Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

dızıye bende bı bakıyım merak ettım

20 bende :) benım var daha bı kac ay gırmeme 21 e :):) ızmırde yasıyorumm adım ezgı ıste oyle senn :)

Vayyyy efomm :) Hoşgeldin sefalar getirdin ..
Bi fenerliden bu sözleri duymak , iyi hissettiriyor beni..

En azından laf olsun diye döşemiyorsun bun yazıyı , içinden geldiği için yazdığından eminim :)

Ne ediyodun kız orda ?
Kimlerle gezdin ettin..

zombili ve vampirli şeyleri sevmiyorum o yüzden izlemiyorum canım ya bir önyargı gibi olmuş bende

benim hala umudum var ı da izlemedim bilmiyorum senden duyuyorum ilk

Pek bilen yok sanırım bu diziyi ..
Ama benim hoşuma gidiyor..

Vampir değilde zombi dizisini izlemen gerek..Feci sarıyor :)

hahaha ay valla yaaaaaa olcem zaten kan alcaklar damarı bulamıyolar dovme boyasından hahahaha

hahaha neden ıngılteree

Sülalenin yarısı orda çünki ondan..

Ben bi kere kan tahlili için hastaneye gittiğimde kadın kolumdan kan alacağı vakit benimle muhabbete girdi..

Dedi saçların ne kadar güzel ve bakımlı maşallah dedi..
Bende teşekkür ederim biliyorum diyip ukalalık taslarken hart diye soktu damarıma..

Bende ordan dedim..

Kan benim damar benim lan dedim

ahhahha of kan benım damar benım hahaha ay margaaa aksam aksammmm

ahhahha of kan benım damar benım hahaha ay margaaa aksam aksammmm

haha hayır asla el kaldırmak degıl laf sokmak vs falan ıste bız laf sokarız sonra onlarda ıgne hahahah

Seni güldürmeye bayılıyorummm

Kan benim damar benim diyen çocuğun yaşadığı olayın bir benzerini ben küçükken yaşamışım..

Sağlık ocağına iğne olmaya götürmüşlerdi beni..
Yattığım yerden tepine tepine sizin allah belanızı verir canımı acıtıcaksınız diye diye kaçtımm..

Hemşire abla zor ikna ettiydi
Zor kankam oldu her gün iğne batırır oldu totoma be Kanım siyah , acıtan tenim de bem beyaz kesildi bacım

hahahaha ayy inanmıyorum bende korkuyorum iğneden fakat 14 tane dövmem var . direk şey diyolar bu kadar dövme yaptırmışsın neyinden korkuyonda dövme iğnesiyle o bir mi anlatamıyorum bunu doktorlara hemşirelere bu arada kk'da hemşire doktor varsa bascak burayı hahahha

Dövme yaptırmaya gidicem, ölümüne kavga lan yazdırıcam koluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…