- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 34
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
İŞten kurtulmayı bekliyorum kuzum başka hiç bi şeyi değil..
kartal bacılar bende geldımmm[/QUOTE
Oooo özge hanım siz buraların yolunu bilir miyiniz ya :)
Çamurlarla bende çok oynadım çocuklugumu özledim şimdi ben aşırı derecede hiperaktiftim annem çok zorlanmış ben küçükken geceleri uyumazdım hala uyumuyorum hatta doğduğum senede hiç uyumamısım geceleri hep gündüz uykusu vampir olabilir miyim acaba
Hoşgeldin zelemelee nasılsın :)kartal bacılar bende geldımmm
çok yorucumu canım çok bıkkın gördüm seni sanki hemşirelik için mi hazırlanacaksın
İyi akşamlarrrrr
Başım çok kötü ağrıyor yaa...
Kafamda Ali babanın at çiftliyi var sankiiii
İyi akşamlarrrrr
Başım çok kötü ağrıyor yaa...
Kafamda Ali babanın at çiftliyi var sankiiii
Eeee kız biz gibi her gün yan gelip yatmıyoooo
iyi akşamlar kuzu hoşgeldin
geçmiş olsun ilaç içtin mi?
Yorucu malesef kuzu ya mesela ben altıda geldim hastaneye sabah sekize kadar yalnız çalışıyorum ve on dört saat boyunca uykusuz ve yoğun geçiyor bugün çok sakin bunun sebebide pazar olması ve pazarları rutin bir ameliyat olmaması ama diğer günler bitiyorum. Mesela sabah sekizde çıkıcam burdan eve gidicem en azından 5-6 saat uyumam gerekecek e saat olacak öğlen üç ya da dört gibi anca kalkıcam ertesi gün yine böyle nöbete gelicem.Bi de nöbete geleceğim günler 11-12ye kadar uyumaya çalışıyorum gece uyku sorunu olmasın diye o yüzden ya uyuyorum ya çalışıyorum bu da ders çalışma isteğimi azaltıyor aklımda saat beş olunca işe gidicem gibi bi düşünce hiç gitmiyo bende işi bırakayım öyle baslıycam ama sene sonunda yine hemşirelik mi seçerim bilmiyorum :/çok yorucumu canım çok bıkkın gördüm seni sanki hemşirelik için mi hazırlanacaksın
iyi akşamlar kuzu hoşgeldin
geçmiş olsun ilaç içtin mi?
evet valla çalışmak güzel ev çok sıkıcı
İyi akşamlaar biz hiiç tanısmadık sankiİyi akşamlarrrrrBaşım çok kötü ağrıyor yaa... Kafamda Ali babanın at çiftliyi var sankiiii
Senene len senenee !
hosbuldum canım ıyıyım sen nasılsın bakalım ?Hoşgeldin zelemelee nasılsın :)
Temeem len temeem şimdi hastam geliyo az sonra gelicem ben bi hastama bakıpp geliimGün intikam günüdür..Şimdi ben sana ders çalıştıracağıma göre, ben ne dersem onları yapıcaysın temem len
hosbuldum canım ıyıyım sen nasılsın bakalım ?
marg tesadufen gordum topıgın oldguınu bılmıyordum yavrum :))
Temeem len temeem şimdi hastam geliyo az sonra gelicem ben bi hastama bakıpp geliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?