kadınlar kulubu kapansa ne yaparsınız???

ne yaparim bilmiyorum vakit geirecek baska site bulurum kk ya üye degilken ne yapiyorsam onu yapardim herhalde heheheheh

vaktimin çoğunu burda geçiriyom ben. kapanırsa olmaz, çok kötü olur yaaa. yavan gelir bilgisayar bana.

oda var islerimiz cabuk biter ev isi yani :roflol: :roflol: :roflol:

aaa yoksa işleri bitirmeden pc başına mı geçiyosun.:jeyyar:..şaka maka ama kapanırsa ben de ağrılarımdan kurtulurum ve eski alışkanlığıma dönerim..kaydirigubbakcemile5.kitap okurum bol bol.:hooray:.belim kopuyo boynum tutuluyo zaman zaman.kötükedihüso.zaten diyolar ki internet kapatılcakmış bu gidişle...klava:

2 gün bakıma alınıyor giremiyoruz kafayı yiyoruz herhalde kapanırsaaa
KAHROLURUMMMMMMMMMMMMMMMMM

aslinda arasira tatil vermeleri gerekiyo,evi derleyip toplamak icinsırnaşık şey

Bu zaten pasaklı anacığım bahanesi KK oluyor işte... kaydirigubbakcemile

Ehh üzülürüm tabi olmaktan mutlu olduğum bir yer...

erkekler kulubune giderim

varya koptum süperdi gerçekten ...:roflol::roflol:
bencede ya bak sabahtan beri bi süpürgeyi bile yeni bitirdim ...:roflol:
ayy güldürdün benii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ben burda çok güzel dostluklar kurdum artık akrabalarımı bile çağırmaya başladım ...kapatılmasın ....istemem ..ama benimde kocam çok sevinirdi bu işe ..kaydirigubbakcemile3

kafamı kaşır şöle ßi sindirir...hadi yaaaaa oLamaz ßöle ßişi der dewam ederim üsülürüüüm..

Pc yi hiç açmazz yada neti kapamayıı düşünürdümm.K.K OLMADAN gün asla geçmezz :enbuyukkk:

Yeni bir üye için ilk mesajın bu konuya yazılması biraz saçma olacak sanki ama ... :)

İnternet kullanan bir bayanın bu siteyle karşılaşmaması mümkün değil.Biraz geç kalmakla birlikte birkaç gün önce üye olmaya çalıştım,sitede düzenleme vardı sanırım,olamadım.Üye oldum,konulara cevap yazamadım.Kısmet nihayet bugüneymiş

Kadınlar kulübü,üye olmasamda,bana her konuda fikir veren bir site oldu.Genç kız,nişanlı,bekar,evli,anne olan her bayana hitab eden geniş kapsamlı bir sitenin kapanması herkes için olduğu gibi benim içinde üzücü bir durum olurdu.

Kadınlar Kulübünü kuran,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Kapanma olasılığını düşünmek istemiyorum.

İlk mesajımı buraya yazdığıma göre,ilk merhabamı da buradan iletmiş olayım herkese :)

seviyorum burayı ya
derdime deva
her sorumun cevabı burda
beni temizlik vs.yönden etkilemiyorum
kolay kolay işlerimibitirmeden pc açmam
temizliğimi bitirir öyle açarım Kk'yı
açınca çünkü başından kalkamıorum
kapanırsade çok üzülür karalar bağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…