- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.141
Niye bu kadar ağrıyor ya,senin kadar karın ağrısı çekeni görmedim ha..Cidden bugun feçi şekilde ağrı kesici aldım,az önce ilaç alırken annem gördü içme dedi ama dinlemedim..
Ağrıdan ölücem çünkü..
Bildiğiniz gibi ağrımıyo..
Niye bu kadar ağrıyor ya,senin kadar karın ağrısı çekeni görmedim ha..
Bi doktora görünsene bi sebep olabilir..
Bize büyü yaptılar kesin..
Bugun sabahtan kızların dertlerini dinleyerek başladım güne..
Noktayı kendim koydummm
Ne odunluk yaptı la
Biliyorum canım durduk yere ağrımadığını ama regl olduğunda bile bu kadar ağrıması hatta üç ağrı kesici içmene kadar gidebilecvek bi ağrı demekki:26::26:yine çok fazlaa:26::26:Karnım durduk yere ağrımıyor ki , adet oldum bu yüzden ağrıyor..
Yoksa benim karnım hayatta üşütmediğim sürece ağrımaz..
Galiba yaptılar haa...
Ben de sabahtan beri okuyorum burda yazanların dertlerini..
Büyük bişey değil belki ama sinirlendim iştee...
Bu şimdi sık-sık mesaj yazarken uyuyor ya, (daha doğrusu mesaj da değil, bizde agent diye bişey var online yazışıyoruz işte)
Uyuyunca da online olduğu için kapanıyor agent anlıyorum uyuduğunu... hep yatdığı yerde yazdığı için
Şimdi de öyle oldu uyuduğunu zannettim, mesajıma da cevap gelmedi o yüzden ama uyumamış..
Bi baktım ooo youtube-da..
Tabii benim cinlerim tepeme çıktıı...
Bi de aptal-aptal iyi geceler mesajı falan yazdım yaaa en çok ta bu sinirime dokundu...
Kaç gündür zaten bi tuhaf, yoruluyor üzerine gitmeyim dedim ama bu günkü neydi şimdi..
İyi geceler falan diyip gitse sorun yokta mesajlarım cevapsız kaldı..
Şimdi de geldi baktı ama yine cevap yok
Yarın başlicak neden gecenin 3-ünde online-dın diyee.. ben de yoktum ne yapıyordun burda ?[/SIZE][/FONT][/B]
Biliyorum canım durduk yere ağrımadığını ama regl olduğunda bile bu kadar ağrıması hatta üç ağrı kesici içmene kadar gidebilecvek bi ağrı demekki:26::26:yine çok fazlaa:26::26:
Bu kadar dakik olma kuzum ,bunları hesabını birbirinize vermek zorunda değilsiniz ki..
İstediğiniz zaman mesaj çeker atarsınız..
Sıkma be canını..
babama o bişey bilmiyor tarzı şeyler söyledi gözüm döndü resmen yazamadım yazmasam daha saydracaktı herhalde offff
iyiym şimdi canım ağlamıyorum daha ama benim psikologa görünmem şart bu sinir benide bitirir karşıdakinide
günaydın hatunlar
bekliyoruzzGünaydın hatunlarım...
Ben şimdi annemle para çekmeye gidiyore sonra doktora gidiyore , sonra ben buraya geliyore...
Hepinizi seviyorum
Günaydın hatunlarım...
Ben şimdi annemle para çekmeye gidiyore sonra doktora gidiyore , sonra ben buraya geliyore...
Hepinizi seviyorum
Dikkat et tatlım kendine..
Ben de fazla sinirliyim ve farkettim ki, kimseye değil kendime zarar veriyorum böyle...
Sagoooo burda mısın ay Balam
günaydın hatunlar
ama ben sana günaydın balım nasılsın yazdımgöndermeyi unutup sayfayımı kapattım acaba :26: bunadım birde iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?