Seni özlediğim nadir gecelerden biri... Ders çalışıyordum aslında, aklıma düştün birden. Nöbettesindir muhtemelen şu an... Kim bilir belki de uyuyorsundur. Merak etmiyorum artık mutlu musun değil misin... Hiçbir önemi yok. Zerre kadar düşünmüyorum aklından ne geçiyor diye. Sadece şu dakikalarda olduğu gibi özlüyorum. Kokunu, yanaklarını:) , ellerini... Beraber geçirdiğimiz mutlu günleri. Şu an, hmm, hani eve geri dönerken, sen araba sürüyordun ben yan koltuktaydım, göğsüne yatmıştım, senin tek elin de benim omzumdaydı, tam o ana geri dönmek istedim mesela. Evet yaptığımız çok tehlikeliydi, ama biz de bir o kadar tehlikeliydik birbirimiz için.
...
O gece dans ediyoruz yıldızların altında, tıpkı masallardaki gibi, evet evet karabük ayaklarımızın altında... Sen içiyorsun, ben sana sarılıyorum. Kokunu içime çeke çeke, 'son defa' gibi... Eşlik ediyoruz arabadan gelen müziğe. Karabük gülümsüyor sanki bize. Slow çıkınca 'bu dansı bana lütfeder misin?' diyorsun, seve seve kabul ediyorum... Dans etmekten çok sarılıyorum sana, ayrılık vakti yakın biliyorum çünkü, ellerini tutuyorum sıkı sıkı, öpüyorum. Sen de bana bakıyorsun, aşık gibi, hep sevmiş gibi, bırakmayacak gibi... ıçten öpüyorsun, boynumdan, yanaklarımdan... Elin belimdeyken en mutlu benim sanki. O an 'bizi ayırma' diyorum Tanrıya, tam gözlerine bakarken. 'N'olur ayırma...'
Her şey çok güzeldi, ta ki babam arayıp 'eve gel artık' diyene kadar. Son kez sarılıp arabaya geçiyoruz, ben sürüyorum. Yarı yolda durduruyorsun beni. 'Noldu?' diyorum, 'ben süreyim, görürsün' diyorsun... ıniyorum ben de, yer değiştiriyoruz. Çalıştırıp arabayı 'göğsüme yat' diyorsun, ben de gülümseyip yatıyorum işte, -mutluluğa- yaslanıyorum... Müziği açıyoruz son ses. Eve dönene kadar, seninim, benimsin... Ama... 'biz' gibi o yol da bitiyor, ben eve geçiyorum.
.....
O günü hatırlayınca şimdi kokun burnuma geldi birden. Kokunla uyumak... Ah, ne kadar uzak artık... Hatırladıkça, gözlerimden yanaklarıma yaş düşer. ıçimde bir hüzün, şarkılar seni söyler... mafoldumben
''All I ever wanted was for you to know
Everything I do, I give my heart and soul
I can hardly breathe,
I need to feel you here with me...''