KADINLAR KULÜBÜ İSYANINA Sessiz Kalma!''

2. üyeliklerin asıl üyeliğinin kim olduğunun açıklanmasını istiyormusunuz?

• Ankete Katılan
    200
buldum da bu konu yalanmıymış belki kendini deşifre etmemek için 2. üyelikle konu açmıştır :26: asıl nicki neymiş

sen bilmiyor musun bu olayı :44:
samyelipoyrazdı sanırım ilk üyeliği aslında klasik aile hayatına sahip biri ama yalan söyleme hastalıgı varmıs dıye o konuları 2.uyelıkle acmıs. kendini deşifre etti sonra benim diye özür diledi falan.

aaaa hiç haberim yok nasılda gerçekçi yazıyor ozaman

ahaha çok fenasın Bade benim hiç aklıma gelmemişti
Acaba diyorum bu sayının bizle alıp vermediği ne yine bir 98 yine sen yine ben

Bu seferde 2. ğyelik ovvv çok manidar dostum

o 98 çok fena bilinçaltıma işlemiş seni görünce aklıma geliyor direk ama ne eğlenmiştik

Kısaca özetliyeyim bambaşka bir sitede yine böyle kendi kendi konusuna başka nikle yorum yapan bir şapşal munasebeti ile uzun uzun biriryle yazışıp bu şapşalla dalga geçmiştik

Bi gün Bade pardon pisişik Bade bana Kkda mesaj attı sen o musun diye Hala benim nasıl bambaşka bir sitedeki üyeliğimi bildi anlayamadım

Çokmu belirkin karakteristik bir yazış şeklim var ne

aaa ben o konuyu biliyorum galiba
98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum

98 aldıgını iddia eden biri vardı dimi o sitede ben de bayagı tuhaf karsılamıstım ama badenın seni tahmin etiğini bilmiyorum

Badeyle beraber o şapşalla dalga geçmiştik baya bi hemde

Sende biliyorsun demek o mevzuyu sEN kimsin o zaman orada

vayy burası hariç başka sitelerde takılıyosunuz demek

Badeyle beraber o şapşalla dalga geçmiştik baya bi hemde

Sende biliyorsun demek o mevzuyu sEN kimsin o zaman orada

benım uyelıgım var orada ama hiç girmiyorum şifreyi bile unuttum
alıp bıraktım sadece
bade söylemişti bana 98 alan varmıs dıye oradan biliyorum yalan mıymış o puanı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…