• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübü Kartal Yuvası

Bunlarda benim çeyizlerim :17:

hAHAHAHAHAH:27::27::27::27:

images

Hahahah cok guzelmis nerden aldin sole biz de alalim :111::111::111::111:

Cocukken hic ozenmedim boyle oyuncaklara ben hep erkek gibi arabalarla oynadim oglanlarla top oynadim :1:

A kovserin yine mesajlaşırken sadece sözlüsü uyuya kalıyomuşş..
Size bakın birde..
Biz dün gece ikimiz konuşurken uyuyakalmışız ya :27: Buna ne diyeceksiniz peki..

Sago kıskanma kız , ben seni ararım mesajlaşırız sevgilinmiş gibi taklit yaparım sonra ben uyuya kalırım, sende buraya gelip isyan edersin anlaştık mı bro ..:27:

Siz ne manyak çıktınız :1: Biriniz uyusanız hadi neyse ikiniz birden mi uyudunuz?? :1::1:
Sago ne yapsın senin gibi sevgiliyiii :27::27::27:

Öküzlee :47: gece gece hayırlı bi konudan konuşmazsınız zatin..

Hain hain planlar yapmışlar ya şunlara bakkkkk :19:

Ben sizin saçınızı başınızı yolmaz mıyım :20: Hem bi kere bana uyku ilacı vermenize gerek yok , iki akşamdır kahve içmediğim için , annemin yanında dizi izlerken uyuya kalıyorum..

Babamda il dışındaydı , oh yatakları öyle bi rahat ki babama mesaj çektim baba sen gelince benim yatağımda yatarsın diye:27:

Hahaha diip oldu kızım dedi :27::27:

The beyin , sen öğlen uyanmıycan mı , marga seni burda görmeyecek mi , o iğneyi almayacak mı , sana batırmayacak mı , sonra sen ağlamıycan mı , sonra sen bana bunun hesabını sormıycan mı , ben de sana alper tunga öldü mü demiycem mi he söyle :27::27::27::27::27:

Zaten saçım dökülüyor bi de sen yolma :27::27:
Hain değil yaa çok güzel planlar :27::27:
TheBeyinde işin olmasın haaa... :20: Kız bizi koruyacam derken kendisi senin eline düşecek :27::27:

akosver başlattı hep marga hain planları varmış bak :1::1::1::1:

Hemen de sattın beni dimi :19::19::19:

Bunlarda benim çeyizlerim :17:

hAHAHAHAHAH:27::27::27::27:

images

Sen bunlarla fazla yemek yapma, zehirlersin herifini yazıktır :1:

vovvvvv haklısın :1::1::1::1:

bende top oynardım oğlanlarla ya o kadar erkeğin içinde bir ben kızdım bir erkekten güzel şut çekerdim çalım atardım hehe :1:
taso oynardım birde alman diyede bir oyun vardı en sevdiğim oyundu :1:

o tasoları biriktirip , birbirimize hava atardık ya...

Bakkkk benim tasom senin tasondan daha fazla diye :27::27::27:

Mahallede turnuva düzenlerdik var ya :27::27::27::27:

Siz ne manyak çıktınız :1: Biriniz uyusanız hadi neyse ikiniz birden mi uyudunuz?? :1::1:

TheBeyinde işin olmasın haaa... :20: Kız bizi koruyacam derken kendisi senin eline düşecek :27::27:

Bi kere bunları bana herifim aldı tağam mı :19:
Zehirlenmez o :19: Ben ne yaparsam yer :19:

The beyin uyuyordur şimdi horul horul :27: Gelsinde ben o hain planlarınızın hesabını onada soracağım :27::27:

Öyle valla canım her ikimizde uyuya kalıyoruz , sonra gece 4 gibi uyanıyoruz ya ben ya o ..
Birimiz birimize sesleniyoruz ay uyumuşuz yapıyoruz sonra tekrar uykuya dalıyoruz..:27::27::27:

:1::1::1: tırstım bana iğne yapar bu marga daha gencim ben çoluğum çocuğum var

Margaaa sen hiç çeyiz almasan mı acaba. en azından mutfak için..
Sen kim yemek yapmak kim... :1::1::1:
Boş yere masraf yapma yaniii :1:

Back
X