Biraz önce o koyu civcivle ilgili çeşitli spekülasyonlar yapıldı canım , babası başka olan da varmışgenetiği ile oynanmış olan da .
Bu arada benim de banyom mor ve lavanta kokusundan nefret ettiğim halde sırf mor diye o sıvı sabunu kullanıyorum
Onlar ördek miymiişşşKonu dışı olacak ama,müsadenizle yuhhhh diyorum
Yukarda 6 ördekli 3 tane hatun var
Nerden buldu bunlar bu kadan ördeği:26:,sonu yok mu bu ördeklerin:26:Ve en önemlisi benim neden 4 tane ördeğim var:26:
Beni beyenmiyor mu kimse
Merhaba Ausencia
Arkadaşlar ördek horoz deyince gözüme çarptı
Bende renk takıntısı var da, sondaki ördeğin niye daha koyu
Yöneticilere sesleniyorum benimki hep aynı renk olsun lütfen
Ben ki banyom pembe beyaz diye, marketlerde pembe üzeri beyaz çizgili el sabunu arayan insanım. İçime sinmez bi tane koyu ördek filan
Yalnız benim 6. ördek koyu mavi..Babası farklı bi horoz sanırsam:26:
Ay çıkmak zorunda kaldım fetibör kimmiş bulundu mu
Herkes bilmiş bi biz bilmiyoruz kimsede söylemiyor bize
Ohoooo siz hala burda mısınız?
Ekşınsız ikinci üyeliği öğreneyim derken erkek üyeyi kaçırdınız
Halbuki fark etseydiniz ne kadar ekşın olurdu, içerik tam sizlikti, ihtiyarlıyorsunuz yahu
Mune niyaziyi ne ara kapadın ya , tam da googledan arama yapmıştımEsnaf ve sanaatkar odasından belgesi bile varmış Tasdikli medyum
Ohoooo siz hala burda mısınız?
Ekşınsız ikinci üyeliği öğreneyim derken erkek üyeyi kaçırdınız
Halbuki fark etseydiniz ne kadar ekşın olurdu, içerik tam sizlikti, ihtiyarlıyorsunuz yahu
sizi takip edeyim bari
Artık 8-5 mesai yapcam burda.
Feci kıskandım la..
Kendimi dışlanmış,ezik,zavallı hissettim
profiline baktım da göremedim
ya bari konuya yaz öyle kapat mune performans düşüklüğü var sende
Tolin teşekkürler , KK nın kanayan yarasının sesi oldun
Yalnız kazanılmış hak geri alınamaz mantığı ile , bu saatten sonra olacaklar açıklansın olmazZaten özellikle bu konu çok sayıda kişinin ceza almasına sebep olan 2. üyelik için açıldı . Bence o isim açıklansın .
Eyyy merak sen nelere kadirsinKonusuna hiç yorum yazmadım ama fetiförün kim olduğunu öğrenene kadar şurdan şuraya gitmeyeceğiz
ayrıca konu açan değil , konularda, geyiklerde, sadece sırf birine saldırmak için gelip 2ci üyeliği alanlarda açıklansın:86::86:
mune birde diyorum , konu içinde sırf birine saldırmak için gelenler oldu 2ci üyelikle. hatta çoğu zaman ,sen onları banladın 2ci üyelik yazdın.onlarda buna dahil değilmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?