratonu duzenlıyım kazananlara maıl adresı verelım boyle daha ıyı:roflol:
Ama bence sevgili munenin adresi iptal olsun ona vermeyin hatta siteden atın bunu :dilcikar: zemuszemus
Her konuyu tartışmaya yada adamın uğraşıp bize sunduğu PRO ÜYELİK hakkını bile yerin dibine vuran hatunlara ben olsam mail adresi değil smiley bile vermezdim be 14 sayfa olmuş konu ama içi fos kusura bakmayın. Konu açanın istediği belli kimileri saptırmış konuyu kimileri başka yerlere çekmiş gerek var mı bunlara ya. Konu mu yok kk da başka. Sonra konu sahibine saygı diyolar eee hani saygı
Kartı cazibeli hale getirmek için çabalıyorsun çok güzel bakalım hangi seçenekte alma kararı alacağım merak ediyorum :kedi:
Alamayanlar arasında ayrımcılık yapılacak gibime geliyor alan var alamayan var
Kartı cazibeli hale getirmek için çabalıyorsun çok güzel bakalım hangi seçenekte alma kararı alacağım merak ediyorum :kedi:
Alamayanlar arasında ayrımcılık yapılacak gibime geliyor alan var alamayan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?