günlükçüm günaydıııınnnnn....
valla daireye geldim ama hala uyuyorum...telefonlarım başlayınca kendime gelirirm herhalde...
dün eve gittim...aşırı sıcaktı... üstümü değiştirdim ve kanepeye uzandım...eşim gelince yemeğimizi yeyip görümcem geldi şehir dışından onlara bakmaya gidelim dedik...benim minikim masayı hazırladı,yemekleri ısıttı ay valla kızım olduğu için çok şanslıyım ben..(amannn nazar değmesin,iş yapmayı hiç sevmez çünkü...ne işi yapıyorsa..)))neyse yedik,hazırlandık ve evden çıktık...tam iş çıkış saati olduğu için trafik çok yoğundu...güle oynaya giderken batıkentin içinde trafik iyice sıkıştı..tin tin giderken kaldırımdan yaşlı bir amca yol istiyor ki karşı tarafa geçsin biz onu görünce hemen durduk tabi,bizim önümüzden geçti yanımızdaki araç hareket ederken yaşlı amca "" sakatız görmüyormusun,bir yol vermiyorsunuz bu yaşlılara karşıya geçelim"" dedi...o kadar üzüldüm ki,baktım yandaki arabanın içine şoför gülüyor işte bu dedim yaa...insanlar ne büyük biliyor,ne küçük..ne yaşlı ne genç....çünkü saygı kalmamış...kızımda çok etkilendi ve bana ""anne neden sakat dedi ki,engelli denmesi daha doğru değil mi?? dedi ..bende onayladım ama çok üzüldüm...bakalım bizler yaşlanınca nasıl olacağız...hayırlısı deyip yolumuza devam ettik...
kayınvalidemlere gittik ev curcuna,iki görümcem gelmiş yardıma tabi 3 tanede çocuk...ev niraz düzene girmiş,mutfak falan gelmiş..ay yeter artık düzene girsin vallahi ben geriliyorum o evi öyle görünve,annem ne yapsın...orada biraz sohbt ettik,sonrada kalktık evimize geldik..insanın evi gibisi yok...en rahat ettiğim yer evim...işte böyle günlükçüm hafta içi biryerlere gidince daha geç yatıyorum,eh bunun için gözlerim şişmiş ve uykum var...akşamı dört gözle çekiyorum ama sabah sabah düşündüğüm bu haftada bitse diye diye temmuza geldik...ömrümüz eçiyor be günlük..allahım sağlıklı ve mutlu ömürler nasip etsin herkes için...işte böyle karışık duygularla bir sayfanı daha doldurdum..iyiki varsın günlükçüm...ben herkesi çok seviyorum...
sevgiler...
sayfaların bol,yazanların çok olsun...