segili kk günlüğü,sanırım biraz uzun olacak benim günlüğüm sabredip okuyan olursa ne mutlu bana.daha onbeş günlük üyeyim,sanki yıllardır hep buradaymışım gibi.sayfayı açar açmaz hep yaptığım gibi,ilk merhabalarla başladım.en az mesaj kimde varsa bir hoşgeldin dedim.çünkü ilk üye olduğum günü hatırlıyorum,heyecanla beklemiştim,hoşgeldin diyenleri görmek için.onlar da benim kadar heyecanlıdırlar diye düşündüm.sonra hemen köşeme gittim,gelen var mı diye,sağolsun bugün çok gelen olmuş hem de şiirlerle,çiçeklerle.sonra en sevdiğim konulardan hayat bilgisine gittim.her açışımda farklı bir konu ve ben heyecanla okuyorum.bugün Munenin yazısını okudum,ilk üyeliğini anlattığı satırlar sanki beni anlatıyordu.sohbet edilen bölüme baktım bi ara küçük tartışmalar oluyo ara sıra,olsun diyorum izlerken onları ,aynı evde yaşayan kardeşler de tartışıyor ,burda da olması doğal.ama fazla mı iyimserim diye de düşünüyorum bazen..sonra meşhur protesto bölümüne uğradım,gülümsüyorum oraya gidince ,herkes birbirini protesto ediyor sanki...kimsenin bişey kazandığı da yok.al işte siyaset yok diye bağırıp duruyo herkes yine yazmışlar,ben şimdi buna yorum yapsam mı dedim ,vazgeçtim.niye mi?aman bi tartışmaya sebep olurum Allah korusun çıkamam içinden..sonra doğru memleketim Elazığ bölümüne,orada olmak sanki memleketindeymişsin gibi sıcacık hisler yaşatıyor bana.Elif İsra ilk tanıştığım hemşehrim,acaba orda mı diye baktım hemen,selam yazdım,doğum günü olan arkadaşlar var tanışmadım ama mutlu yıllar dileklerimi yazdım..gusel arkadaşımla sohbet ettim sonra ,dün tanıştık ,ikimizin ortak yönü olmayasıca kilolarımız..fan club bölümüne de uğradım,depüşükler ilgimi çekiyor,ilk geldiğim günden beri..ne yazıyorlar diye merak ediyorum..aslında dün geceden uykusuzum yatsam iyi olacak ama,çıkamıyorum ki.sohbet bölümüne de baktım ama girmedim,ilk günden beri çekiniyorum nedendir bilmem,acaba selam versem konuşmak isterler mi benimle diye,aşağıya doğru inerken ne göreyim?magazinde Ajlan kösenin altıyüzü geçmiş mesajı ,kendisine de yazdım ünlü olmak böyle bişey işte,benim onbeş gün oldu on kişi ancak geldi ,olsun daha önümde uzun zaman var,umarım benden sıkılmazsınız.çünkü ben hepinizi çok sevdim..en son bir de müzik dinleyeyim dedim,Şebnem ferah,üstüne birde Emre aydın,nasıl duygulandım anlatamam.ben şimdi bu duygusal halimle köşeme gider bir şiir de yazarım tam süper olur..iyi ki burdayım ,kendimi çok yalnız hissederken şimdi onlarca hatta yüzlerce dostun arasındayım.iyi ki varsın kk.