- 29 Temmuz 2008
- 150
- 3
-
- Konu Sahibi reyhantuana
Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.
Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* İki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.
Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes:
cok muhtesem gorunmuosn ama bence bı kadın boyle gorunmelı ztn.bakımlı olmalı.goruntun normal de o kadar sacı nerden buldun onu bılemıormlülülülülülüsaka tabi...:icecream:
vücudum için bebek yağımdan, tırnaklarım için kalyon tırnak sertleştiricisi ojemden, güzel kokmak için avon little black drees ten, barselona saç bakım yağımdan asla ve asla süper yapıyor çünkü, şampuanımın içine kattığım badem yağından, dudak nemlenircimden, eye linerimden, bepanten yüz kremimden, swarzkopf gliss saç bakım kürümden vazgeçmem gerisi gelcek[/QUO
paylaşımın için teşekkürler canım,benimde saçlarım aşırı dökülüyo kahrımdan hasta oldum valla ne yapsam bilmiyorum acaba senin kullandığın bu saç bakım yağı barselona dökülmelere iyi gelirmi,sen nasıl kullanıyosun ve ne fayda gördün?
ben sadece her gün nemlendiricimi sürüyorumm onun dışın da yaptığım özel bişey yok
eed bildiğimiz bebek yağı cildi yumuşatıyo daha parlak grnmesinde yardmcı oluyo . genelde duştan sonra kullndığında daha çok işe yarıyo bildiğim kadaryla CADIARZU
saçlarım için yılan yagı kullanırım, yüzüm için maden suyu,elma sirkesi (yarı yarıya sulandırılmış) kaş ve kirpiklerim icin tatlı badem yagı yılan yagı ve fındık yagı..(gürleştirir) vücudum içinse tarcın ve nar özlü sabunlar...
yılan yağı için saçı çoğalttığı söyleniyor sen öyle bir değişiklik fark ediyor musun eğer çoğaltıyorsa ben de kullanayım:CüvCüv:
kac ytl by yılan yagı
Öncelikle güzelliği sadece sürüp sürüştürmek olarak düşünmüyorum ben.
Mesela ;
* Özel bir durum olmadığı sürece gece çok geç yatmamaya özen gösteririm,uykusuz ve yorgun gözükmemek için.
* Günde mutlaka 2,5 - 3 litre su içerim,bu asla değişmez
* Sabah evden çıkmadan mutlaka kahvaltımı yaparım,çok geç kalmısam,şeftali,karpuz gibi meyveler yerim.
* İki günde bir duş alırım,her gün saç yıkamak saça zarar veriyor.her sabah,uyanır uyanmaz mutlaka akşam duş almış olsam bile saçımı toplar bedenimi duş jeliyle yıkarım,duştan çıkmadan önce duşu hafif soğuk yaparım.
* Duştan çıktıktan sonra mutlaka bütün vucuduma nemlendirici kremler sürerim.
* Ellerimin bakımını mutlaka yaparım,ojesiz dolaşmam,kırmızı renk favorimdir.
* Ağdasız dolaşmam,üç haftada bir mutlaka kuaförüme ağdaya giderim.
* Fönsüz dolaşmam
* rimel,ruj hafif allık olmadan kendimi iyi hissedemem.
Ve daha buna benzer bir çok düzenli olarak yaptığım şeyler var.. siz karar verin nasıl gözüküyorum :1rolleyes: