• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Şuğa bak hele daha alıntı yapmayı bile beceremiyo :27::27:

Hani lan skaypiye son girişindi

Hani bir daha giremeyecektin

Bak benim dediğime geldin mi gelmedin mi de bakayım hele bana :27::27::27::27:
[/QUOTE
Oğlum bakim tekrar o yazı çıkcak mı diye girdim baktım bişey gelmedi giriş yapmışım:32::32:
Alıntıyı bazen beceremiyom o doğru da bu yazıyı anlamadım ya:19:Alt satıra geçince böyle renk değiştiriyor:37:
Senin dediğine gelmedimm:27::27:Sen benim dediğüme gel:27::27:

Şuğa bak hele daha alıntı yapmayı bile beceremiyo :27::27:

Hani lan skaypiye son girişindi

Hani bir daha giremeyecektin

Bak benim dediğime geldin mi gelmedin mi de bakayım hele bana :27::27::27::27:
Oğlum bakim tekrar o yazı çıkcak mı diye girdim baktım bişey gelmedi giriş yapmışım:32::32:
Alıntıyı bazen beceremiyom o doğru da bu yazıyı anlamadım ya:19:Alt satıra geçince böyle renk değiştiriyor:37:
Senin dediğine gelmedimm:27::27:Sen benim dediğüme gel:27::27:

Kızım sana diyecek bir çift kelimem bile yok..

Sen bence siteden çık tekrar gir öyle yaz bu topiğe..:27::27::27:

Sıfırdan başlayalım..
Alıntı yapmadan birşey yaz ben alıntılarım seni !
Bak topik anladı hemen seni kanarya olduğunu :27::27::27::27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çarşı kızlar naber nasılsınız :33:
Acaba bana da yer var mı galatasarylıyımdır ama kardeş takımdır bejiktaş ta:46:
Topik hayırlı kartaliçeler :17::nazar:

Ooooo hoşgeldin Hazal (:

Kahve'ni bırakıp sonunda aramıza teşrif edebildin hıı..

Ne çıktı kahvende bu sene beşiktaş mı şampiyon olacakmış yoksa gs mı ?

Sağolasın canım :)

Eki Görüntüle 781358

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM

dişi kartallarımm sizle dövmemi paylaşmak istedimm yaparken o kadar kan aktı ki yapan adam kızım küçücüksün dedi damarlarından çok kan gelir dedi ama ben dinlemedimmmm :9:

Senin o çıtı pıtı kollarını yirim ben ezgimmm:16:
Benimki dövme yaptırmama izin vermiyo evlenince birlikte yaptırırız diyo..

Bende yüzüğümün içine 1903 yazdırdım..:ssz:

Ezgi, nasılsın kuzum..
Bizim zombiler ekimde başlıyormuş..

Askerin nasıl

Bugun askerimde bi tuhaflık var..
Hiç üstüne gitmiyorum, çok uyudu bugun.Ondan mı acaba..

Senin o çıtı pıtı kollarını yirim ben ezgimmm:16:
Benimki dövme yaptırmama izin vermiyo evlenince birlikte yaptırırız diyo..

Bende yüzüğümün içine 1903 yazdırdım..:ssz:

Ezgi, nasılsın kuzum..
Bizim zombiler ekimde başlıyormuş..

Askerin nasıl

Bugun askerimde bi tuhaflık var..
Hiç üstüne gitmiyorum, çok uyudu bugun.Ondan mı acaba..

sıcaklardan falan cok uyumustur falan ondandır bebegımmm ıyı askerım benımde bugun doktora cıktı oyle bı sabahtan berı konusuyoruz daha yenı gırdı ıcerıye ankaraya alısma cabalarındayız :)

dızıler ayy 15 tane dızı ızlıyorum kızım ya kafaları yedım gene ben :D aynen bızımkı baslıyo bende bu arada stefannn hihihi :9::16::16:

sıcaklardan falan cok uyumustur falan ondandır bebegımmm ıyı askerım benımde bugun doktora cıktı oyle bı sabahtan berı konusuyoruz daha yenı gırdı ıcerıye ankaraya alısma cabalarındayız :)

dızıler ayy 15 tane dızı ızlıyorum kızım ya kafaları yedım gene ben :D aynen bızımkı baslıyo bende bu arada stefannn hihihi :9::16::16:

Hayırdır geçmiş olsun neden çıktı hastaneye ?
Benimki de dün akşam çıktı hastaneye ..
Bir gün dinlenmesi için izin varmişler,dün maçtan sonra yattı bugun saat 3 e kadar uyudu hey maşallah dedim içimdne..:17:

Bilmiyorum belki bende bi tuhaflık vardır,yada o uyandığında genelde sersem oluyor .Dediğin gibi sıcak insanı mayıştırıyor..

Hani ben geçende revolitons diye bi diziye başlamıştım , yarıda kaldı..
Açık konuşmak gerekirse pek sarmadı beni..

Ekime kadar da pek dizi takip etmem herhalde..

Yuh kızım hala mı alışamadı la Ankara'ya...:30:

Hayırdır geçmiş olsun neden çıktı hastaneye ?
Benimki de dün akşam çıktı hastaneye ..
Bir gün dinlenmesi için izin varmişler,dün maçtan sonra yattı bugun saat 3 e kadar uyudu hey maşallah dedim içimdne..:17:

Bilmiyorum belki bende bi tuhaflık vardır,yada o uyandığında genelde sersem oluyor .Dediğin gibi sıcak insanı mayıştırıyor..

Hani ben geçende revolitons diye bi diziye başlamıştım , yarıda kaldı..
Açık konuşmak gerekirse pek sarmadı beni..

Ekime kadar da pek dizi takip etmem herhalde..

Yuh kızım hala mı alışamadı la Ankara'ya...:30:

aman anlattım ya mızmız zaten :D
kulagı agrıyomus falan ondan cıkmıs bısey yok bebegım sagol genede
dızı aynen ya bende ona basladım ılk bası guzel gıbıydıde bende cok ızlemıyorum suan stefan falan doctor who bı de kralıyetler falan ıste rome falan ızlıyorum oyle severı ben oyle dızılerı falan ondan ..
bu arada game of ızle eger kı kralıyetlı tarzda fılm sevıyorsan kesınlıkle 2014de 4 sezon cekılcek suanda fenomenlerde baya ılklerde yanı :)
hafta sonu gene gıdıyorum ankaraya 15 gunde bır seferlerım baslamıs bulunuyor ...
sen gıttın gordun naptın nasıldııııı
baska neler yapıyonnnn konusmadık ne zamandır

aman anlattım ya mızmız zaten :D
kulagı agrıyomus falan ondan cıkmıs bısey yok bebegım sagol genede
dızı aynen ya bende ona basladım ılk bası guzel gıbıydıde bende cok ızlemıyorum suan stefan falan doctor who bı de kralıyetler falan ıste rome falan ızlıyorum oyle severı ben oyle dızılerı falan ondan ..
bu arada game of ızle eger kı kralıyetlı tarzda fılm sevıyorsan kesınlıkle 2014de 4 sezon cekılcek suanda fenomenlerde baya ılklerde yanı :)
hafta sonu gene gıdıyorum ankaraya 15 gunde bır seferlerım baslamıs bulunuyor ...
sen gıttın gordun naptın nasıldııııı
baska neler yapıyonnnn konusmadık ne zamandır

Çocuğun kulağına iki çift güzel söz söylede ağrısı kesili versin ezgi :27:

Yok kuzum ben şu aralar inan dizi izleyecek modda değilim , içimden gelmiyo :)

Game of Thores du herhalde doğru yazdım mı bilmiyorum , ama o diziyi izlemişliğim var. Genelde benimki yanımda olunca bu game of u izliyoruz..
Ben tek iken pek bakmıyorum bu diziye..

Tek beklediğim şey zombiler..

Valla canım işte geçen görüştük,çok güzeldi..
Tadı damağımda kaldı..
Öyle özlemişim ki , karşılıklı oturup iki çift sohbet etmek bile dünyalara bedelde..

Başka birşey yaptığım yok , evdeyim kitap oku arkadaşlarla buluş derken geçiyor ve vakit..

15 gün geçti mi bayramın üzerinden.. ?

Git git gör güzelce sevgilini..
Kış gelsede kaysanız :27::27::27::27:

Çocuğun kulağına iki çift güzel söz söylede ağrısı kesili versin ezgi :27:

Yok kuzum ben şu aralar inan dizi izleyecek modda değilim , içimden gelmiyo :)

Game of Thores du herhalde doğru yazdım mı bilmiyorum , ama o diziyi izlemişliğim var. Genelde benimki yanımda olunca bu game of u izliyoruz..
Ben tek iken pek bakmıyorum bu diziye..

Tek beklediğim şey zombiler..

Valla canım işte geçen görüştük,çok güzeldi..
Tadı damağımda kaldı..
Öyle özlemişim ki , karşılıklı oturup iki çift sohbet etmek bile dünyalara bedelde..

Başka birşey yaptığım yok , evdeyim kitap oku arkadaşlarla buluş derken geçiyor ve vakit..

15 gün geçti mi bayramın üzerinden.. ?

Git git gör güzelce sevgilini..
Kış gelsede kaysanız :27::27::27::27:

hahahhaha dimi yaaaa ay kış gelsin izmire kar yağmıyo zaten giderim ankarada oh ohhh :D :72:

Ooooo hoşgeldin Hazal (:

Kahve'ni bırakıp sonunda aramıza teşrif edebildin hıı..

Ne çıktı kahvende bu sene beşiktaş mı şampiyon olacakmış yoksa gs mı ?

Sağolasın canım :)

hoşbulduk kartaliçem :27:
valla kahve fincanım da seninde gördüğün gibi kelebekler maviydi iki takım da da mavi renk yok Allah korusun yok sa yoksa şey mii :((
üüühüüü :37:

hahahhaha dimi yaaaa ay kış gelsin izmire kar yağmıyo zaten giderim ankarada oh ohhh :D :72:

Zaten şu 2 senedir doğru düzgün nereye kar yağdı ki be canım..
Kız saygını ikna edebildin mi yurt dışına çıkma konusunda.. ? Sanki bu soruyu ben sana ikinci defa soruyo gibi hissettim ha..:27:

Askerimle konuştum ezgim , bi sorun yok ..

Sesi iyi geliyordu maşallah (:

Plan program yaptık:17:

hoşbulduk kartaliçem :27:
valla kahve fincanım da seninde gördüğün gibi kelebekler maviydi iki takım da da mavi renk yok Allah korusun yok sa yoksa şey mii :((
üüühüüü :37:

Kız o kelebek mevzusunu arkadaşa anlattım da senin gözün göz değil dedi bana:27::27:

Yo yo yo yo aman aman olmasın sakın ! O maviye beyaz katalım siyah katalım renk değiştirelim farklı bi renge bürünsün..

Senin fincan takımları güzelmiş :27: Takımdaki kelebek deseni ne bakmaktan işaretlere bakamadım ya la:27:

Sen bakalbiliyor musun peki ? Bazen benimkinin ablalarının yanına gittiğimde veriyorlar elime bi fincanı al yorumla diyorlar..

Bende gördüklerimi söylüyorum , attıra attıra :27::27::27::27:

zaten şu 2 senedir doğru düzgün nereye kar yağdı ki be canım..
Kız saygını ikna edebildin mi yurt dışına çıkma konusunda.. ? Sanki bu soruyu ben sana ikinci defa soruyo gibi hissettim ha..:27:

Askerimle konuştum ezgim , bi sorun yok ..

Sesi iyi geliyordu maşallah (:

Plan program yaptık:17:

ayyy hayırrrr edemedım :(:(:(:(

okul olayım kaldı bu yuzden kızım markete cıkmama ızın vermeyen ınsan parıs academmy ızın vermezdı zaten :( katılmakta bıseydı kazanmakta haha :d oh ıyı sorun olmamasına sevındım benımkının nobetlerı basladı sımdı cavus olana kadar tutcakmıs o da yazık garıbım :) 7 10 nobette

Kız gençlik sadece gezip tozmaktan mı ibarek :27:

Belkide öyle bilinmez, bazı şeyleri hızlı yaşamışsındır ondan erkenden çocuk yapma düşüncesine sahipsindir..

Ama şu yaşıma kadar bende çok yer gezdim , bir çok kişinin yaşamadığı şeyler yaşadım, tattım..
Ama şuan için durağanlaştım..

Eve kapandım, dışarı çıkasım inan benimde gelmiyor..
Şu aralar bol bol kitap alıp okumaya sardım kendimi..

Şuan tek bekleyişim hayallerim..

Görümcemle konuştum sabah..
Bi falcıya gitmişler adam su falı ve tarota bakmış,neler neler bilmiş neler neler söylemiş ya..

Cuk diye herşey tutmuş..
Küçük görümcem benimle yaşıt, yanına gittiğimde ilk işimiz falcıya gitmek olcak dedim..

Çok merak ettim hı :26:

Şu harry hemen hemen her çocuğun dikkatini çekmiştir..
Bi benim dikkatimi çekemedi,hatta şöyle diyim ilk filmi izledikten sonra seriye devam etmedim bile..

ben de evde oturup film izlemeye sardım.. büssürü dvd aldım her gün 2-3 film izliyorum bakalım okul açılana kadar saltanatım sürsün :1:

aMan bulaşma falcıya filan ya kötü bir şey der sonra onu kafaya takar durursun :18::18: ben kötü bir şet derse diye hiç gitmem falcıya arkadaşlarıma bile fal baktırmam :111:

harry potter serisinin kitaplarını okudum filmlerini izledim, tv de ne zaman çıksa yine izlerim :16:

ayyy hayırrrr edemedım :(:(:(:(

okul olayım kaldı bu yuzden kızım markete cıkmama ızın vermeyen ınsan parıs academmy ızın vermezdı zaten :( katılmakta bıseydı kazanmakta haha :d oh ıyı sorun olmamasına sevındım benımkının nobetlerı basladı sımdı cavus olana kadar tutcakmıs o da yazık garıbım :) 7 10 nobette

Artık evlendiğinizde belki yurt dışına yerleşirsin o zaman kariyer yaparsın bol bol..

E yani , şuan senin tek çıkabildiğin yer o evin terası :27:

Dua ette kış ayına girmeden alsın nöbeti..

Yoksa o Ankara'nın soğuğunda donar kardan adam olur ..

Eki Görüntüle 781358

SİYAH BEYAZ
ÖLÜM YAŞAM

dişi kartallarımm sizle dövmemi paylaşmak istedimm yaparken o kadar kan aktı ki yapan adam kızım küçücüksün dedi damarlarından çok kan gelir dedi ama ben dinlemedimmmm :9:

wuuuuuuuuuu dövmen çok güzel çok cool :51:

meraba :3: Allah kavuştursun, avatardaki senle sevgilin diye tahmin ediyorum.. maşallah :nazar:

Back
X