- 22 Şubat 2007
- 1.376
- 15
- Konu Sahibi Yagmurun_kizi
- #3.841
Selam günlükcüm..:a015:
Cok zaman oldu sana ugramayali..
Ama hayatimda zaten bir degisiklik yok ki..
KAvgalar ve kargasalar haricinde..Çok üzgünüm çoook
Sinavlarima calisip duruyorum,hayirlisiyla atlatip kendimi memleketimin azgin denizine salacagim..şakkıdı
Bunaldim artik..
Sevgilimi sorarsan,öyle böyle iste.. Bir iyiyiz bi kötü.. Bu kez cok kirdi beni..
Ama ona göre nedense onun her zaman bir haklilik payi (!) var..
Gereksiz,hatta benim tanimadigim sahislarla mesafesini bilmeyen,koruyamayan O , ama kavga kargasa cikaran,derdi olan benim hep..
Kendini benim yerime koysa akli basacak beyefendinin,ama isine gelmiyor iste..
Ama ben söyleyecegimi söyledim,bu oyunu ya kurallarina göre oynayacak,ya da cekip gidecek hayatimdan.. :1closedeyes:
Sözkonusu gururumsa askimdan gebersem de sözümden dönmeyecegimi cok iyi biliyor..
Hakkimizda hayirlisi olsun, gel de bu moral bozuklugu ile bir de ders calis..
Hoscakal günlügüm senağlama:a015:
Cok zaman oldu sana ugramayali..
Ama hayatimda zaten bir degisiklik yok ki..
KAvgalar ve kargasalar haricinde..Çok üzgünüm çoook
Sinavlarima calisip duruyorum,hayirlisiyla atlatip kendimi memleketimin azgin denizine salacagim..şakkıdı
Bunaldim artik..
Sevgilimi sorarsan,öyle böyle iste.. Bir iyiyiz bi kötü.. Bu kez cok kirdi beni..
Ama ona göre nedense onun her zaman bir haklilik payi (!) var..
Gereksiz,hatta benim tanimadigim sahislarla mesafesini bilmeyen,koruyamayan O , ama kavga kargasa cikaran,derdi olan benim hep..
Kendini benim yerime koysa akli basacak beyefendinin,ama isine gelmiyor iste..
Ama ben söyleyecegimi söyledim,bu oyunu ya kurallarina göre oynayacak,ya da cekip gidecek hayatimdan.. :1closedeyes:
Sözkonusu gururumsa askimdan gebersem de sözümden dönmeyecegimi cok iyi biliyor..
Hakkimizda hayirlisi olsun, gel de bu moral bozuklugu ile bir de ders calis..
Hoscakal günlügüm senağlama:a015: