• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i
26.08.2013 19:20:13

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bugün saat 21:45'te Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda Kayseri Erciyesspor'un konuğu olacak.

Beşiktaş'ın ilk 11'i: Tolga-Serdar, Sivok, Escude, Ersan-Veli, Atiba-Gökhan Töre, Fernandes, Olcay-Almeida

Haber Kaynağı: AMKSpor
İşte Beşiktaş'ın ilk 11'i | Haber1903 - Beşiktaş'ın Kalbi

çağırıyor len :1::1::1:

senden önce evlenmezsem görürsün sende öyle çeyizin hazır diye hava yapma burda :1::1::1:

Ne zaman hava atmışım çeyizim hazır diye len ..

Çaprıyorlar çarpıyor ya da çırpıyor arası bişi yazmaşın :27:

Bi uyumuşum varya anlatamaam..:26:

Maçımız var bugüüünnnnnnnnnnnnnnnn:72:

Alır mıyız maçı he !

Ne zaman hava atmışım çeyizim hazır diye len ..

Çaprıyorlar çarpıyor ya da çırpıyor arası bişi yazmaşın :27:

Bi uyumuşum varya anlatamaam..:26:

Maçımız var bugüüünnnnnnnnnnnnnnnn:72:

Alır mıyız maçı he !

haklısın valla çarprıyo ne ya:1::1:
alırsınız tabiki inşallah kuzu fener olamayacak şampiyon bari bjk olsun :14:

La o dün düğüne gittim dememiş miydi ondan dedim..

Olursa düğünüm gelirsin tabi , davetiye yollarım kargoyla..
Ha ama yollarım gelmezsen mahvederim seni...

beni kutuya koyup paket yaparlar aynı kargoyla gelirm bir adamla aldırırsın beni olmaz mı :1::1: te istanbul be mesleğe atılmazsam gelemem mesleğim olursa bana kimse karışamaz hıh :19:

beni kutuya koyup paket yaparlar aynı kargoyla gelirm bir adamla aldırırsın beni olmaz mı :1::1: te istanbul be mesleğe atılmazsam gelemem mesleğim olursa bana kimse karışamaz hıh :19:

İstanbulda ev çok , sen yeterki gelicem de..

Ben burdan arkadaşlarımı çağıracağım vakit kalacağı yerleride ayarlıyorum, sıkıntı olmaz yani...

Zaten senin mesleğe almaya evlenirsem ohooooo evde kalırım senin okul bitmez :27::27::27:

İstanbulda ev çok , sen yeterki gelicem de..

Ben burdan arkadaşlarımı çağıracağım vakit kalacağı yerleride ayarlıyorum, sıkıntı olmaz yani...

Zaten senin mesleğe almaya evlenirsem ohooooo evde kalırım senin okul bitmez :27::27::27:

:1::1::1: hahayy çok doğru aklımda bir sürü bölüm var bea napalım artık mesleğe geçince gelirim görmeye mikrodalga fırınla :1::1::1:

:1::1::1: hahayy çok doğru aklımda bir sürü bölüm var bea napalım artık mesleğe geçince gelirim görmeye mikrodalga fırınla :1::1::1:

O oyuncak fırınımı alıp gelicen...

İlerde kızım olursa teyzesi olarak alırsın hediye..

Çünkü ben tek çocuğum ne ablam var ne abim ne de kardeşim..:7:

O oyuncak fırınımı alıp gelicen...

İlerde kızım olursa teyzesi olarak alırsın hediye..

Çünkü ben tek çocuğum ne ablam var ne abim ne de kardeşim..:7:

oyy teyze gurban :1: ben çok seviyorum bebekleri uzağız be :14: ama gelirim

bizde iki kardeşiz işte bir erkek kardeşim bir ben keşke daha fazla olsaymışız diyorum ama kader :1:

Back
X