Sevgili gunluk bugun butun evlatlar ve babalar icin cok ozel birgun ama ben bu ozelligi birkac yildir yasayamiyorum, babami cok ozledim, gozlerimden sicim sicim akan yaslar bugun beni her zamankinden daha cok etkiledi, mezarligini bile ziyaret edip soguk mermer tasa bile sarilamamak beni cok uzdu, sadece dua etmekle yetinebildim, boyle gunlerde moral kalmiyor, insallah yavrum ve diger yavrular babasizligi yasamaz haklarini asla odeyemeyiz, butun gun dusundum gozumden babamin hayali gecti durdu anilar anilar ne guzel gunlerdi en ufak uzuntumde o yuregi sanki diger olaylari disari atar sadece beni alirdi icine elleri gozleri sozleri nede guzeldi, hele hasta oldugumda ici erirdi o kocaman yuregi sanki usul usul sizlar gozlerini kacirir hadi koca bebegim nazli kizim birseyin yok naz yapiyorsun derdi ama dili derdi, soguk alginligimda bile sanki yureginde firtinlar kopardi, hele gelin oldugumda evimizden cikarken o an o ani hic unutamam, hele veda gunum rahmetli babacigimin dogum gunuydu ve ben artik onlardan cok ama cok uzaklara ucmak icin veda ediyordum, bende guclu olmaliydim sariliyor sariliyordum herkese, optukce insan ayrilamayacak gibi geliyordu, basimi cevirsem agladigimi gizlesem ne fayda yuregimde agliyordu gozyaslarimi siliyordum, ama gozlerimizde hepimizin gozlerinde o aci vedalasma ani okunuyordu, bugun gunluk cok uzgunum babacigima telefon edip kutlardim her yil birkac yildir babalar gunu geldiginde telefona elimi surmuyor kimseyi arayamiyorum, telefonu elime alirsam babami aramak istiyor yuregim ama imkansiz bunu aci olsada biliyorum, cok ozledim babacigim seni hemde cok , inan o nazli kizin bugun cok uzgun gozlerimdeki yas bu saat oldu kurumadi, sana kocaman sarilabilseydim, bunu yapabilmek icin dunyalari verirdim, omrumun yarisini verirdim, ah baba birakip gittin beni, nazli gulun cok uzgun, iste gunluk bugunde bitiyor gene babasiz