- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.741
Yazık olur ama..
Eğer böyle bir haber yok ise ben gökhanın yerinde olsam bu haberi yapan çıkaran şahısları mahkemeye veririm..
Çok değişik oluyor demi..
Ay ben cidden çok aç bir insanım..
Geçenlerde , yani geçen dediğim bir 3 hafta önce mi ne , benimkiyle bir mekana gittik.
O zaman çok rahatsızdım fena griptim.
Benim ki hem hava almış olursun hava çok güzel diyip dışarı çıkarmıştı beni..
Her neyse ayıptır söylemesi menü önüme geldi.
Şimdi bakıyorum ne yesem ne yesem diye.
Bizim ki şunu ye istersen bunu ye canın ne istiyorsa ye diyor..
Ama ben alakasız şeyler istiyorum..
Şimdi bizimki tabakta adana söyledi.
Bende adanayı tabakta yemekten hoşlanmam.
Bende dürüm şeklinde alayım dedim yanında patatesi salatası falanda geldi.
Ben aç , doymadım , gittim bir kocaman tabağa bu dediğim soslu salatalardan istedim
Alllahım bi ondan yiyorum bi salatadan karnım davul gibi olmuştu.
Hastaydım canım ondan istedi bende yedim iyi etmemiş miyim
eminim yalan haberse öyle bir adım atacaktır. kim olsa yapar bunu yaa, bi insanın gelecegini mahvetmek okadar kolay degil yani
ohh çok iyi etmişssin afiyet şeker olsun
ben kebapçı değilimdir ama yiyen olusa kıyısından ucundan bi dürüm almazssam olmaz hele patates kızartmasıyla dürüm harika oluyor
ben acıkmışım yahu nede olsa daha kahvaltı yapmadımaç sefil ekrana yapıştım neredeyse
birazdan kalakayımda bi brunch gibi hazırlayayım sofrayı seninde kulaklarını çınlatayım
Öyle tabi. Ne varsa eskilerde varmış.
Ama yine iyi olabilir.
Aslında bu senede lige çok iyi başlamıştık . Son maçlara doğru vermemiz gereken maçların hepsini verdiğimiz için gitti birincilikler ikincilikler..
Acaba burada ki yasaklar yurt dışında da var mı
Hani izinli olmadığı halde bara falan gitti diyorlardı ya..
Adam maçtan çıkmış veya idmanı yok gidip eğlenmesinde ne suç olabilir alkol almadıktan sonra..
ertesi sabah idman vardı diye sorun oldu zaten bara gitmesimaçta yoruluyor ertesi sabah idman var, bide o ara ikincilik için baya yogun uğraştıgımız zamanlardı, adam enerjisini dışarda harcıyordu, yonetim bundan dolayı ceza verdi ona
Aynen (= Babalarımızın kıymetini bilelim Annelerimizinde öyle..
Çalışıp duruyorlar bizim için..
Ne babalar var çoluğunun çocuğunun rızkını başka yerlerde yiyen..
Allah'ım böyle insanları doğru yola soksun..
yok yok bence çok anlamıyorum ama iyi bi kadro değişikliği gerek temizlencekler temizlensin herkes aklını başıma toplasın beni sinir etmesin diye piskopata bağlarmışım durumu
evet bizim için çabalayan fedakar anne ve babalarımız allah onlardan razı olsun diğer türlü anne babalarıda allah ıslah etsin
ertesi sabah idman vardı diye sorun oldu zaten bara gitmesimaçta yoruluyor ertesi sabah idman var, bide o ara ikincilik için baya yogun uğraştıgımız zamanlardı, adam enerjisini dışarda harcıyordu, yonetim bundan dolayı ceza verdi ona
mutlaka öyledir ama güzel anmak lazım diye düşünüyorum ben :26: gerçi sen de çok güzel anıyorsun babanı, belli ki onunla çok mutlu bir hayat geçirmişsin
Adam kendini yorgun hissetmemiş ki gitmiş yahu
Yaaa ben sana bir şey sorucammmmm (=
doğru söylüyosun zaten genel olarak derler ya ölüünün arkasından güzel konuşmak gerek diye..
bende daima güzel anarım babamıçok güzel günler geçirdik hemde çoookk hem daima yanındaydım öğrenciliğimi hep onunla geçirdim hep destek oldu hep sınavlara benimle geldi hep gocunmadan benimle koştu allah bin kere razı olsun babamdan
Ben seni ausun topiğinde görüyordum sanki..
Yani doğru hatırlıyorsam (= o dolma bu dolmaydı
başka dolma yok heralde kkda çakmalardan uzak durun
evet ausun topiğindeydim iyi hatırladın beni ama bende seni hatırlıyorum
o fark edememiştir ama yorgundur kesin, yönetimden iyi mi bilecek
sor şekerim
ne mutlu sana, hem sen mutlu olmuşsun onunla yaşadıklarından, hem belli ki o mutluymuş senin yanında olmandan
Ohhhhhh bende gelmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaa
Tavuk dürümde güzel oluyor bak ama güzel yapan yerde yiceksin lavaşı çıtır çıtır olcak
Ya ben kilo vercem neden yemeklerden bahsediyorum ki
buyur gel başım üstüne ayıptır söylemesi güzel brunch hazırlarım
evet tavuk dürümü bende severim ama dediğin gibi her yerde yenmiyor güzel yapanıda bulamadım zaten buralarda ne zamandır yiyemiyorum
aaa ne tesadüf benimde kilo vermem gerkiyor
Herkes haddi bilecek diyorsun haaa
he yaa aynen öyle beni istanbullarra getirmesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?